Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben bu ay kullandım bişi anlamadım bıraktım gitti :)) özen istiyor sanırı testi kullanması ben çalışınca çok dikkat edemedim. tecrübemi paylaşıyım hergün aynı vakitte kulan . birde sıvı meselsi varr
ben bu ay kullandım bişi anlamadım bıraktım gitti :)) özen istiyor sanırı testi kullanması ben çalışınca çok dikkat edemedim. tecrübemi paylaşıyım hergün aynı vakitte kulan . birde sıvı meselsi varr
Benim adetim 35 günde bir. Normalde 21. Gün ama ben ne olur ne olmaz diye 10. Gün başladim 14. Gün iki tane koyu cizgi vardi bnce sende erken basla zarari olmaz buda sonuç
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende aldım bu testten ama beceremedim.yani kullanımı zor. 4 saat sıvı almayacaksın. wc ye gitmeyeceksin. hergün aynı saatte yapacaksın falan. baktım eceremiyorum eski usül takip ettim ( iki parmak arası uzayan yumurta beyazına benze sıvı) bence sende bu yolu dene . yani testini de yapmak istiyorsan yap ama bunu takip et vücudumuz bize çok güzel msj veriyor zaten :) ama hepsini de geçtim nonstop çalışın derim ben.üşenenin bebeği olmaz der büyüklerimiz hahaha