Canım batına 1 gün var şu an senin bence. Bence var hamişlik hadi hayırlı olsun :)Ovulasyon testinde 18 ocak çift çizgi 19 ocak siliklesti. 29 ocak sabahı test yaptım işte. Yani 10 gün geçmiş oluyo canım benim. Erken mi sence ?
Ama ben erken yumurtluyorum 14 gün sonrasında gelmiyo adetim. Bu da ayrı bi sorun benim için zaten. Bakalim yarın olcam mi iyi hatırlattın canım. Gecen ay takip ettim 14 gun sonra olmadi. Gebelik yoksa hormonlarıma baktırcam bu ay.Adetine 7 gün yokki o zaman canım. 18inde yumurtlamışsın 13 gün geçmiş adetin 1 şubat. Yani yarın. O halde çıkabilir 11nci günde yapmışsın.
Eğer varsa hamislik dile benden ne dilersen sana kargoluycam :)Canım batına 4 gün var şu an senin bence. Bence var hamişlik hadi hayırlı olsun :)
Bence de bi sor onu doktora normal değil. Herkeste standarttır 14. Çok nadir bazı aylarda 13'e düşebiliyor. Ama mesela ben hiç 14'ü şaştığını görmedim. Araştır bunu mutlaka. İnşallah bi sonraki adetin 9 ay sonra olur :)Ama ben erken yumurtluyorum 14 gün sonrasında gelmiyo adetim. Bu da ayrı bi sorun benim için zaten. Bakalim yarın olcam mi iyi hatırlattın canım. Gecen ay takip ettim 14 gun sonra olmadi. Gebelik yoksa hormonlarıma baktırcam bu ay.
Az önce yanlış yazmışım 4 diye 1 gün var yani normal batın yarın olmalı ama inşallah gelmiycek baby gelmezse kan testi yap. :)Eğer varsa hamislik dile benden ne dilersen sana kargoluycam :)
Ayy canım ya inşallah 9 ay sonra olur hepimizin hiç ozlemeyiz eminim :) Herşeyim tuhaf anam benim :) akşamları geliyo genelde yarın gelcek mi bakalim.. Inşallah gelmez:)Bence de bi sor onu doktora normal değil. Herkeste standarttır 14. Çok nadir bazı aylarda 13'e düşebiliyor. Ama mesela ben hiç 14'ü şaştığını görmedim. Araştır bunu mutlaka. İnşallah bi sonraki adetin 9 ay sonra olur :)
Tamam canımsın yapicam :) kan testi de yaparım herşeyi yaparım wallahi. Kırmızı görmek istemiyorum artık. Sabırsız bi insan için çok zormuş bu işler :)Az önce yanlış yazmışım 4 diye 1 gün var yani normal batın yarın olmalı ama inşallah gelmiycek baby gelmezse kan testi yap. :)
İnşallah canım. Haber verirsin burdan:)Ayy canım ya inşallah 9 ay sonra olur hepimizin hiç ozlemeyiz eminim :) Herşeyim tuhaf anam benim :) akşamları geliyo genelde yarın gelcek mi bakalim.. Inşallah gelmez:)
Tamam yazicam canım:*İnşallah canım. Haber verirsin burdan:)
Malesef kırmızı göründü bugün :)Az önce yanlış yazmışım 4 diye 1 gün var yani normal batın yarın olmalı ama inşallah gelmiycek baby gelmezse kan testi yap. :)
Kırmızıyı gördüm test bozulmuş yaaniİnşallah canım. Haber verirsin burdan:)
Hayırlısı olsun canım. Bir sonraki aya inşallah. En azından zamanında gelmiş. Bekletmedi seni.Kırmızıyı gördüm test bozulmuş yaaniyumurtlamadan 14 gün sonra geldi bu ay şaşırdım walla.
Atsana canım bi.Canım bende laboquick marka gebelik testiyle yaptım bu sabah silik çizgi çıktı. Bat 8 Şubat aynı senin ki gibiydi çizgide
Atsana canım bi.
Yumurtlamayla mı hesapladın adet gününü? Tahmini mi ?kizlar benimde bugun adet olmam gerek daha olmadim loboquik testten bende yaptim tek cizgi cikti insallah test yanlistir diye dua ediyorum sizden de dua bekliyorum
Anladım. İnşallah olmazsın. Olursan ovülasyon takibi yap bence. Tam adet gününü bilirsin.tahmini genelde 30 gunde bir adet olurum canim 30 gun doldu hatta bugun 31. gunum