• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti ve Vajinoplasti hakkında

perella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
36
12
88
İstanbul
Merhaba hanımlar uzun suredir dusundugum fakat yeni karar verdiğim ameliyatlar için doktor arayısım basladı. İkisini bir arada olmak istiyorum. Istanbulda yaptıran ve memnun kalan arkadaşlarımız rica etsem doktor ismi ve fiyatıyla paylasabilir mi bir kaç hafta içerisinde yaptırmak istiyorum ve 5000 lira civiarı bir butcem var. Bu fiyata iki ameliyat birden mumkun mu yardımcı olursaınz sevinirim şimdiden tesekkur ederim :)

Merhaba hanımlar uzun suredir dusundugum fakat yeni karar verdiğim ameliyatlar için doktor arayısım basladı. İkisini bir arada olmak istiyorum. Istanbulda yaptıran ve memnun kalan arkadaşlarımız rica etsem doktor ismi ve fiyatıyla paylasabilir mi bir kaç hafta içerisinde yaptırmak istiyorum ve 5000 lira civiarı bir butcem var. Bu fiyata iki ameliyat birden mumkun mu yardımcı olursaınz sevinirim şimdiden tesekkur ederim :)
Bende yaptircam bunu sanirim.. ilk 2 dogumda hic birsey yokken son dogumda olan olmus sanirim.... iyi bir doktor sart yoksa doktor doktor geziyomussun bu defada duzelttirmek icin..

ben 4 gun once yaptırdım sorularınız varsa cevaplayabilirim :)
Kime yaptırdınız ben kombine ameliyat olmadım sadece labioplasti oldum gecen sene. Esra Çabuk Cömert e yaptırmıştım şuan hersey normale döndü zaten. Nekadar ödediniz toplamda?

Tuğrul abacioglu 'na oldum ben canım . Bana labioplasti ve beraberinde perineplasti yaptı 4000 di . Sen muayene olup fiyat al istersen ama 5000 i geçeceğini sanmam. Gaziosmanpasa da

Benim ameliyat olalı 2 ay oldu şişlikler tamamen indi
bunyeden bunyeye fark eder ama ortalama 40 gun sonra şişlikler iniyor canım
klitrois iceri gecicektir ama degilmi böyle kalması cok saçma cok pismanım yarın dikisleri aldırıcam insallah içeri gecer canım cok pismanım 🥺

klitrois iceri gecicektir ama degilmi böyle kalması cok saçma cok pismanım yarın dikisleri aldırıcam insallah içeri gecer canım cok pismanım 🥺
canım net bişey soylemem imkansız ama bazı ameliyatlar dogru yapılmadıgında revizyon ameliyatı gerektirebiliyor. belki odemden dolayı oyledir benim de ilk 2 hafta inanılmaz şişti.. ozellikle sag taraf. yamuk mu yaptı diye dusunuyodum sislikten dolayı demişti doktorum. suan hala arada şişiyor. 3-4 ayı bulur tamamen seklini alması diye dusunuyorum. klitoris dısarda kaldıysa yanlıs uygulama yapmıs olabilir cunku her hastanın farklı teknikle ameliyat olması gerekiyor dumduz kestiklerinde kltoris dısarda kalabiliyor. bir arkadas konu acmıstı oyle bir durum tecrube etmiş klitoris kucuk bir pipi gibi duruyor demişti. eski konulara bak istersen.. umarım seninki odemdir

Back
X