Gebeliğe Hazırlık Laboquick Gebelik Testi Yorumlariniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çizgi yok, negatif görünüyor.
umarım isteediğiniz gibi olur

ayy tebrikler cnm, inşallah kanda da yüksek çıkar. ben de laboquick kullanıyorum. adetime 5 gün var, hala negatif. sizin dün falan negatif miydi?
Teşekkür ederim canım. Dün akşam yaptım bu şekilde çıktı. Bat da 4 mart :)

Test negatif verebiliyor yani. Geçmiş konuları okudugumda testin hatalı pozitif çıktıgından şikayetçi çoktu.

Bu gun ovulasyon testiyle yaptım hayali bir çizgi vardı acaba gebelik yoksa adet dönemine bir kaç gün kala ikinci çizgi çıkması normal mi yoksa yeni lh değeri yine yükseliyor mu bilen var mi arkadaşlar

Bu gun ovulasyon testiyle yaptım hayali bir çizgi vardı acaba gebelik yoksa adet dönemine bir kaç gün kala ikinci çizgi çıkması normal mi yoksa yeni lh değeri yine yükseliyor mu bilen var mi arkadaşlar
Lh hormonu vücutta herzaman olduğundan testte silik çizgi çıkması normaldir. Eğer koyu iki çizgi çıkıyorsa o zaman pozitif olarak düşünürüz.

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

arkadaşlar merhaba
elimde birsürü fazla ovulasyon testi var. ihtiyacı olan bir isteyene ücretsiz olarak yollamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…