• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Labioplasti

hayır kullanmıyorum benim şu an ödemler var yarın doktoruma danışacağım
Bugün 12.günüm. Görüntü baya düzelmiş hatta çok iyi görünüyor. Sislikler buyuk oranda geçmiş. Iki tarafi da eşit yani simetrik. Aşağı sarkan koyu renk ve kıvrımlı uzantilar yok. Cok mutluyum ve yazmak istedim. Doktorum sureci nasil anlattiysa ne dediyse oyle oldu her sey. Hatta biraz daha hizli iyilesiyorum ben galiba. Su an sadece dikis olan yerler biraz belli. O da doktorumun dedigi gibi iyilesecek insallah. Gercekten isini cok iyi bilen biri Mümtaz Yüce. Kesinlikle tavsiye ederim :):)

Bugün 12.günüm. Görüntü baya düzelmiş hatta çok iyi görünüyor. Sislikler buyuk oranda geçmiş. Iki tarafi da eşit yani simetrik. Aşağı sarkan koyu renk ve kıvrımlı uzantilar yok. Cok mutluyum ve yazmak istedim. Doktorum sureci nasil anlattiysa ne dediyse oyle oldu her sey. Hatta biraz daha hizli iyilesiyorum ben galiba. Su an sadece dikis olan yerler biraz belli. O da doktorumun dedigi gibi iyilesecek insallah. Gercekten isini cok iyi bilen biri Mümtaz Yüce. Kesinlikle tavsiye ederim :):)
Benim de 8. günüm çok şükür düzelmeye başladı umarım ilerleyen günlerde daha da güzel olur sabırla bekliyorum

Arkadaslar bende labioplastiyi cok uzun sure arastirdim beni goruntu olarak cok rahatsiz ediyordu bir yil once ankarada mümtaz yüce ile telefonda konustum bilgi aldim mümtaz bey cotk sicak yaklasimda bulundu kafamdaki butun soru isaretlerinin cevabini aldim kesinlikle kadin dogum uzmani yapmali ve bir sene sonra gittim cok korkuyordum fakat suan 3 ay oldu cok rahat ve mutluyum iyiki yaptirmisim genel anestezi ile istedim ben birkac gun cok hafif sızı oldu okadar pansumanları duzenli bir sekilde yaptim ve gayet huzurluyum mumtaz bey begenmediginiz zamanda duzeltmeleri ucretsiz yapiyor benim dikisten dolayi hafif bir sislik vardi onuda ucretsiz duzeltti istedigim gbi oldu mümtaz yüceyi tavsiye ederim hem isinde iyi hemde cok sicak kanli eşiyle birlikte calisiyorlar aile ortami ve huzurlu insanlar hic cekinip tereddut etmedim gercekten baska doktor olsaydi cok utanip cekinirdim sanırım...
Mrb nerede yaptırdınız ameliyatınızı bi de fiyatını öğrenebilir miyim ben de yaptırmak istiyorum da

arkadaşlar ben 3 ekim de dr burcu saygan karamürsel'e ameliyat oldum . bugun tam bir ay oldu dikişlerim düşmedi. kilitoristimede müdehale edildi şimdi korkularım var ya orgazm olamazsam diye. dün eşimle denedik bir ay oldu diye ama kanamam oldu yapamadık, şimdiki aklım olsa bilmiyorum yaptırırmıydım

arkadaşlar ben 3 ekim de dr burcu saygan karamürsel'e ameliyat oldum . bugun tam bir ay oldu dikişlerim düşmedi. kilitoristimede müdehale edildi şimdi korkularım var ya orgazm olamazsam diye. dün eşimle denedik bir ay oldu diye ama kanamam oldu yapamadık, şimdiki aklım olsa bilmiyorum yaptırırmıydım

Back
X