• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti

zxcv5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
119
25
98
Arkadaslar labioplasti ameliyatı olmayi düşünüyorum aranızda Dr Aylin KURT'A bu ameliyati olan var mi lütfen yardimci olur musunuz cok caresiz hissediyorum :((

Var canım eski konuları okuyabilirsin. Ya da direk sağ üstte büyüteç var aylin kurt yaz oraya.adı geçen konuları direk görürsün

Bunu yazicagm aklıma gelmezdi ama ben 20 aralıkta aylin hanıma ameliyat oluyorum insaallahh her turlu sorunu cevaplarımm :)

Bunu yazicagm aklıma gelmezdi ama ben 20 aralıkta aylin hanıma ameliyat oluyorum insaallahh her turlu sorunu cevaplarımm :)
Senin adına cok sevindim çünkü bi bir dert, takinti, sorun ve bundan umarim en guzelsekilde kurtulacaksin. Simdiden sana cok gecmis olsun dileklerimi sunuyorum. Lutfen oldugunda sonucun ne oldugunu buraya yazar misin senden guzel haberlerini bekliyorum canim insallah :)

Tabiki yazarım canım cok teşekkür ederim insaallah güzel sonuçlanır :) merak etme sende en kısa zamanda olup kurtulucaksıınn insaallahh

Evet tabiki ediyo. Dar pantolon giydignde rahatsiz eder, bikini giydiğinde şişkin durur özgüven eksiltir, epilasyona gitmek istersin utanırsın, temizligini yapmakta zorlanırsın, kaşıntı yapar vs vs vs .. Ama ben tüm bu rahatsızlıklardan çok görsel açıdan düzelsin istiyorum. Eylulde düğünüm var bu şekilde evlenmek istemedim annemede boyle soyledim aklını çeldim zaten :)

Evet tabiki ediyo. Dar pantolon giydignde rahatsiz eder, bikini giydiğinde şişkin durur özgüven eksiltir, epilasyona gitmek istersin utanırsın, temizligini yapmakta zorlanırsın, kaşıntı yapar vs vs vs .. Ama ben tüm bu rahatsızlıklardan çok görsel açıdan düzelsin istiyorum. Eylulde düğünüm var bu şekilde evlenmek istemedim annemede boyle soyledim aklını çeldim zaten :)
Ya sana bisey soyliyim mi suan bu anlattiklarin ayni ben. Sen bensin yani gerçekten yasadiklarimin aynisini anlattin. Kader arkadasim bu cok sıkıntılı bi durum kimseye bisey anlatamiyosun kendi kendini yiyip kemiriyosun. Bisey rica edicem senden eger senin icinde sakincasi yoksa tabi bana tamamen bi kardesim gibi güvenebilirsin. Özel mesajdan telefon numarani verir misin whatsaptan konusuruz daha rahat eger senin icinde sakincasi yoksa :(

kızlar ben diğer konularda yazmıstım ama buraya da yazayım dedim. 1 ay önce aylin hanıma ameliyat oldum. ilk günden itibaren kendimi iyi hissediyorum. his konusunda bir değişiklik yok. şekli doğal ve güzel oldu. biraz dikisim duruyor hala tek sorunum o :) :KK14:

kızlar ben diğer konularda yazmıstım ama buraya da yazayım dedim. 1 ay önce aylin hanıma ameliyat oldum. ilk günden itibaren kendimi iyi hissediyorum. his konusunda bir değişiklik yok. şekli doğal ve güzel oldu. biraz dikisim duruyor hala tek sorunum o :) :KK14:
Canim özelden yazar misin bi ben pek anlamiyorum bu siteden ozel mesaji :)

Back