Kuzum bence 2 gün sonra tekrarla testi olabilirde olmayabilirdeDaha yumurtlamanın üstünden 7 gün geçti laboquik test yapıyorum erken başladım 2 gündür kuruma bile çıkartmadı bugün gölge var gibiydi bekleyince iyice belirdi efekt yaptım daha belirgin olsun diye kuruma çizgisi çıkartmıyor diye biliyorum bu test kuruma çizgisi çıkartan oldu mu sizde ? Daha erken biliyorum erkenden öğrenmek istedim diğer gebeliğimi de 8 gün kala öğrendim belirli belirsiz olan 20 dakika sonraki hali diğerler kuruduktan sonra efektli halleri
Evet yarın testi tekrarlıcam zaten bi fikrim olsun dedim teşekkürler yorumun içinKuzum bence 2 gün sonra tekrarla testi olabilirde olmayabilirde
Evet erken biliyorum bende canım ama diğer hamileliğimi 8 gün sonra öğrendim idrarla oda bi umut dedim yapayım böyle olunca bi ümitlenmedim değil testi tekrarlıcam zaten inşallah vardırCanım Laboquick yalancı çıkarmıyor ama erken, ben 4 gün kala çok silik öğrenmiştim bunun kardeş firması markayla (Surelab). Testi iyi göremiyorum ama erken biraz bekle ve ilk idrarla yap 2 gn sonra.
Benim de 4 gün regl ağrı sızı var ama negatif olsa çıkardı ilk gebelik 5 gün kala öğrendim di ama ağrılarım halen devam ediyor yumurtlamadan beriCanım Laboquick yalancı çıkarmıyor ama erken, ben 4 gün kala çok silik öğrenmiştim bunun kardeş firması markayla (Surelab). Testi iyi göremiyorum ama erken biraz bekle ve ilk idrarla yap 2 gn sonra.
Laboquik mi yaptın sende test ?Benim de 4 gün regl ağrı sızı var ama negatif olsa çıkardı ilk gebelik 5 gün kala öğrendim di ama ağrılarım halen devam ediyor yumurtlamadan beri
Onu da yaptım canım ama kuruma cikartmadi he rmarkayi yaptım ben çoğu yalancı pozitif veriyor 13 gün vardı artimedle bir marka daha vardı pozitif verdiLaboquik mi yaptın sende test ?
Peki benim teste görüyor musun acaba çizgi ? Bana bi gözüküyor bi gözükmüyorOnu da yaptım canım ama kuruma cikartmadi he rmarkayi yaptım ben çoğu yalancı pozitif veriyor 13 gün vardı artimedle bir marka daha vardı pozitif verdi
Siyahda var gibi ama kurumada olabildir yarın sabah tekrarla koyulaşma var mı bak yada 2 gün sorna tekrarlaPeki benim teste görüyor musun acaba çizgi ? Bana bi gözüküyor bi gözükmüyor
Benimde 4 gün kaldı testler negatif ama ağrılarım var ve beyaz kremsi akıntım bakalımPeki benim teste görüyor musun acaba çizgi ? Bana bi gözüküyor bi gözükmüyor
Krem gibi akıntım benimde var gebelik belirtisi mi acaba ?Benimde 4 gün kaldı testler negatif ama ağrılarım var ve beyaz kremsi akıntım bakalım
Bilmiyorum ilk gebeliğim de vardı bu akıntı ama kan vermeden bilemeyizKrem gibi akıntım benimde var gebelik belirtisi mi acaba ?
Bende genelde oluyor ama bu sefer biraz daha yoğun katı krem şeklimde daha önceleri adetime yakın hafif sulu oluyorduBilmiyorum ilk gebeliğim de vardı bu akıntı ama kan vermeden bilemeyiz
Hayırlısı diyeceğizBende genelde oluyor ama bu sefer biraz daha yoğun katı krem şeklimde daha önceleri adetime yakın hafif sulu oluyordu
Ne kadar kaldı regline? Belki geç yumurtlama olmuştur biliyor musun yumurtlamanıHayırlısı diyeceğiz