İlk ilişkinizi kaçıncı gün yaşadınız nasıl geçtiTabiiki sorabilirsiniz
Daha yaşamadım bugün tam 6 hafta doldu ama 20 gün daha bekleyeceğim dokular tam iyileşsin istiyorumİlk ilişkinizi kaçıncı gün yaşadınız nasıl geçti
Doktorunuz 8 haftamı dedi bende merakla bekliyorumDaha yaşamadım bugün tam 6 hafta doldu ama 20 gün daha bekleyeceğim dokular tam iyileşsin istiyorum
Yok hayır ben okadar beklemek istedim ama askımda ama 1 kere denedim evet acıyor bayağı yani çok hafif lekeli kan geldi ama bayağı dar ilk gece gibi zorlu olduDoktorunuz 8 haftamı dedi bende merakla bekliyorum
Doktorun verdiği süre önemliYok hayır ben okadar beklemek istedim ama askımda ama 1 kere denedim evet acıyor bayağı yani çok hafif lekeli kan geldi ama bayağı dar ilk gece gibi zorlu oldu
Ben vajino ve labioplasti oldum doktor 8 hafta dediDaha yaşamadım bugün tam 6 hafta doldu ama 20 gün daha bekleyeceğim dokular tam iyileşsin istiyorum
Vallahi çocuk olana kadar acı çektim çok dardı çünkü doktor bana 8 hafta dedi zaten bende doldurmıştum yok bence daraltma güzel olmuş bence acı derken tabiiki işk deneyimde bu zaten normal dokulardan dolayı iyileşmedi tam işk giriş sıkıntılı biraz sonra alışıyorsun ama acıdı ne yalan söyleyeyim bakalım bu alışma nasıl olucakDoktorun verdiği süre önemlisonra açılışı yapın ilk gece travmanız var sanki neyse acımı oldu sizde inşallah geçer benim Bir buçuk yıl geçmedi buraya katıldım burda öğrendim perine çok yüksek olursa yani doktor hatası diyelim acı olurmuş ben istanbulda oldum Almanya ya döndüm muayene olamadım maalesef inş sizin iyi olmuştur
Ben vajino ve labioplasti oldum doktor 8 hafta dedi
Vallahi çocuk olana kadar acı çektim çok dardı çünkü doktor bana 8 hafta dedi zaten bende doldurmıştum yok bence daraltma güzel olmuş bence acı derken tabiiki işk deneyimde bu zaten normal dokulardan dolayı iyileşmedi tam işk giriş sıkıntılı biraz sonra alışıyorsun ama acıdı ne yalan söyleyeyim bakalım bu alışma nasıl olucak
Benim daha diken batıyor gibi acısı geçmedi o acı aynıVallahi çocuk olana kadar acı çektim çok dardı çünkü doktor bana 8 hafta dedi zaten bende doldurmıştum yok bence daraltma güzel olmuş bence acı derken tabiiki işk deneyimde bu zaten normal dokulardan dolayı iyileşmedi tam işk giriş sıkıntılı biraz sonra alışıyorsun ama acıdı ne yalan söyleyeyim bakalım bu alışma nasıl olucak
Hadi ya inşallah aynı durum bendede oluşmaz zaten çok pişman oldum ya labioplastiden dolayı bir dudağın yarısını sıfır almış önümüzdeki hafta kontrole gidicem bakalım ne olıcakBenim daha diken batıyor gibi acısı geçmedi o acı aynı
İnşallah çok teşekkür ederimgeçmiş olsun inşallah sizin kusursuz olmuştur ameliyatınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?