Laboquik test ne kadar güvenilir bakar mısınız ?

Merve3553

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
4.110
3.419
Daha yumurtlamanın üstünden 7 gün geçti laboquik test yapıyorum erken başladım 2 gündür kuruma bile çıkartmadı bugün gölge var gibiydi bekleyince iyice belirdi efekt yaptım daha belirgin olsun diye kuruma çizgisi çıkartmıyor diye biliyorum bu test kuruma çizgisi çıkartan oldu mu sizde ? Daha erken biliyorum erkenden öğrenmek istedim diğer gebeliğimi de 8 gün kala öğrendim belirli belirsiz olan 20 dakika sonraki hali diğerler kuruduktan sonra efektli halleri

Eklentiler

• IMG_0729.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0739.png
    246,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_0740.png
    402,3 KB · Görüntüleme: 34
Kuzum bence 2 gün sonra tekrarla testi olabilirde olmayabilirde

Canım Laboquick yalancı çıkarmıyor ama erken, ben 4 gün kala çok silik öğrenmiştim bunun kardeş firması markayla (Surelab). Testi iyi göremiyorum ama erken biraz bekle ve ilk idrarla yap 2 gn sonra.

Canım Laboquick yalancı çıkarmıyor ama erken, ben 4 gün kala çok silik öğrenmiştim bunun kardeş firması markayla (Surelab). Testi iyi göremiyorum ama erken biraz bekle ve ilk idrarla yap 2 gn sonra.
Evet erken biliyorum bende canım ama diğer hamileliğimi 8 gün sonra öğrendim idrarla oda bi umut dedim yapayım böyle olunca bi ümitlenmedim değil testi tekrarlıcam zaten inşallah vardır

Benim de 4 gün regl ağrı sızı var ama negatif olsa çıkardı ilk gebelik 5 gün kala öğrendim di ama ağrılarım halen devam ediyor yumurtlamadan beri

Onu da yaptım canım ama kuruma cikartmadi he rmarkayi yaptım ben çoğu yalancı pozitif veriyor 13 gün vardı artimedle bir marka daha vardı pozitif verdi
Peki benim teste görüyor musun acaba çizgi ? Bana bi gözüküyor bi gözükmüyor

Eklentiler

• IMG_0729.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_0739.png
    246,3 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…