Merhaba arkadaşlar. Ben bakarım ve 24 yasindayim. Yaklasik 5 aydir labioplasti olmayi düşünüyordum ama iz kalırsa diye korkumdan ertelemistim. Araştırırken burdaki yorumlara da cok baktım ve Mümtaz Yüce hakkında iyi seyler yazildigini gördüm. Bende zaten Ankara'da oldugum icin telefonla konusup randevu aldim. O gün ameliyatimi hemen yapti zaten. Nasil oldugunu anlatmak icinde buraya üye oldum.
5 gün önce lokal anestezi ile ameliyati oldum. Dikis izi kalmayacagina dair doktor Bey beni rahatlatti. Önce son halinin nasil olcagini gösterdi ve karar verdik. Benimki hem biraz sarkik hemde asimetrikti. Sadece anestezi yaparken ignenin acisini hissettim o da kisa sürüyor zaten. Ameliyat sirasinda da hep konustuk. 35 dadikada bitti ve orda biraz daha kaldim. Anestezinin etkisi ben yatarken gecmeye basladi. O zaman biraz agri hissettim. Bir bucuk saat sonra agrim tamamen gecti ve evime gittim. Antibiyotik, agri kesici ve pansuman icin bir solusyon verdi. Agri kesici ilaci sadece ilk gün iki tane ictim baska da kullanmadim. Her tuvalette pansuman yaptım. Ameliyattan 3 gun sonra tekrar gittim. Dikislerin basina düğüm atmıştı onlari kesti. Zaten 5 dk sürdü. Dikisler alinmayacak. 15 gun sonra da kontrol icin gitcem. Şu an şişlik biraz azaldi ama tamamen gecmesi 15 günü bulurmus. Boyleyken bile o sarkikligin olmayisi beni mutlu ediyor. Insallah tamamen duzeldiginde cok daha saglikli görünecek: )
Yorumlariniz sayesinde Mumtaz Yuce'yi buldum ve su an iyiki yaptirdim diyorum. Doktor Bey bütün endiselerimi giderdi, benimle ilgilendi. Sorun olursa arayabilecegimi söyledi ama sorun yasamadim cok şükür. İşini cok iyi bilen ve haftada bir veya iki sefer bu ameliyati biriymis kendisi. Normalde eşi de ameliyata giriyormus ama ben gittigimde eşi tatilde oldugundan yoktu. Kesinlikle tavsiye ederim. Tamamen duzelince de yazacagim inşallah: )