Gebeliğe Hazırlık Laboquick Gebelik Testi Yorumlariniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zynpctnr

🔅 A T L A S 🔅
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.083
1.031
32
Merhaba Kızlar,

laboquick gebelik testiyle yaptığım test sonucu

Daha sonra ertesi gün fortune diye bi testle denedim sonuç negatif..
Önceki eski forumlarda laboquick yanlış sonuç veriyor diye okudum. Yakın zamanda deneyen olumlu gösterio ama olumsuz sonuç alan var mı ?
Bu marka ile görüşleriniz nedir ?

Ben güvenilir bi test diye biliyorum Laboquick'i. Başka güvenilir bi marka al Fortune'yi ilk defa duydum Comfort ya da Freely yok mu onlar iyi. Ya da 1-2 gün sonra Laboquick'le tekrar dene. Koyulaşma olması gerekir.

canım bu testte çizgi var tebrik ederim
bende bugün laboquick sipariş ettim netten
çünkü güvenilir bir marka
ovulasyonlarından da çok memnun kalmıştım

Ben güvenilir bi test diye biliyorum Laboquick'i. Başka güvenilir bi marka al Fortune'yi ilk defa duydum Comfort ya da Freely yok mu onlar iyi. Ya da 1-2 gün sonra Laboquick'le tekrar dene. Koyulaşma olması gerekir.
Yarın geliyo laboquick cuma sabahı denicem bakalim. Bazı testler Hcg daha dusukken erken algılayabiliyormuş galiba öyle bişey duymuştum doğruluk payı ne bilmiyorum ama. Yaptigimda bat a 7 gun vardi cunku :/

canım bu testte çizgi var tebrik ederim
bende bugün laboquick sipariş ettim netten
çünkü güvenilir bir marka
ovulasyonlarından da çok memnun kalmıştım

Canım benim yaaaa :**** hadi seninkilerde gelsin yapalım güzel güzel çift çizgileri görelim :)

Yarın geliyo laboquick cuma sabahı denicem bakalim. Bazı testler Hcg daha dusukken erken algılayabiliyormuş galiba öyle bişey duymuştum doğruluk payı ne bilmiyorum ama. Yaptigimda bat a 7 gun vardi cunku :/
7 gün kala çok erken yaa. Çıkması zor. İnşallah doğrudur.

Walla çıkanlar varmış forumda okudum ancak ben de şüpheliyim pek hevesli değilim yani :) ama doğruysa ben şok
Olabiliyor canım nadir de olsa. Ama normal birinde yumurtlamadan sonra 10-15 günde çıkar normal kaset testte. Erken gebelik testinde 6-15 oluyor. Bencede çok heveslenme çıkmazsa üzülmezsin çıkarsa sevinirsin en güzeli :)

Çıkarsa haber veririm mutlaka çünkü erken gebelik testlerine hiç inanmıyorum :) erken gebelik yerine bundan alinsin daha iyi :) çıkmazsa da önümüzdeki aylara bakıcaz :) sanada en yakin zamanda nasip olsun canimcim inşallahhhhh

Bende 7 gün önceden doğru çıkarmıştı duyarlılığı çok yüksek. :) tebrik ederim canım
Ayyy walla :) ne güzel maşallah ya yarın gelcek testler bidaha denicem bakalim bende senin kadar sanslimiyim canım :) kayık bi şekilde değil tam olması gerektiği yerde çıkmış bozuk değildir diye düşünüyorum bi yandan bi yanımda sevinme belli olmaz diyo. Kafamda savaş var

Erken gebelik testleri hakkından bende öyle düşünüyorum. 6ncı günde çıkma olasılığı %5. Buna güvenip insanlar nasıl gebelik yok veya var desin. Çok düşük bi rakam. Fiyat olarak da acıyorum 20liranın üzerinde fiyatları israf bence.
İnşallah canım, sanada en yakın zamanda nasip eder inşallah Rabbim.

Aynen canım gerek yok. Amin isteyen herkese nasip olsun :)

Ben çok memnunum kendi adıma. Kesinlikle doğru sonuç verdiğini düşünüyorum. İlk gebeliğimi 2 yada 3 gün kala ikinci gebeliğimide 5 gün kala bu test sayesinde öğrenmiştim.

Canım yumurtlamanın üstünden 12 gün falan geçmiş heralde senin

Canım yumurtlamanın üstünden 12 gün falan geçmiş heralde senin
Ovulasyon testinde 18 ocak çift çizgi 19 ocak siliklesti. 29 ocak sabahı test yaptım işte. Yani 10 gün geçmiş oluyo canım benim. Erken mi sence ?

Ben çok memnunum kendi adıma. Kesinlikle doğru sonuç verdiğini düşünüyorum. İlk gebeliğimi 2 yada 3 gün kala ikinci gebeliğimide 5 gün kala bu test sayesinde öğrenmiştim.
Ne güzel canım. Bende hep 5 6 gün kala öğrendiklerini okudum. Bazilarida yanlış sonuç veriyo yazmış ya ona takildim. Çok satılan marka olduğu için arada hatalı olabiliyor demekki. Inşallah benimde sizin gibi olur şuana kadar olumsuz sonuç almadım yorumlarınızdan buda çok sevindirici :)

Ovulasyon testinde 18 ocak çift çizgi 19 ocak siliklesti. 29 ocak sabahı test yaptım işte. Yani 10 gün geçmiş oluyo canım benim. Erken mi sence ?
Adetine 7 gün yokki o zaman canım. 18inde yumurtlamışsın 13 gün geçmiş adetin 1 şubat. Yani yarın. O halde çıkabilir 11nci günde yapmışsın.

Valla canım netten alıyorum adete kadar sürekli yapıyorum:) 20tanesinden 1i belki bozuk çıkıyordur. Oda belki benim o anlık fazla idrar damlatmamla alakalıdır bilemiyorum. Genel olarak çoğunluğumuzun memnun kaldığı bir marka. Hassasiyeti çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…