Bunu da bu sabah ve gece yaptım ama markası artı med pek güvenemedim gece yaptığım 15 dakika içinde çıktı sabah ki 2 dakika da
Canım artımed yalancı pozitif çıkarıyorumuş bence bir kan ver en net sonucu öyle alabilirsin
Çook erken, daha sizin bata 6 gün var doğru mu? 2 gün sonra kan verin daha her şey için erken.
Kan vermicem canım sonra regl gelmesini beklemek canımı sıkıyor başk marka test bakıcam bugünCanım artımed yalancı pozitif çıkarıyorumuş bence bir kan ver en net sonucu öyle alabilirsin
Ben diğer gebeliğimi de bu kadar erken öğrenmiştim amaÇook erken, daha sizin bata 6 gün var doğru mu? 2 gün sonra kan verin daha her şey için erken.
her testin kendi serridinde gri ince bi cizgi var. bu seride bhcg olursa o gelıp boyuyor.Daha yumurtlamanın üstünden 7 gün geçti laboquik test yapıyorum erken başladım 2 gündür kuruma bile çıkartmadı bugün gölge var gibiydi bekleyince iyice belirdi efekt yaptım daha belirgin olsun diye kuruma çizgisi çıkartmıyor diye biliyorum bu test kuruma çizgisi çıkartan oldu mu sizde ? Daha erken biliyorum erkenden öğrenmek istedim diğer gebeliğimi de 8 gün kala öğrendim belirli belirsiz olan 20 dakika sonraki hali diğerler kuruduktan sonra efektli halleri
yumurtlama tarihinden emin misn? testle falan mı saptandı?Ben diğer gebeliğimi de bu kadar erken öğrenmiştim ama
Evet testle takip ettim canımyumurtlama tarihinden emin misn? testle falan mı saptandı?
zamanında bi uygulama indirdim lh testinin siliklestiği gun yumurtlama gozukuyor. sonraki gunu 1 dpo diyor. işte o dpo lara göre 9. gun teste basladım hep. gunleri boyle saydım. bu duruma gore 8. gun normal ama bazısı koyulasma gunune direk 1 dıyor o zaman erken bakmıs oluyor. su son yaptıgın erken gebelikteki daha net çizgi gıbı dursa da gri. pembe değil. bazı erken gebelik testleri kusurlu oluyor .Evet testle takip ettim canım
Evet bende farkındayım zaten o yüzden tam sevinemedim ama ümitlendim tabiki başka marka denicemzamanında bi uygulama indirdim lh testinin siliklestiği gun yumurtlama gozukuyor. sonraki gunu 1 dpo diyor. işte o dpo lara göre 9. gun teste basladım hep. gunleri boyle saydım. bu duruma gore 8. gun normal ama bazısı koyulasma gunune direk 1 dıyor o zaman erken bakmıs oluyor. su son yaptıgın erken gebelikteki daha net çizgi gıbı dursa da gri. pembe değil. bazı erken gebelik testleri kusurlu oluyor .
EvetNe kadar kaldı regline? Belki geç yumurtlama olmuştur biliyor musun yumurtlamanı
Güvenme artimede 13 gün var Ken böyle çizgi çıkardi bana yalancı pozitif çok bekle yada kan verBunu da bu sabah ve gece yaptım ama markası artı med pek güvenemedim gece yaptığım 15 dakika içinde çıktı sabah ki 2 dakika da