Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen haftada yazmıştım ama sonuç alamayınca pardon arkadaslarsanki arama motoruna bir sey yazmista sonucunu bekliyormussunuz gibi olmus.
nedir, ne degildir bir yazsaydiniz bizde cevap verebilseydik. Yenilir mi icilir mi nerden bilelim?
Araştırdım artık dün karar verdim bu operasyon için gün aldım fakat korkuyorum belki yardımcı olabilirsiniz karar vermem icinlaAmeliyat için aceleniz ne bu kadar?
Labioplasti genital estetikLütfen arkadaşlar labioplasti olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
Geçen haftada yazmıştım ama sonuç alamayınca pardon arkadaslar
özür haklısınız geçen haftada yazdım fakat sanırım msjim ulaşmamış...genital estetikO nedir? Bide sorun ne? Anlaşılır bi konu olmamış
Bu operasyonj olan insanlar pişmanlıklarını yada memnuniyetlerini yazıyolar grnelde. Onları okursanız daha yardımcı olur bence size.O
özür haklısınız geçen haftada yazdım fakat sanırım msjim ulaşmamış...genital estetik
O
özür haklısınız geçen haftada yazdım fakat sanırım msjim ulaşmamış...genital estetik
Estetik bölümü var genital estetik bölümüne bakarsanız bi çok açıklama ve yorum bulabilirsiniz[/Qevet okudum ama herkes farklı bi yorum yazdığı için ben karra veremedim
nerede ytaptırmış acaba ben adanada ebru ünal diye bi doktor buldum ve haftaya randevu aldımHaa tamam bi arkadasim yaptirdi. Memnun kalmadi yeni görüntüsü daha kotu dedi ama pek bilgim yok malesef
genital estetiknedir ki bu
ben yeni üye oldum ve bilmiyorum aslında bekleyebilirim... nereye nasıl açmam ggerekiyorYanlış bölüme konu açmışsın .Konun taşınır ilgili yere de bekleyebilir misin,bilmem