Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim biter bitmez kullanmaya başladım ve kesinlikle doğru sonuç veriyor çok memnun kalmıştım canım yumurtlamayı kesinlikle doğru gösteriyorMerhaba kızlar bugun reglmn 2.gunu
Laboquick ovulasyon testi aldm , bunu kullanpta gebe kalanlar varmı , dogru gosteriyor mu bilgilendirirmsnz
Evet insallah benmde dogru gosterir de gebe kalrmAdetim biter bitmez kullanmaya başladım ve kesinlikle doğru sonuç veriyor çok memnun kalmıştım canım yumurtlamayı kesinlikle doğru gösteriyor
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkında Sıvı alımına da dikkat et tabi hergün yap yumurtlamayı yakalarsın ben yakalamıştımEvet insallah benmde dogru gosterir de gebe kalrm
Nasl canm sıvı alımına nasl dikkat edblrm onerin falan varsa sevinirimİnşallah canım hayırlısı olsun hakkında Sıvı alımına da dikkat et tabi hergün yap yumurtlamayı yakalarsın ben yakalamıştım
Ve iki cizgi cok koyu oldugu zaman mı degerlendrmeliyim nasl kullanacagmi blmyorum yaİnşallah canım hayırlısı olsun hakkında Sıvı alımına da dikkat et tabi hergün yap yumurtlamayı yakalarsın ben yakalamıştım
Cok koyu olunca catlama mı oluyor canm ya bilmiyorum bilgilendirirmsn3-4 ay kullandim, kesinlikle dogru gosteriyor, her defasinda gosterdigi catlama gununden tam 14 gun sonra adet geldi. her gun ayni saatte yapmaya calisin, 2 saat oncesinde de sivi alimini kesin mutlaka. pik gorunen ikisinin de koyu oldugu gunde ve sonrasinda gunde 2 kere yaparak da tam catlamayi gorebilirsiniz. pik gunu ve catlayan gunu degerlendirmek kritik :)
Yani testi yapacağın Zaman su içme t taraf kırmızı olması gerekiyor aynı C tarafı gibi ikiside kırmızıysa yumurtlama günün demektirVe iki cizgi cok koyu oldugu zaman mı degerlendrmeliyim nasl kullanacagmi blmyorum ya
Nasl canm sıvı alımına nasl dikkat edblrm onerin falan varsa sevinirim
Bak böyle ya da daha da koyu olursa t tarafı yumurtlama günün demektirNasl canm sıvı alımına nasl dikkat edblrm onerin falan varsa sevinirim
Cok tesekkur ederm insallah faydali olur testler canmBak böyle ya da daha da koyu olursa t tarafı yumurtlama gunun demektir
Sen yaptığın testleri bana özelden at ben sana yardımcı olurum canımCok tesekkur ederm insallah faydali olur testler canm
Cok cok tesekkur ederim bugun reglmn 3.gunu regl bttkten sonra kullanmaya baslayacagm ve size atcm canmSen yaptığın testleri bana özelden at ben sana yardımcı olurum canım
Rica ederim ne demek canım bende kullandığım için biliyorum bu marka ile gebe kaldımCok cok tesekkur ederim bugun reglmn 3.gunu regl bttkten sonra kullanmaya baslayacagm ve size atcm canm
Gercekten mi cok sevindim Allah bagslasn size insAllah peki ne kadar sure deneyip gebe kaldnz ben 8 aydr deniyorm bi kimyasal oldu baska olmadi normal miRica ederim ne demek canım bende kullandığım için biliyorum bu marka ile gebe kaldım
Canım ben ovulasyon testi nerden baksan yani 1 senedir ara ara kullanıyordum yumurtlama doktor kontrolü altındaydım doktor bana yumurtlamanı takip et dedi bende yakaladım rabbim nasip etti şükürler olsun sanada nasip olsun inşallahGercekten mi cok sevindim Allah bagslasn size insAllah peki ne kadar sure deneyip gebe kaldnz ben 8 aydr deniyorm bi kimyasal oldu baska olmadi normal mi
Allah razı olsun inşAllah kuzum ovulasyona baslym atacagm.ozeldenCanım ben ovulasyon testi nerden baksan yani 1 senedir ara ara kullanıyordum yumurtlama doktor kontrolü altındaydım doktor bana yumurtlamanı takip et dedi bende yakaladım rabbim nasip etti şükürler olsun sanada nasip olsun inşallah
Kimyasal şu sıralar moda oldu zaten herkeste duyuyorum ama rabbimden gelen birşey yine olur bebeğin dert etme Allah büyüktür sen yumurtlanı takip et değerlendir gerisini rabbim bilir
10.gün olmus gibi gozukuyor bugun kacnci gunun bende pek anlamyorm canmKızlar bende bu ay ovulasyon testine başladım fakat bir türlü pik gününü göremedim 23-27 Şubat arası adet günüm. Gün yazan kısım adetten sonraki kısım. Bugün 20. Gün olacak sizce yumurtlama oldu mu olacak mı olumsuz düşünmek istemiyorumEki Görüntüle 3218315