Labioplasti ve Dıs Dudak Estetigi Hakkinda Lutfen Yardimmmm!!!

Zeytinnn3592

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
4
3
32
Merhaba kizlar ben 25 yasindayim ve mayis ayinda dugunum var. Benim ic dudaklarim sarkik ve dis dudaklarim cok dolgun disardan sarkan bi goruntusu var aranizda İstanbul da ameliyat olan ve ya ameliyat olan varsa bana yardimci olun lutfenn ( birde 2 bucuk ay gibi bi surede duzelir mi? Kafam cok karisik bu konuda ama nisanlim sogusun istemiyorum benden onu da gectim kendim cok rahatsizim fiyatlarda arastirdigim kadariyla 5 bin civari

Ameliyat oldunuz mu acaba yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba evet oldum ve üzerinden 1 bucuk ay falan geçti cok memnun kaldım.!Kesinlikle tavsiye ederim. Sadece ilk 1 hafta cok özen gösterdim temizliği oturmam kalkmam vs. 2.hafta gayet rahattım 15 gün sonra dikişlerim düştü farketmedim bile. iyileşmeye yakın sadece yoğun bi kaşıntı oluyor hepsi bu. Birde tuvalete çıkarken özellikle ilk hafta sakın eğilerek cıkmayın asırı kanama oluyor. 2 gün o hatayı yaptım temizlik daha kolay olur dıye ama daha kötü oldu.

Me
Merhaba doktorunuzu öğrenebilir miyi,m ? Bir de ücret ne kadardı?

Benim doktorum Defne ERKARA. Ve öyle herkes gibi uçuk fiyatlar istemiyor ve inanın ben cok korkak ve tedirgindim ameliyat esnasında saçma sapan gülünecek bi sürü sey konustuk. Asistanı da ayrı efsane düşünün kızın evlilik teklifi videosu bile izledm Elektriğimiz çok tuttu ondan olablir. Fiyatı (2500) Ödedim. Yarısı nakit yarısı karttan. ve en ufak bi sorunda watsap dahil yazsanız bile dönüş yapıyor.

Gerçekten durumunuz da çok iyi değilse 5000 civarı vermek cok sacma 20 gün sonra evleniyorum ben o kadar veremezdım ya da biriktiremezdim hemen.çok arastırdım sordum ve bi sürü ameliyata giren bir kadın küçüzük bi et parçasınımı alamıcak dedim. Ki ne olursa olsun fazlalık gidince suan ki görüntüsünden daha iyi görünücektir.
Aklınızda kalan soru varsa cevaplayabilirim. Kendım arastırırken kımse yardımcı olmamıstı sadece netten baktıklarımla yetindim o yüzden sizi anlıyorum. Her şeyi sorabilirsiniz.

Lokal sirasinda hic bir aci olmuyor biliyoruz ama eve gittikten sonra dayanilmicak bir aci yasadiniz mi acaba

bende defne hanima yaptiricam hem labioplasti hem dis dudak dolgusu insallah guzel olur

Bende de böyle bir durum var ama 6 yıllıkta evliyim eşim tam tersi hiç rahatsız değil ben de evlenmeden önce söledim sıkıntım olursa sölerim dedi sıkıntı olmadı.
Allah bu konuda sıkıntı yaşatmayanlardan eylesin eşlerimizi sizlerde bence ilk danışın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…