Labioplasti Sürecim

piiglett__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
8
3
44
Herkese Merhaba

Öncelikle belirtmek isterim ki üyeliğim vardı ama şifremi unuttuğum için şifre sıfırlama gönderdiğim halde kullanıcı bulunamadı uyarısı aldım.
Yani beni fake ya da reklam yapıyormuş gibi algılamamanız için açıklamak istedim.

Yaklaşık 2 hafta önce labioplasti ameliyatı oldum ve araştırmalarımı da hep bu forum üzerinden yaptım ve en çok önerilen doktor kim ise bir cesaret o doktora görüşmeye gittim.
İsim yazmak doğru olur mu bilmiyorum ama soran olursa özelden yazarım ya da buradan da bilgi veririm.

Burada okuduğum bazı yazılarda oturamayan, yürüyemeyen ya da iyileşemeyen çok kişi olduğu için biraz korkmadım değil ama artık yapacak bir şey yok dedim ve bir an önce görüşmeye gittim.
Görüşmem 2 saat sürdü ameliyatla ilgili her şey en ince ayrıntısına kadar her şey anlatıldı ve ben o an tamam size ameliyat oluyorum dedim ve oldum.
ben hem labioplasti hem de katlanma bölgesi yani perine bölgesinden ameliyat oldum.

Ameliyattan çıkıp kendime geldiğimde hiçbir şey hissetmedim ne bir acı ne bir sızı. Baktım serum yiyorum sanırım ondan dedim ama hala içimde korku var nasıl kalkıcam Nasıl oturucam vs. Bir ara Hemşire geldi ve hadi yürüyelim biraz dedi ben Allahım şimdi nasıl kalkıcam diye düşünürken birden kalktım ve oturdum sonrasında ayağa kalkıp yürümeye başladım ve sıfır acı.
yürüdüm geldim sonra yatağıma oturdum ve uzandım hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Çok uzun yazmak istemiyorum aslında ama hanımlar size sadece söylemek istediğim inanın ben hiçbir sorunla karşılaşmadım ne hastanede ne de evime çıktığımda.
Ağrım, sızım asla olmadı. İlaçlarımı kullandım, kremlerimi sürdüm ve sonrasında hemen işe başladım.
Size sadece doktorunuzu iyi araştırmanızı ve korkmadan bu ameliyatınızı yaptırmanızı tavsiye edebilirim.
Ben bu siteden yararlandım ve hepinize çok teşekkür ederim.
sayenizde büyük bir dertten kurtuldum diyebilirim :)

hepinize kucak dolusu sevgiler :)

Merhaba geçmiş olsun.Adiniza çok sevindim.özelden paylaşırmısınız nerede ve kime olduğunuzu?

Merhaba hangi şehirde hangi doktora ve ne kadara oldunuz ? Ve en merak ettiğim şeylerden biri ameliyatı olduktan sonra tekrar eskş haline dönmesi söz konusu oluyo mu ? Sarkma vb gibi. Ben de iç dudak sarkması var ve dış dudak dolgusuda istiyorum.geçmiş olsun bu arada adınıza çok sevindim darısı hayırlısıyla benim başıma

Merhaba

İstanbulda oldum.
isim vermek sıkıntı yaratmayacaksa eğer Özgür Kartal’a oldum.
sonrası konusunda benim de bir bilgim yok ne yazık ki. Fiyat konusunda da benim 2 işlem olduğu için biraz fazla ödedim ama sadece labioplasti ücreti ne kadar inanın bilmiyorum.
Dış dudak dolgusunu ben de istedim ama Özgür bey hiç gerek yok dedi.
Siz hiç görüştünüz mü doktorlarla ?

Benim merak ettiğim eve geldikten sonra ki bakımı nasıl oluyor sürekli buz uygulamak gerekiyormuş sanırım biraz açıklayabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…