Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru bi kararBende şuracığa ilişeyim senelerdir karar veremiyorum ama özgür beye olacağım sanırım
Bende şuracığa ilişeyim senelerdir karar veremiyorum ama özgür beye olacağım sanırım
ben oldum 10 gün önce. Özgür Kartal hatta başlık açtım benim sürecimi ordan takip edebilirsiniz .Labioplasti ameliyatı olup memnun kalmayan oldu mu? Fiyatını da merak ediyorum.
ben oldum 10 gün önce. Özgür Kartal hatta başlık açtım benim sürecimi ordan takip edebilirsiniz .
Ben Cuma günü ameliyat oldum ama hala oturamıyorum, kilom yüksek diye mi acaba? Ertesi gün işinin başına dönenleri hayretle okuyorum da
benim çarşamba tam 2 hafta olacak. Hafif bir hashaslık var bird e ödem tam geçmedi.. Bünyan galiba sağlam, normalden daha erken iyileştim. Çok memnunumBen Cuma günü ameliyat oldum ama hala oturamıyorum, kilom yüksek diye mi acaba? Ertesi gün işinin başına dönenleri hayretle okuyorum da
Oyle bisey olamaz ya var bazilari ama aci esigi cok yuksek demekki sisiyo yani ilk hafta dinlenmek sartBen Cuma günü ameliyat oldum ama hala oturamıyorum, kilom yüksek diye mi acaba? Ertesi gün işinin başına dönenleri hayretle okuyorum da
sürecinizi bizimle paylaşırmısınız lütfen merakla bekliyorum bende 1 hafta içinde olmsk istiyorum. doktorunuz kimdi? genel anesteziyle mi oldunuz?Ben bugün 13:30’da ameliyata alındım. Çıktığımda 14:30du. Şu an inanılmaz bir ağrım var. Çok sızlıyor. Burda anında çıkıp gittim hiç ağrım olmadı diyenlerin ağrı eşiğini merak ediyorum. Ağrı kesici iğne yapıldığı halde ağlayacak kadar ağrım var. Doktorum çok sıcak kanlı cana yakın biri gelip rahatlattı beni ama sonucu görmeden iyi ya da kötü diyemem. Zamanla gelişmeleri yazarım. Benim sorum ameliyat olan arkadaşlara bu ağrı ne zamana kadar devam ediyor, bu dayanılmaz ağrıya günlerce katlanmak çok zor olur
Ben memnunum çok ağrılı bir ameliyat olduğu kesin hassas bölge zorluyor elbette ama iyileştikçe mutlu oluyorum.Ödemlerimin çoğu indi var gene şişlik ama 1 aya bişey kalmaz diye düşünüyorum.Bugun 22. gün herşey yolunda ve gündelik hayatıma tamamen döndüm.Esra Çabuk Cömerte yaptırdım ameliyatımı.Labioplasti ameliyatı olup memnun kalmayan oldu mu? Fiyatını da merak ediyorum.
Bugün ikinci günüm ağrılar sızlamalar devam ediyor. Düne göre daha iyi ama kesinlikle normal hayatıma dönüş yapamadım. Doktorum yarın pansumanı çıkaracağını o zaman istersem akşam kulübe bile gideceğimi söyledi. Ama kendimde kalkıp gezecek potansiyeli görmüyorum. Kendisi oldukça şakacı ve ilgili. Doktorum Tuğrul Abacıoğlu. Evet genel anestezi ile yaptı ameliyatı ve bir gece yatış yaptırdı. Sabah taburcu oldum. Elimden geldiği kadar burada durumumu paylaşacağım.sürecinizi bizimle paylaşırmısınız lütfen merakla bekliyorum bende 1 hafta içinde olmsk istiyorum. doktorunuz kimdi? genel anesteziyle mi oldunuz?