Reglim bitti biteli yapıyorum benHer gün aynı saatte adetiniz bittikten sonra yapmaya baslamalisiniz
Ediyorum canım evet son kullanma tarihi geçmemiş onada dikkat ettim bu markada epey sıkıntı çıkıyormuş o yüzden açıkçası merak ettimSıvı alımına dikkat ediyosunuz dimi? Son üretim laboquicklerden memnun olanı görmedim pek, testle ilgili de sorun olabilir tam büyüyememiş de olabilir yumurta tabii
Normalde iyi bi testti de son zamanlarda ya hep pik çıkarıyor ya hiç çıkarmıyor falan garip oldu biraz :/Ediyorum canım evet son kullanma tarihi geçmemiş onada dikkat ettim bu markada epey sıkıntı çıkıyormuş o yüzden açıkçası merak ettim
Bende Trendyol yorumlarına güvenip almıştım pişman oldum amaNormalde iyi bi testti de son zamanlarda ya hep pik çıkarıyor ya hiç çıkarmıyor falan garip oldu biraz :/
Bende işte o yüzden bugün ki aklımı karıştırdi acaba mi dedim 18 ci günüm birde bakalım son umudum bu hafta içi oldu oldu olmadı nasipLaboquick ovulasyon testinden ben de memnun kalmadım ya net çıkarmıyor gibi geliyor innovita ile aynı anda yapmıştım bir ara innovita çok net koyu gorunurken labo hala silik kalıyordu. Ama gebelik testleri hassas ve doğru sonuc veriyor
Bende bu markayı kullanmıştım benim yumurtlamayı hep döngünün 11,12 sinde koyulasıyordu . Her sabah saat 11 de yapıyordumBenim bugün relgden itibaren 18 ci günüm ilk defa kullanıyorum daha önce de post açtım ama sonuç alamadım testlerimi atıyorum yardımcı olur musunuz bugün sabah ve akşam yaptim üstteki sabah alttaki akşam yumurta büyümeden çatlamış olabilir mi nasıl oluyor o
Valla canım reglinin bitiminden beri yapıyorum sonuçlar gözüktüğü gibi 31 günde 1 oluyorum dönemim uzun ondan sanırım yada yumurtlamayacam bu ay tek bildiğim bu markanın testlerini beğenmedim senin pik bu markada nasıl olmuştu varmı örnekBende bu markayı kullanmıştım benim yumurtlamayı hep döngünün 11,12 sinde koyulasıyordu . Her sabah saat 11 de yapıyordum
Silmişim malesef kiValla canım reglinin bitiminden beri yapıyorum sonuçlar gözüktüğü gibi 31 günde 1 oluyorum dönemim uzun ondan sanırım yada yumurtlamayacam bu ay tek bildiğim bu markanın testlerini beğenmedim senin pik bu markada nasıl olmuştu varmı örnek
Tamam canımSilmişim malesef ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?