Laboquik test ne kadar güvenilir bakar mısınız ?

her testin kendi serridinde gri ince bi cizgi var. bu seride bhcg olursa o gelıp boyuyor.

Evet testle takip ettim canım
zamanında bi uygulama indirdim lh testinin siliklestiği gun yumurtlama gozukuyor. sonraki gunu 1 dpo diyor. işte o dpo lara göre 9. gun teste basladım hep. gunleri boyle saydım. bu duruma gore 8. gun normal ama bazısı koyulasma gunune direk 1 dıyor o zaman erken bakmıs oluyor. su son yaptıgın erken gebelikteki daha net çizgi gıbı dursa da gri. pembe değil. bazı erken gebelik testleri kusurlu oluyor .

Evet bende farkındayım zaten o yüzden tam sevinemedim ama ümitlendim tabiki başka marka denicem

Ne kadar kaldı regline? Belki geç yumurtlama olmuştur biliyor musun yumurtlamanı
Evet
Bunu da bu sabah ve gece yaptım ama markası artı med pek güvenemedim gece yaptığım 15 dakika içinde çıktı sabah ki 2 dakika da
Güvenme artimede 13 gün var Ken böyle çizgi çıkardi bana yalancı pozitif çok bekle yada kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…