• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti

Pdere pdere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
203
155
53
31
Kızlar merhabalar. Temmuz ayında labioplasti olmayı düşünüyorum. Fakat İstanbul da kalacak yerim yok. Malum amelıyat fiyatları sonrası otel fiyatları çok yüksek. Acaba ameliyat sonrası ertesi gün yolculuk zor olur mu? Bir de ameliyattan sonra bana neler önerirsiniz?

Kızlar merhabalar. Temmuz ayında labioplasti olmayı düşünüyorum. Fakat İstanbul da kalacak yerim yok. Malum amelıyat fiyatları sonrası otel fiyatları çok yüksek. Acaba ameliyat sonrası ertesi gün yolculuk zor olur mu? Bir de ameliyattan sonra bana neler önerirsiniz?
amaliyat sonrasi yolculuk seni bu amaliyati yaptigina pisman eder bence

O sıcakta o Şekilde çok zor. Ben ameliyat sonrası arabanın arkasında uzanarak 2 saat yol aldığım halde baya aci yaşadım.

Ben lokal anesteziyle oldum. Aynı gün evime gittim arabayı kendim kullandım 1:30 saat sürdü yol. Toplam 3 saat falan uyuşturuyor o yüzden hissetmedim sıkıntı olmadı. Ama sonraki gün falan asla yapamazdım uzun yol gideceksen yapma derim ben de.

Back
X