Gebeliğe Hazırlık Laboquick Gebelik Testi Yorumlariniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetine 7 gün yokki o zaman canım. 18inde yumurtlamışsın 13 gün geçmiş adetin 1 şubat. Yani yarın. O halde çıkabilir 11nci günde yapmışsın.
Ama ben erken yumurtluyorum 14 gün sonrasında gelmiyo adetim. Bu da ayrı bi sorun benim için zaten. Bakalim yarın olcam mi iyi hatırlattın canım. Gecen ay takip ettim 14 gun sonra olmadi. Gebelik yoksa hormonlarıma baktırcam bu ay.

Bence de bi sor onu doktora normal değil. Herkeste standarttır 14. Çok nadir bazı aylarda 13'e düşebiliyor. Ama mesela ben hiç 14'ü şaştığını görmedim. Araştır bunu mutlaka. İnşallah bi sonraki adetin 9 ay sonra olur :)

Ayy canım ya inşallah 9 ay sonra olur hepimizin hiç ozlemeyiz eminim :) Herşeyim tuhaf anam benim :) akşamları geliyo genelde yarın gelcek mi bakalim.. Inşallah gelmez:)

Az önce yanlış yazmışım 4 diye 1 gün var yani normal batın yarın olmalı ama inşallah gelmiycek baby gelmezse kan testi yap. :)
Tamam canımsın yapicam :) kan testi de yaparım herşeyi yaparım wallahi. Kırmızı görmek istemiyorum artık. Sabırsız bi insan için çok zormuş bu işler :)

Ayy canım ya inşallah 9 ay sonra olur hepimizin hiç ozlemeyiz eminim :) Herşeyim tuhaf anam benim :) akşamları geliyo genelde yarın gelcek mi bakalim.. Inşallah gelmez:)
İnşallah canım. Haber verirsin burdan:)

Kırmızıyı gördüm test bozulmuş yaani yumurtlamadan 14 gün sonra geldi bu ay şaşırdım walla.
Hayırlısı olsun canım. Bir sonraki aya inşallah. En azından zamanında gelmiş. Bekletmedi seni.

Canım bende laboquick marka gebelik testiyle yaptım bu sabah silik çizgi çıktı. Bat 8 Şubat aynı senin ki gibiydi çizgide

kizlar benimde bugun adet olmam gerek daha olmadim loboquik testten bende yaptim tek cizgi cikti insallah test yanlistir diye dua ediyorum sizden de dua bekliyorum

kizlar benimde bugun adet olmam gerek daha olmadim loboquik testten bende yaptim tek cizgi cikti insallah test yanlistir diye dua ediyorum sizden de dua bekliyorum
Yumurtlamayla mı hesapladın adet gününü? Tahmini mi ?

tahmini genelde 30 gunde bir adet olurum canim 30 gun doldu hatta bugun 31. gunum hatta bazen 2 gun once olur ama gecmez

sagol canim bende oyle dusunuyorum bu ay da adet olursam ovulasyon testi alicam artik hamile kalmak istiyorm biran once insallahh ise yarar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…