- 18 Ağustos 2020
- 10
- 2
- 35
-
- Konu Sahibi Bestegeler
Şuanki durumunuz nedir bende Esra hanımdan randevu aldım geçen sene de uğraştım ama bazı sebeplerden nasip olmadı şimdi gideceğim.Tek başına mı gittin acaba bunu çok merak ediyorum çıkınca kendim gidebilir miyim?Ben Esra Cabuk Comerte gittim.Fiyat olarak da 6500 tl odedim. Sonuctan memnunum.
Ben annemle gittim narkoz aldigin icin ne olur ne olmaz diye dusundum.Sizin yapiniz nasil bilmiyorum ben biraz evhamliyim.Şuanki durumunuz nedir bende Esra hanımdan randevu aldım geçen sene de uğraştım ama bazı sebeplerden nasip olmadı şimdi gideceğim.Tek başına mı gittin acaba bunu çok merak ediyorum çıkınca kendim gidebilir miyim?
Esra cabuk cömerte oldum memnunum.Sorulariniz varsa yazin cevaplayayimAnkara da labioplasti için doktor önerisinde bulunur musunuz? Fiyatları da yazarsanız çok sevinirim.
Kime ameliyat olmuştunuz ?Ben yaptırdım tam bir ay oldu hafif şişliğim var o da zamanla geçecek sonuçtan memnunum sormak istediklerini cevaplarim
Op Dr Zeynep Türkşen estetik cerrahKime ameliyat olmuştunuz ?
Barbie vajina denilenden mi yaptırdınız?Esra cabuk cömerte oldum memnunum.Sorulariniz varsa yazin cevaplayayim
Barbie vajina mı yaptırdınız? Ne kadar ödediniz? İstediğiniz gibi oldu mu tamamen?Op Dr Zeynep Türkşen estetik cerrah
Hemen hemen barbie vajina gibi diyebilirim görüntüden memnunum 3500 TL ödedimBarbie vajina mı yaptırdınız? Ne kadar ödediniz? İstediğiniz gibi oldu mu tamamen?
Bende aynı doktora gitmek istiyorum ne durumdasınız şuan.Bir sorun oldumu olduysa çözebildiniz mi?Esra cabuk cömerte oldum memnunum.Sorulariniz varsa yazin cevaplayayim
Sorun yasamadim sorularim vardi cevaplarini aradigimda aldim.Esra hanim genelde ilgili bir doktor daha cok arkadas gibi sabirli.Baya zaman gecti ben ameliyat olali onumuzdeki ay 1 yil olcak gecti hersey sertlik kalmadi 3ayda bekledigim goruntu olustu.Bende aynı doktora gitmek istiyorum ne durumdasınız şuan.Bir sorun oldumu olduysa çözebildiniz mi?