Merhaba Kızlar,
laboquick gebelik testiyle yaptığım test sonucu
Daha sonra ertesi gün fortune diye bi testle denedim sonuç negatif..
Önceki eski forumlarda laboquick yanlış sonuç veriyor diye okudum. Yakın zamanda deneyen olumlu gösterio ama olumsuz sonuç alan var mı ?
Bu marka ile görüşleriniz nedir ?
Peki sizce bunun sonucu nedir?çizgi yok, negatif görünüyor.
umarım isteediğiniz gibi olur
Pozitif görünüyor. Adetiniz geçtimi ?Peki sizce bunun sonucu nedir?
4 mart adetim. İnşallah test doğrudur.Pozitif görünüyor. Adetiniz geçtimi ?
Harika o zaman :) Adetinize kadar tekrarlayın testi gitgide koyulaşacak. Adetiniz geçince de kan testi yaptırırsınız. İnşallah bebiş sizinledir :)4 mart adetim. İnşallah test doğrudur.
Amin. Çok teşekkürler. Dediğinizi yapacağım :)Harika o zaman :) Adetinize kadar tekrarlayın testi gitgide koyulaşacak. Adetiniz geçince de kan testi yaptırırsınız. İnşallah bebiş sizinledir :)
ayy tebrikler cnm, inşallah kanda da yüksek çıkar. ben de laboquick kullanıyorum. adetime 5 gün var, hala negatif. sizin dün falan negatif miydi?Peki sizce bunun sonucu nedir?
Teşekkür ederim canım. Dün akşam yaptım bu şekilde çıktı. Bat da 4 mart :)ayy tebrikler cnm, inşallah kanda da yüksek çıkar. ben de laboquick kullanıyorum. adetime 5 gün var, hala negatif. sizin dün falan negatif miydi?
Peki sizce bunun sonucu nedir?
tebrik ederim hamilesin canim insallahh saglikli bi hamilelik olur benimde bat 5 mart sabirsizlikla bekliyorum insallahh bende bu ay cift cizgiyi gorurumPeki sizce bunun sonucu nedir?
Çok teşekkürler. Amin. İnşallah hamilesindir canım benim. Benim de 4 mart.tebrik ederim hamilesin canim insallahh saglikli bi hamilelik olur benimde bat 5 mart sabirsizlikla bekliyorum insallahh bende bu ay cift cizgiyi gorurum
aminnn insallahh canim insallahhÇok teşekkürler. Amin. İnşallah hamilesindir canım benim. Benim de 4 mart.
Lh hormonu vücutta herzaman olduğundan testte silik çizgi çıkması normaldir. Eğer koyu iki çizgi çıkıyorsa o zaman pozitif olarak düşünürüz.Bu gun ovulasyon testiyle yaptım hayali bir çizgi vardı acaba gebelik yoksa adet dönemine bir kaç gün kala ikinci çizgi çıkması normal mi yoksa yeni lh değeri yine yükseliyor mu bilen var mi arkadaşlar