- 15 Şubat 2020
- 18
- 2
- 31
- Konu Sahibi biraz cesaret
Toplanın kızlar bu gün 15 şubat cumartesi labioplastide ilk günüm size tecrübemi anlatmak ıstiyorum 27 yaşındayım 11 yaşından beri büyük olan bu labioları estetik ettirmeye korktum. Doktorum sevgili HASAN YILDIZ bile şaşırdı çok büyük diye. Ki bekarım ilişki ya da doğum sonra olmadı bu çirkin görüntü ergenliğimden beri var Neyse İzmir alsancakta ücretsiz bir ön muayeneye gittim artık çok rahatsızlık veriyordu çünkü Doktor bana çok güven verdi sağolsun ekibi ve kendisi çok ilgili saçlarınızı okşayan hemşireler düşünün :) bir uyudum bir uyandım her şey bitmiş uyandığımda hiseetiğim ağrı 10 üzerinden 0 iken hemşireler biraz yürüttü anesteziyi kusarak attım maalesef kendime geldim derken yanmalar başladı ama katlanılmıcak bi ağrı değil 2 saatlik ev yolunu o ağrı ile geldim 2 tane ağrı kesici içtim yine çok aman aman öldüren bi ağrı değil elini kesersin acır ya öyle bişey. Eve geldim şuan açık renkli kanamam var 20 gün sonra kontrole giceğim şuan olduğumdan hiç püşman değilim çok güzel bir iş çıkarmış doktorum. Ha birde unutmadan oturup kalkarken biraz sıkıntı yemeği ayakta yetim oturamadım ama ilk gün olduğu için normaldir. Gelişmeleri tekrar yazarım