Evet hastalığınız bittikten sonra başlayın hemen 1 ayda anlaşılamaybilir pcosta bazen yumrtlama geç olabiliyor .Ama hiç bırakmayın genelde saat 14-16 arası ya da 20-22 arasında yapınTestleri yeni aldım ve daha önce kullanmadım böyle bi test. Nasıl kullanmam gerek, hastalığım bittikten sonra hemen başlamam mı gerekiyor. Pcosumda var bir ayda anlayabilir miyim daha uzun süre kullanmam mı gerekir. Pik çatlama vs nasıl anlayabilirim Kullananlar detaylı bilgi verebilir mi
Bu hayalet çizgiler hep oluyor ikisi de kopkoyu olması lazım pik olması için ben laboguick test sayesinde gebe kaldım canım inşallah sende güzel sonuçlar alırsınEki Görüntüle 3234946 Eki Görüntüle 3234948
Reglim dün bitti sayılır ve bugün test yaptım böyle hayalet çizgi var. Normal mi bu
Bu hayalet çizgiler hep oluyor ikisi de kopkoyu olması lazım pik olması için ben laboguick test sayesinde gebe kaldım canım inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
Düzenli bir adet döngünün varsa yani 28 gün sürüyorsa 14. Gün genelde yumurtlama oluyor takip et bırakma bazen geç yumurtlama olabiliyor bazen ayda 2 kere yumurtlayanlar bile oluyorBazıları böyle olduğunda yumurtlamaya az kaldı vs yazıyordu merak ettim o yüzden. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Hayırlı olsun inşallah darısı bana artık
Maalesef düzenli değil pcostan dolayı o yüzden dikkat etmeye çalışıyorumDüzenli bir adet döngünün varsa yani 28 gün sürüyorsa 14. Gün genelde yumurtlama oluyor takip et bırakma bazen geç yumurtlama olabiliyor bazen ayda 2 kere yumurtlayanlar bile oluyor
Üzerinden çok geçmiş ama siz sonuç aldınız mı testlerden. Benim testlerim şu an böyle 4 gündür yapıyorum. Yakın cıkıyo çizgiler. Böyle olması normal mi?Eki Görüntüle 3234946 Eki Görüntüle 3234948
Reglim dün bitti sayılır ve bugün test yaptım böyle hayalet çizgi var. Normal mi bu
Ben testlerden sonuç alamadım pcoda vardı bende. Regliniz düzenliyse örnek 28 günde bir oluyosanız 14. Gün yumurtlamanız oluyor. Yani yumurtlamadan 14 gün sonra regliniz başlıyor. Bunlar benim eski testlerimin fotoğrafı. İlk fotoğrafta 25i yapar yapmaz çekmiştim ikiside aynı koyulukta olması lazım. Aynı koyuluğu gördükten sonra 3 gün değerlendirmeniz gerekiyor. Koyuluğu görüncede çiğ havuç tüketirseniz yumurtanız çatlar. Çatladıktan sonraki halide yine silikleşmeye başlıyor. İnşallah sizde işe yarar testlerÜzerinden çok geçmiş ama siz sonuç aldınız mı testlerden. Benim testlerim şu an böyle 4 gündür yapıyorum. Yakın cıkıyo çizgiler. Böyle olması normal mi?
Sizin 25 pik gibi aslında. Neden sonuç alamadınız acaba. Benim henüz pik olmamış değil mi?Ben testlerden sonuç alamadım pcoda vardı bende. Regliniz düzenliyse örnek 28 günde bir oluyosanız 14. Gün yumurtlamanız oluyor. Yani yumurtlamadan 14 gün sonra regliniz başlıyor. Bunlar benim eski testlerimin fotoğrafı. İlk fotoğrafta 25i yapar yapmaz çekmiştim ikiside aynı koyulukta olması lazım. Aynı koyuluğu gördükten sonra 3 gün değerlendirmeniz gerekiyor. Koyuluğu görüncede çiğ havuç tüketirseniz yumurtanız çatlar. Çatladıktan sonraki halide yine silikleşmeye başlıyor. İnşallah sizde işe yarar testler
Reglim düzenli değildir ilk defa geçen ay düzenli oldum bundan sonra olur muyum bilmiyorum. Hep gecikir normalde. Polikistik geçmişim de var en son gittiğimde sorun olmadığını söyledi doktor ama belki ee bu yüzden sürekli koyuya takın çıkıyor.Ben testlerden sonuç alamadım pcoda vardı bende. Regliniz düzenliyse örnek 28 günde bir oluyosanız 14. Gün yumurtlamanız oluyor. Yani yumurtlamadan 14 gün sonra regliniz başlıyor. Bunlar benim eski testlerimin fotoğrafı. İlk fotoğrafta 25i yapar yapmaz çekmiştim ikiside aynı koyulukta olması lazım. Aynı koyuluğu gördükten sonra 3 gün değerlendirmeniz gerekiyor. Koyuluğu görüncede çiğ havuç tüketirseniz yumurtanız çatlar. Çatladıktan sonraki halide yine silikleşmeye başlıyor. İnşallah sizde işe yarar testler
Evet 25i pik 26sı çatlama gözüküyordu benim. Yok hayır sizin henüz pik değil kontrol çizgisiyle yani c ile aynı renk olması lazım t kısmının. Testleri yapmadan sıvı alımınada dikkat ederseniz doğru sonuç alırsınız zaten. Çokta koyu gözükmüyor testleriniz ilk defa yapıyorsanız piki zaten yakaladığınızda anlarsınız. Damlattığınız an aynı renk oluyor iki çizgi. Pcostan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 6-7 ay devlet hastanesinde femara tedavisi aşılama falan gördüm. En son kendiliğinden tuttuSizin 25 pik gibi aslında. Neden sonuç alamadınız acaba. Benim henüz pik olmamış değil mi?
Tutmuş olmasına sevindimEvet 25i pik 26sı çatlama gözüküyordu benim. Yok hayır sizin henüz pik değil kontrol çizgisiyle yani c ile aynı renk olması lazım t kısmının. Testleri yapmadan sıvı alımınada dikkat ederseniz doğru sonuç alırsınız zaten. Çokta koyu gözükmüyor testleriniz ilk defa yapıyorsanız piki zaten yakaladığınızda anlarsınız. Damlattığınız an aynı renk oluyor iki çizgi. Pcostan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 6-7 ay devlet hastanesinde femara tedavisi aşılama falan gördüm. En son kendiliğinden tuttu
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaTutmuş olmasına sevindimo zaman testi yapmaya devam. Bende stres yaptım pil mi değil mi incelemekten. Görünce anlaşılıyorsa ve hemen çıkıyorsa ikinci çizgi o zaman daha vardır benim yumurtlamama. Çok teşekkür ederim bu arada
Evet baya koyuymuş gerçekten :) o zaman her gün düzenli olarak yapmaya devam testi:) çok teşekkürler biraz rahatladım akışına bırakıcam. İlk testim pozitifse bile zaten ilişki olmuştu olacağı varsa olur. Bundan sonraki günlere bakıcamÇok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaEvet mutlaka devam et illaki pik olacaktır. Hatta bi fotoğraf daha buldum ne kadar koyu olduğu belli oluyor hiç stres yapma. Rica ederim Eki Görüntüle 3490967
rica ederim streste çok etkiliyor kendimden biliyorumEvet baya koyuymuş gerçekten :) o zaman her gün düzenli olarak yapmaya devam testi:) çok teşekkürler biraz rahatladım akışına bırakıcam. İlk testim pozitifse bile zaten ilişki olmuştu olacağı varsa olur. Bundan sonraki günlere bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?