Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin adına cok sevindim çünkü bi bir dert, takinti, sorun ve bundan umarim en guzelsekilde kurtulacaksin. Simdiden sana cok gecmis olsun dileklerimi sunuyorum. Lutfen oldugunda sonucun ne oldugunu buraya yazar misin senden guzel haberlerini bekliyorum canim insallah :)Bunu yazicagm aklıma gelmezdi ama ben 20 aralıkta aylin hanıma ameliyat oluyorum insaallahh her turlu sorunu cevaplarımm :)
İnşallah canim umarim dedigin gibi olur :))Tabiki yazarım canım cok teşekkür ederim insaallah güzel sonuçlanır :) merak etme sende en kısa zamanda olup kurtulucaksıınn insaallahh
Canim birsey soracagim senin klitoris uzeri fazla deri katlanlari da alinicak mi?İnşallah canim umarim dedigin gibi olur :))
Evet wedge yöntemi deniliyormus ona canim peki fiyat olarak ne kadar?Tatlım o katların birazını alsa bile sanırım çoğunlukla gerdirerek dikicek
Anladim canim benim bende whatsaptan sordugumda 6 bin dedi. Peki bu durum sen dar pantolon giydiginde yurudugunde seni rahatsiz ediyor mu beni rahatsiz ediyorDirek 6 bin diyo ama yüzyüze konuşmanı tavsiye ederim biraz bişeyler yapıyo
Ya sana bisey soyliyim mi suan bu anlattiklarin ayni ben. Sen bensin yani gerçekten yasadiklarimin aynisini anlattin. Kader arkadasim bu cok sıkıntılı bi durum kimseye bisey anlatamiyosun kendi kendini yiyip kemiriyosun. Bisey rica edicem senden eger senin icinde sakincasi yoksa tabi bana tamamen bi kardesim gibi güvenebilirsin. Özel mesajdan telefon numarani verir misin whatsaptan konusuruz daha rahat eger senin icinde sakincasi yoksaEvet tabiki ediyo. Dar pantolon giydignde rahatsiz eder, bikini giydiğinde şişkin durur özgüven eksiltir, epilasyona gitmek istersin utanırsın, temizligini yapmakta zorlanırsın, kaşıntı yapar vs vs vs .. Ama ben tüm bu rahatsızlıklardan çok görsel açıdan düzelsin istiyorum. Eylulde düğünüm var bu şekilde evlenmek istemedim annemede boyle soyledim aklını çeldim zaten :)
Canim özelden yazar misin bi ben pek anlamiyorum bu siteden ozel mesaji :)kızlar ben diğer konularda yazmıstım ama buraya da yazayım dedim. 1 ay önce aylin hanıma ameliyat oldum. ilk günden itibaren kendimi iyi hissediyorum. his konusunda bir değişiklik yok. şekli doğal ve güzel oldu. biraz dikisim duruyor hala tek sorunum o :)