Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin çatlamış sanırım dün.benim testlerime de bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3514008
benim yumurtlama 1 gibi görünüyor dimi ben öyle anladımSizin çatlamış sanırım dün.
O1.12 de yumurtaniz büyümüş o gece çatlamış olma ihtimali yüksek canımbenim testlerime de bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3514008
çok teşekkür ederim ilk defa yaptım testi emin olamadım kimi iki çizgi de aynı anda belirginleşir demişti ama t çizgisi c den sonra koyulaşınca emin olamadımO1.12 de yumurtaniz büyümüş o gece çatlamış olma ihtimali yüksek canım
İnşallah uğur getirir güzel haberleri alırsın canımçok teşekkür ederim ilk defa yaptım testi emin olamadım kimi iki çizgi de aynı anda belirginleşir demişti ama t çizgisi c den sonra koyulaşınca emin olamadım
Bana da öyle geldi. Hayırlısı inşallahbenim yumurtlama 1 gibi görünüyor dimi ben öyle anladım
Benim de aynı yumurtlama dönemim yumurtlama olmuş sizinde değerlendirin umarım güzel haberler alırsınızbenim testlerime de bakabilir misiniz Eki Görüntüle 3514008
amin çok teşekkür ederim canımİnşallah uğur getirir güzel haberleri alırsın canım
amin inşallah ikimiz de istediğimiz sonucu alırızBenim de aynı yumurtlama dönemim yumurtlama olmuş sizinde değerlendirin umarım güzel haberler alırsınız
Bana da öyle geldi. Hayırlısı inşallah
çok teşekkür ederimBana da öyle geldi. Hayırlısı inşallah
Amin canım umarım güzel haberler veririz psikolojik olarak rahat olmak en baştaamin inşallah ikimiz de istediğimiz sonucu alırız
aynen stresten uzak durmak en önemlisiAmin canım umarım güzel haberler veririz psikolojik olarak rahat olmak en başta
Bir şey sorucam özel olmazsa siz ne zamandır istiyorsunuzaynen stresten uzak durmak en önemlisi
ben daha yeni düşünmeye başladım daha önceden korunuyordum doktor polikistik overdan dolayı biraz korkuttu ben de testle başlamak istedimBir şey sorucam özel olmazsa siz ne zamandır istiyorsunuz