Labioplasti sonrası cinsel ilişki

Selda78826

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2024
2
0
20
Merhaba ben 24 nisanda labioplasti ameliyatı geçirdim nerdeyse 6 ay oldu ve ben ameliyattan sonra ilk kez dün gece cinsel ilişki yaşadım fakat o kadar ağrım var ki ve bakire değilim regl değilim baya bi kanama oldu sebebi nedir bilen var mı lütfen

Merhaba ameliyat olduktan sonra en 6 hafta beklenmesi gerekir. Fakat 6 ay çok uzun bir süre ameliyattan sonra deneme yapıp kanaması gayet normal bir döngü 6 aydan sonra ilk defa olduğu için psikolojikten de kaynaklı oluyor.
Kanaman çok veya ağrın çok yükseklerde ise kesinlikle doktor danış buradaki yorumlardan kayanaklı herhangi bir işlem yapmamalısın. Birde bir sonraki denemende kayganlaştırıcı yada bir bebek yağı ile denemeni tavsiye ederim. :) Geçmiş olsun.

Merhaba ben 24 nisanda labioplasti ameliyatı geçirdim nerdeyse 6 ay oldu ve ben ameliyattan sonra ilk kez dün gece cinsel ilişki yaşadım fakat o kadar ağrım var ki ve bakire değilim regl değilim baya bi kanama oldu sebebi nedir bilen var mı lütfen
Çok uzun bir süre beklemissiniz bence. O sebeple ameliyatla ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum ama vajina girişinde bir daraltma yapıldıysa böyle bir şey olmuş olabilir. Ben de labioplasti oldum bu gün 4. Günüm. Bana Dr 1 ay ile 1.5 ay arası dedi ilişki için.

X