Labioplasti yaptırmak istiyorum yardım eder misiniz

denizmir24

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
6
0
28
Arkadaşlar merhaba bir süredir kafamı kurcalayan ve psikolojimi bozan bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.Bende labia minora deformasyonu doğuştan değil sonradan meydana geldi ve bu yüzden labioplasti yaptırma kararı aldım fakat buradaki yorumlardan sonra bir hayli endişelendim.Konuyu güncel tutmak adına ve çoğu yorumun da geçmiş yıllarda yapılması sebebiyle tekrardan başlık açmak istedim.Daha önceden ameliyat olup da his kaybı,asimetri vs gibi sorunlar yaşayanlar var mı? Bunun dışında İzmir'de bu işlemi yaptıranlar ve önerilerde bulunabilecekler var mıdır? Bu çok hassas ve gerçekten psikolojiyi derinden etkileyecek bir konu ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Ben Ankara da yaptirdim his kaybi veya asimetri sorunu olmadi Esra Cabuk Comert yapti ameliyatimi.Yaklasik 1bucuk sene gecti memnunum.

Bende Esra Çabuk Cömert’e oldum benim iç dudaklarım aşırı büyüktü 4-5 cm civarında. Daha 15 gün oldu cok memnunum hala ödemim olmasına ragmen cok iyi duruyor . Benim hiç ağrım olmadı sadece 10 gün sonra falan dikişler batmaya başladı onun sıkıntısını çektim . Şuan pskolojim cok cok iyi . Eskiden yaşadgım sıkıntıları yaşamıyorm . Yani kızlarr. Korkmayın kendinize iyilik yapıyosunuz gercekten

Ben evli değilim his kaybını bilemem ama bence öyle bişey yok yani aslında doktoru iyi secmek gerekiyor

Arkadaşlar merhaba bir süredir kafamı kurcalayan ve psikolojimi bozan bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.Bende labia minora deformasyonu doğuştan değil sonradan meydana geldi ve bu yüzden labioplasti yaptırma kararı aldım fakat buradaki yorumlardan sonra bir hayli endişelendim.Konuyu güncel tutmak adına ve çoğu yorumun da geçmiş yıllarda yapılması sebebiyle tekrardan başlık açmak istedim.Daha önceden ameliyat olup da his kaybı,asimetri vs gibi sorunlar yaşayanlar var mı? Bunun dışında İzmir'de bu işlemi yaptıranlar ve önerilerde bulunabilecekler var mıdır? Bu çok hassas ve gerçekten psikolojiyi derinden etkileyecek bir konu ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba ben 6 yıl önce oldum bu ameliyatı klitoris e de operasyon yapıldı ilk zamanlar da görüntüsünden memnundum ama sanki hala fazlalık var gibi o yüzden tekrar düşünüyorum bu ameliyatı ilişki yönünde herhangi bir his kaybı ya da ilişkiyi olumsuz yönde etkileyecek birşey olmadı

Benmde klıtorıse bıraz dokunuldu bugun ıkıncı gunum. Sankı dahada cıktı :KK43: kocaman et parcası gorunuyor:KK43: sonradan degıstı mi snn de ne zaman duzeldi. Yada bole oldu mu hiç:KK43:

MERHABA BAYANLAR, 34 YAŞINDA 3 ÇOCUK ANNESİ BİR KADINIM. 2 HAFTA ÖNCE LABİOPLASTİ (İÇ VE DIŞ GENİTAL ESTETİK) AMELİYATI OLDUM. DR. SÜLEYMAN ESERDAĞ' IN İSMİNİ DR. BİR ARKADAŞIMDAN DUYDUM. HİÇ BİR ARAŞTIRMA YAPMADAN KENDİMİ (KLINIK ÇALIŞANLARININ VE HEMŞİRE AYŞE HN.'IN SAMİMİ VE İÇTEN TELEFON KONUŞMALARI NETİCESİNDE) ORADA BULDUM. ÜZERİNE, SADECE GÜZEL GÖRÜNMEK DAHA ÖZGÜVENLİ OLMAK İSTİYORUM DİYE HİÇ KUŞKU DUYMADAN ELLERİNE TESLİM OLDUĞUM SÜLEYMAN BEY İLE TANIŞTIM. SÜREÇ YENİ OLSADA İLK FOTOĞRAFLARIMDAN ÇOK MEMNUNUM. İYİLEŞME BİTİŞİNDE (ŞİŞLİKLERİN VE KIZARIKLARIN GEÇMESİ) DAHA MUTLU OLACAĞIMI BİLİYORUM. ÇÜNKÜ HERŞEY ANLATILDIĞI GİBİ ESTETİK ANLAYIŞI MÜKEMMEL OLAN DOKTORUM TECRÜBESİ VE BİLGİSİYLE NE İSTEDİĞİNİZİ GAYET İYİ BİLENVE ŞEKİL VEREN HARİKA BİR DOKTOR.. SONRADAN TELAFİSİ ZOR OLAN BU TÜR AMELİYATLARLA HEM MADDİ HEM MANEVİ ZARARLARIN BAŞINIZA GELMEMESİ İÇİN.. GÜZELLİK VE SAĞLIĞIMIZIN EN BÜYÜK SERVETİMİZ OLDUĞUNU BİLEN SİZİN GİBİ BAYANLARADA ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM. HİÇ YORULMAYIN. GÖZÜNÜZ KAPALI TESLİM OLABİLECEĞİNİZ VE DE ASLA PİŞMAN OLMAYACAĞINIZ SONRADAN 'ACABA ŞU DOKTOR MU OLSAYDI':) DİYE HAYIFLANMAYACAĞINIZ MÜKEMMEL BİR İNSAN VE DOKTOR. ŞİMDİDEN HEPİNİZE BOL ŞANSLAR... BU ARADA UNUTMADAN KOLAYLAŞMASI ADINA HERA KLİNİK OLARAK İSTANBUL' DA HİZMET VERMEKTEDİR. BENİM GİBİ ŞEHİR DIŞINDAKİ ARKADAŞLARIM İÇİNDE İZMİR VE ANKARA İMKANLARI VAR:) HERKESE SAĞLIKLI, MUTLU GÜNLER...

:)))
ya ama inanın memnun kaldım 2 ay bakma dediler ama ilk fotolar güzeldi aklına takılan neler bide benim yorumum gözükmüyor labioplasti de onu nasıl kadın hastalıkları konu diye mi çıkmadı nasıl labioplasi ye yazabilirm

:)))
ya ama inanın memnun kaldım 2 ay bakma dediler ama ilk fotolar güzeldi aklına takılan neler bide benim yorumum gözükmüyor labioplasti de onu nasıl kadın hastalıkları konu diye mi çıkmadı nasıl labioplasi ye yazabilirm

Memnun kalırsan gidip Kadınlar Kulübünde bunu yaz diye mi söylediler size ?

Lütfen doğruyu söyleyin ...

Merhaba ben de 20 gün önce istanbul silivride op.dr eser ağar'a hem labioplasti hem daraltma ameliyatı oldum.ondan once uzun bir sure arastirdim cok ünlü iki doktorla görüstüm ikisi de astronomik fiyatlar verdiler.biri klitoris uzerindeki kilcal damardan dolayi risk alamam damar cerrahiyla girerim opersayona dedi.biri ekstra bi suru daha islem cikartti kozmetik gerekli gereksiz(g shot o shot vs...)Eser bey bu işi tüccar zihniyetiyle yapmayan hem insan olarak guvenilir samimi anlayışlı ilgili ,hem doktor olarak cok donanımlı ve titiz.en başından itibaren sureci birlikte yüruttük ilgisini hic eksiltmedi sık sık sordu takip etti.Ben sırf onun icin ankaradan istanbula gittim ve kesinlikle hayatimda verdigim en dogru kararlardan biri.keske dogumumda da istanbula ona gitseymisim .insanin en hassas oldugu alanda ve anlarda sonsuz guvenip sevebilecegi kendini guvende ve rahat hissedecegi birisinin varligi oyle degerli ki...benim cok acayip şişliklerim olmadı ilk gün fotografima bile gece bakip bakip sevindim...resmen sanat yapmış 10 yasindaki kizimla aşık atabilirim o kadar dogal ve guzel bi is cikarmis ki keske cok daha onceden yaptirsaymisim dedim.sonuc olarak kime olmayi düşünürseniz düşünün Eser beyin en dürüst en gercekci en cikarsiz fikrini almadan karar vermeyin derim.

Merhaba ben de 20 gün önce istanbul silivride op.dr eser ağar'a hem labioplasti hem daraltma ameliyatı oldum buna klitoris duzeltme de dahil ona bile ayri fiyat veren var ki olmasi gerekene o dahil olmali zaten.Ondan once uzun bir sure arastirdim cok ünlü iki doktorla görüstüm ikisi de astronomik fiyatlar verdiler.biri klitoris uzerindeki kilcal damardan dolayi risk alamam damar cerrahiyla girerim opersayona dedi.biri ekstra bi suru daha islem cikartti kozmetik gerekli gereksiz(g shot o shot vs...)Eser bey bu işi tüccar zihniyetiyle yapmayan hem insan olarak guvenilir samimi anlayışlı ilgili ,hem doktor olarak cok donanımlı ve titiz.en başından itibaren sureci birlikte yüruttük ilgisini hic eksiltmedi sık sık sordu takip etti.Ben sırf onun icin ankaradan istanbula gittim ve kesinlikle hayatimda verdigim en dogru kararlardan biri.keske dogumumda da istanbula ona gitseymisim .insanin en hassas oldugu alanda ve anlarda sonsuz guvenip sevebilecegi kendini guvende ve rahat hissedecegi birisinin varligi oyle degerli ki...benim cok acayip şişliklerim olmadı ilk gün fotografima bile gece bakip bakip sevindim...resmen sanat yapmış 10 yasindaki kizimla aşık atabilirim o kadar dogal ve guzel bi is cikarmis ki keske cok daha onceden yaptirsaymisim dedim.sonuc olarak kime olmayi düşünürseniz düşünün Eser beyin en dogru en dürüst en çıkarsız fikrini almadan karar vermeyin derim.

Suanda şiş degıl cok super aman aman degıl ama tabıkı eskıyle kıyasla iyi gorunuyor. Ama aşırı bir kaşıntım var :KK43: mantar mı oldum diye ilaçta basladm ama gecmedi. Sadece dıkıs bukadar kasındırır mı bılemedm

Evet oyleymıs sanırım okadar okudum ama doktora ve agrıya sızıya odaklandıgm ıcın kasıntı cok dikkatimi çekmemiş sanırm ☺️ İnsan basına gelmeden anlamıyr

Ben Ankara da yaptirdim his kaybi veya asimetri sorunu olmadi Esra Cabuk Comert yapti ameliyatimi.Yaklasik 1bucuk sene gecti memnunum.
Esra Hanıma ameliyat olmak istiyorum kontroller ve takip konusunda dikkatli olduğunu okudum öyle mi? Sen nerde ameliyat oldun local mi genel mi oldu anesteziniz?Hangisi daha rahat olur karar veremedim.

X