İdeal ben adet olmaktan korkuyorum şu ara. Adetim üç gün erken olur genelde. Önümüzdeki dört-beş günden sonra olma ihtimalim var. Operasyondan 10 gün sonra yani. Nasıl olacak, hiç geçecek gibi gelmiyor. Siz ne yapmıştınız acaba? Geciktiricilerin kullansam nereye kadar geciktirebilirim ki o da zararlıBen 3. Günde işe gittim, bir buçuk ay sürdü düzelmesi. Hiç iz kalmadı ben beğenmedim ama jinekologlar hep beğendi. Doğum yaparken doktor estetiğin bozulacak dedi bozulsun Göze alıyorum dedim biraz bozuldu. Bu arada üç Jinekolog da bende estetik OLDUĞUNU anlamadı.
Adet geciktirici bende kullanıyorum şu an gayette ise yariyor tavsiye ederim eğer 3 4 gün varsa adetinize hemen bugün başlayın ben öyle yaptım çünkü primolut-N ismi günde 3 kere 2 kutu kullanicam birinci kutu bitti bence kullanın o durumda adet çekilmez olurİdeal ben adet olmaktan korkuyorum şu ara. Adetim üç gün erken olur genelde. Önümüzdeki dört-beş günden sonra olma ihtimalim var. Operasyondan 10 gün sonra yani. Nasıl olacak, hiç geçecek gibi gelmiyor. Siz ne yapmıştınız acaba? Geciktiricilerin kullansam nereye kadar geciktirebilirim ki o da zararlı
Baya bi kullanacaksın yani, zararı yoktur di mi ya ? Doktor da hiçbir şey söylememişti ki.Adet geciktirici bende kullanıyorum şu an gayette ise yariyor tavsiye ederim eğer 3 4 gün varsa adetinize hemen bugün başlayın ben öyle yaptım çünkü primolut-N ismi günde 3 kere 2 kutu kullanicam birinci kutu bitti bence kullanın o durumda adet çekilmez olur
Ideal kusura bakmazsan biley daha sormak istiyorum, jinekologlar anlamadı dedin ya senin labioları nasıl kesti doktorun acaba? Benimki komple uç kısımlarından alındı koyu kısımlar gitsin diye. Dolayısıyla dikişler en önde. Seninki de mi öyleydi acaba, iz geçer mi diye merak ettim de. Bi de aradan bi kısmı v şeklinde kesip iki ucu birleştiriyorlarmış, dikiş içe doğru oluyormuş. Seninki hangi şekilde de izi belli olmadı acaba?Adet geçiktirici kullanmamıştım galiba, 3 yıl evveldi tamda hatırlamıyorum ki, yeni adetim bitmiş ameliyat olmuştum galiba.
Bi ara sor istersen yine de bilemedim şimdi ama o ameliyat bide üzerine adet orda pisik filan yapabilir bence kullan rahat oluyor ben bi zararını da görmedim bende zaten adet düzensizliği de var biraz günlerinde oynama yapabilir belkiBaya bi kullanacaksın yani, zararı yoktur di mi ya ? Doktor da hiçbir şey söylememişti ki.
Teşekkürler :) bu siteye bayılıyorum ya yardımlaşabiliyoruz belki de en yakınlarımıza bile danışamayacağımız konulardaBi ara sor istersen yine de bilemedim şimdi ama o ameliyat bide üzerine adet orda pisik filan yapabilir bence kullan rahat oluyor ben bi zararını da görmedim bende zaten adet düzensizliği de var biraz günlerinde oynama yapabilir belki
Hiç önemli değil bende çok yardım aldım bu siteden bende yardımı borç bilirim burdaki arkadaşlarıma :)Teşekkürler :) bu siteye bayılıyorum ya yardımlaşabiliyoruz belki de en yakınlarımıza bile danışamayacağımız konularda
Ideal kusura bakmazsan biley daha sormak istiyorum, jinekologlar anlamadı dedin ya senin labioları nasıl kesti doktorun acaba? Benimki komple uç kısımlarından alındı koyu kısımlar gitsin diye. Dolayısıyla dikişler en önde. Seninki de mi öyleydi acaba, iz geçer mi diye merak ettim de. Bi de aradan bi kısmı v şeklinde kesip iki ucu birleştiriyorlarmış, dikiş içe doğru oluyormuş. Seninki hangi şekilde de izi belli olmadı acaba?
:) teşekkürler, içimi rahatlattın.Bende Dikiş baştan aşağı epey bi vardı, ben küçükken düştüm, şekilsizdi o Yüzden ameliyat oldum. Iz geçer merak etme,
Doktor dış dudakların biraz dolgun olsa iyi olurdu demişti ama hiç fikrim yok nasıldır, nasıl yumuşatılır. Çok geçmiş olsun. Acaba simetrideki pürüz, uzunluk-kısalık şişlikler geçince düzelir mi? Doktoruna görülürsen bir sorar mısın? Çok merak ettim. Ben soracam salı günü, dediklerini aktarırım sana da. Of bi kurtulsak sağ salim şu işten. Bu kadar zor olduğunu hiç bilmiyordumBenim de 9 günüm benim de labiaların biri küçük biri büyük büyük olan daha muntazam. Dış labialarda dolgu yapıldı ve inanılmaz sert ve ağrılı iyi düşünmek istiyorum ve zamana bıraktım. Dolguların yumuşaması için fikri olana varsa ne olur fikir versin nasıl olacak bilmiyorum.
benim hiç umudum yok desem yeridir. Bi taraf çok muntazam ona lağım yok ama diğer yan hem uzun hem kalın. Bariz bi fark olacaktır eminim aylar sonra da. Hayırlısı artık. Senin adına çok sevindim, sıkıntılı bi süreç bu mutlu sonu hakediyor. Şu ara kaşıntı problemim var, sabahın 5inde bir başlıyor kaşınmaya uyutmuyor hiçKizlar venim 1 bucuk ay oldu.biraz sabredin.1 ay sonra cok degisiyo.benimki istedigim gibi oldu sukur.sorun yok.ilk haftalar goruntu korkunctu.simdi kusursuz.klitoris i de iceri almis biraz sagolsun
B
benim hiç umudum yok desem yeridir. Bi taraf çok muntazam ona lağım yok ama diğer yan hem uzun hem kalın. Bariz bi fark olacaktır eminim aylar sonra da. Hayırlısı artık. Senin adına çok sevindim, sıkıntılı bi süreç bu mutlu sonu hakediyor. Şu ara kaşıntı problemim var, sabahın 5inde bir başlıyor kaşınmaya uyutmuyor hiç