laboquick marka ovulasyon testi kullananlar yada ovulasyon dan gerçek iyi anlayanlar bakabilir mi lütfen rica ediyorum 🥰

slaslasla

Sıla
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
608
181
Benim bugün relgden itibaren 18 ci günüm ilk defa kullanıyorum daha önce de post açtım ama sonuç alamadım testlerimi atıyorum yardımcı olur musunuz bugün sabah ve akşam yaptim üstteki sabah alttaki akşam yumurta büyümeden çatlamış olabilir mi nasıl oluyor o 🤷🤔

Eklentiler

• 1000003691.jpg
    1000003691.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000003694.jpg
    1000003694.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 40
Sıvı alımına dikkat ediyosunuz dimi? Son üretim laboquicklerden memnun olanı görmedim pek, testle ilgili de sorun olabilir tam büyüyememiş de olabilir yumurta tabii

Sıvı alımına dikkat ediyosunuz dimi? Son üretim laboquicklerden memnun olanı görmedim pek, testle ilgili de sorun olabilir tam büyüyememiş de olabilir yumurta tabii
Ediyorum canım evet son kullanma tarihi geçmemiş onada dikkat ettim bu markada epey sıkıntı çıkıyormuş o yüzden açıkçası merak ettim

Laboquick ovulasyon testinden ben de memnun kalmadım ya net çıkarmıyor gibi geliyor innovita ile aynı anda yapmıştım bir ara innovita çok net koyu gorunurken labo hala silik kalıyordu. Ama gebelik testleri hassas ve doğru sonuc veriyor

Laboquick ovulasyon testinden ben de memnun kalmadım ya net çıkarmıyor gibi geliyor innovita ile aynı anda yapmıştım bir ara innovita çok net koyu gorunurken labo hala silik kalıyordu. Ama gebelik testleri hassas ve doğru sonuc veriyor
Bende işte o yüzden bugün ki aklımı karıştırdi acaba mi dedim 18 ci günüm birde bakalım son umudum bu hafta içi oldu oldu olmadı nasip 🤷

Benim bugün relgden itibaren 18 ci günüm ilk defa kullanıyorum daha önce de post açtım ama sonuç alamadım testlerimi atıyorum yardımcı olur musunuz bugün sabah ve akşam yaptim üstteki sabah alttaki akşam yumurta büyümeden çatlamış olabilir mi nasıl oluyor o 🤷🤔
Bende bu markayı kullanmıştım benim yumurtlamayı hep döngünün 11,12 sinde koyulasıyordu . Her sabah saat 11 de yapıyordum

Bende bu markayı kullanmıştım benim yumurtlamayı hep döngünün 11,12 sinde koyulasıyordu . Her sabah saat 11 de yapıyordum
Valla canım reglinin bitiminden beri yapıyorum sonuçlar gözüktüğü gibi 31 günde 1 oluyorum dönemim uzun ondan sanırım yada yumurtlamayacam bu ay tek bildiğim bu markanın testlerini beğenmedim senin pik bu markada nasıl olmuştu varmı örnek ☺️

X