Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım ben anadolu yakasında doktor erhan karaalp e yaptırdım. yaklasık 4 ay oldu. müthiş memnunum. hastanede süper. cok iyi ilgileniyorlar. şiddetle tavsiye ederim. ücreti 2 bin civarında
canım ben anadolu yakasında doktor erhan karaalp e yaptırdım. yaklasık 4 ay oldu. müthiş memnunum. hastanede süper. cok iyi ilgileniyorlar. şiddetle tavsiye ederim. ücreti 2 bin civarında
Aynen kesinlikle reklam icin acilmis YENI uyelik silinmeli bence, mesajlarida ayri ayri yerde ben erhan beye oldum diyor,bidee 2 arkadasim erhan beye oldu diyor. BOYLE INSANLAR HALA VAR MI NE KADAR KOTUSUNUZ PARA ICIN YAPMADIGINIZ YOK.
Bak hulyatok seninle muhattap oldum diye kendini ne zannettin sen Senin ne kulturun ne alt yapin ne ust yapin benimle zaten ortusmez Burada birbirimizle tanismiyoruz oyuzden dogru konusalim karsindakinin titrini bilmeden bos bos konusma Bu sitede en son karakterine kulturune laf edilecek insanlardan biriyim.lafini bil kendine gel.oldumu CANIM