- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Pişirirken çıkarıyor muyuz? Yanmaz mı
bende öyle düşünmüştümama yanmıyor, ilk pişirmeden evvel yağlanıyor ve diğer kullanımlarda hiç bi problemle karşılaşmadım. pişene kadar içinde kalıyor kağıtlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pişirirken çıkarıyor muyuz? Yanmaz mı
ne demek,beklerim her zaman
evet bende tatlı olanını denemiştim , ondaki tek problem yapıldığı gün tüketilmediğinde nemlenip yumuşuyor,
hatta bulabilirsem resmini gösteririrm şimdi
Vaaaay çok sağol canım deniyecembende öyle düşünmüştümama yanmıyor, ilk pişirmeden evvel yağlanıyor ve diğer kullanımlarda hiç bi problemle karşılaşmadım. pişene kadar içinde kalıyor kağıtlar
Hemen geliyorum görünümde çok süper olmuş,bunun tatlı olanını yapmıştım,A4 kağıda sararak rulo yapmıştım.
Vaaaay çok sağol canım deniyecem
Milföyden yapmıştım onuda,evet çok fazla beklemiyor yumuşuyor hamuru hemen
Tamam anlaştıkteşekkür ederim nevoş
pinko göemezse aramızda paylaşırız patateslilerikimseye söyleme ama
milföylü hic denemedim, düşününce kat kat çok güzel olur , içine ne doldurdurmuştun peki ? denemem lazım
milföylü hic denemedim, düşününce kat kat çok güzel olur , içine ne doldurdurmuştun peki ? denemem lazım
Elmalıda güzel olmuştur kesin
Milföyüde şerit olarak kesiyorsun A4 kağıda sarıyorsun,içine krema koymuştum üstünede ceviz fındık birde ufak kekler varya onu rondodan çekip batırmıştım..
Cok guzel olmusss eline saglik basarilar dilerim
lezzetini tahmin edebiliyorum.en kısa zamanda deniycem
Pinko biz sadece senin kulaklarını çınlattık Poğaçalardan vermeyeceğiz Nuryoluyla anlaşma yaptıkKulağım çınladı, patates kokusu aldım, gözüm döndü Neden bana yollamadın
Ellerine sağlık yarışmada başarılar
Nasıl yaparsınız bana bunuPinko biz sadece senin kulaklarını çınlattık Poğaçalardan vermeyeceğiz Nuryoluyla anlaşma yaptık
Herşeyi senin için yapıyorum Bıraksam balina gibi olacaksınNasıl yaparsınız bana bunu
Görümce değil misin sürekli kuyumu kazıyorsun
Küfür etseydinHerşeyi senin için yapıyorum Bıraksam balina gibi olacaksın