labioplasti olmayi dusunuyorum

booaski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
18
3
34
arkadaslar merhaba
cok yakin zamanda labioplasti olacagim ama doktora karar veremedim. simdilik dr burcu kardas arslan'i dusunuyorum. Bu doktorla ilgili bir tecrubesi olan varsa paylasirsa sevinirim.

Klitorisi normal değildi yani ic dudaklar gittiğinde kotu durucakti arkadaşım da müdahale etmesini istediğini söyledi. Yok ellemeyelim dedi doktor ama arkadaşım dedi hayır o da küçülsün diye. Ameliyatı olalı çok zaman geçti evlendi vs. Dudaklar iyi oldu ama klitoris uyarıldığı zaman erkek bebek pipisi gibi oluyo diyo, pek bisey yapmamış yani. Klitorise müdahale etmekten kaçınan doktor bence bu işi iyi yapamıyodur zaten. İşini riske atmayıp dudakları kesse yeter düşüncesindeki doktorlardan kaçınılması gerektiğini düşünüyorum. Tercih senin

Klitorisi normal değildi yani ic dudaklar gittiğinde kotu durucakti arkadaşım da müdahale etmesini istediğini söyledi. Yok ellemeyelim dedi doktor ama arkadaşım dedi hayır o da küçülsün diye. Ameliyatı olalı çok zaman geçti evlendi vs. Dudaklar iyi oldu ama klitoris uyarıldığı zaman erkek bebek pipisi gibi oluyo diyo, pek bisey yapmamış yani. Klitorise müdahale etmekten kaçınan doktor bence bu işi iyi yapamıyodur zaten. İşini riske atmayıp dudakları kesse yeter düşüncesindeki doktorlardan kaçınılması gerektiğini düşünüyorum. Tercih senin
Canım benmki de uyarıldığında komple sisiyor resmen ilk gün ki gibi şiş oluyor sonra düzeliyor senn ki naskl

Canım benmki de uyarıldığında komple sisiyor resmen ilk gün ki gibi şiş oluyor sonra düzeliyor senn ki naskl
Benimkide şişiyo tabiki ama şuanla ilk ameliyatlı halini kıyaslayamam. Benimki biliyosun devasa bi şişlik olduğu için normal ameliyat şişliği nasıl olmalı bilmiyorum. Alttaki toplar için tekrar gidicem sanırım dikiş atarız demişti doktor. Aynı parayı veripte Özgür Kartal'a gitmediğim için hergün vicdan azabı çekiyorum resmen. Artık bu ameliyat konuşulduğunda bizim kasap gelmemeli akla, şurayı okuyupta hala bizim doktora gidenlere şaşıyorum

arkadaslar merhaba
cok yakin zamanda labioplasti olacagim ama doktora karar veremedim. simdilik dr burcu kardas arslan'i dusunuyorum. Bu doktorla ilgili bir tecrubesi olan varsa paylasirsa sevinirim.
Ameliyat Oldun mu bilmiorum ben Esra Çabuk Comerte yaptırdim ameliyatımı memnunda kaldim gayet tecrübeli bir doktor korkularımdan kurtardı beni 3aydan fazla oldu büyük rahatlık oldu benim için öneririm

arkadaslar merhaba
Merhaba
Ben Defne Erkara'ya ameliyat oldum. 12.gunum. cok sukur hersey yolunda. Burcu hanimi da cok arastirmistim onunla ilgili olumsuz bir yaziyla hic karsilasmamistim. Gidip bi yuzyuze gorusmeni tavsiye ederim. gecmis olsun.

Merhaba
Ben Defne Erkara'ya ameliyat oldum. 12.gunum. cok sukur hersey yolunda. Burcu hanimi da cok arastirmistim onunla ilgili olumsuz bir yaziyla hic karsilasmamistim. Gidip bi yuzyuze gorusmeni tavsiye ederim. gecmis olsun.
Oldum ben burcu hanıma. 3 ay bile geçti nerdeyse ama teşekkürler :)

arkadaslar merhaba
Ben 20 gun once Esra Cabuk Comerte oldum ameliyati hastanede yapildi.İlk gun evime gidip dinlenme surecine basladim.4gunden sonra iyice kesildi agrilar simdi hersey normale dondu oneririm.

Aaa pardon gormedim cok gecmis olsun.Nasilsiniz suan? Nekadar surede iyileştiniz?
Gayet iyiyim şuan. Benim ameliyat gününden sonra hiç ağrım sızım kaşıntım olmadı yani aslında o anlamda bi iyileşme konusunda bişey diyemem ama. Bacak kapalı Yürümeyi oturmayı 10 gün sonra başarabilmiştim. Dikişlerin tamamen bitmesi 1.5 ayı buldu. Yani özet olarak 1-1.5 ay sonra hiç ameliyat olmamısım gibi rahatlığa kavusmustum şahsen.

Ameliyat Oldun mu bilmiorum ben Esra Çabuk Comerte yaptırdim ameliyatımı memnunda kaldim gayet tecrübeli bir doktor korkularımdan kurtardı beni 3aydan fazla oldu büyük rahatlık oldu benim için öneririm
Bende Esra Cabuk Comerti cok sık duyuyorum.Bi arkadasimda muayenehanesine gitti bi kac kisiden daha duymak istedim.Bende labioplasti ameliyati olmak istiyorum klitiorise dokunulmiycak siz nasilsiniz suanki durumunuz nedir?Herseyden once nasil davraniyor ben cok onemsiyorum boyle seyleri.Ebru hanimi dusunuyordum ama cok kotu seyler okudum.Ilk once ilgi ve guven benim icin.

Bende Esra Cabuk Comerti cok sık duyuyorum.Bi arkadasimda muayenehanesine gitti bi kac kisiden daha duymak istedim.Bende labioplasti ameliyati olmak istiyorum klitiorise dokunulmiycak siz nasilsiniz suanki durumunuz nedir?Herseyden once nasil davraniyor ben cok onemsiyorum boyle seyleri.Ebru hanimi dusunuyordum ama cok kotu seyler okudum.Ilk once ilgi ve guven benim icin.
Merhaba bende Esra hanıma labioplasti oldum çok memnun kaldım şuan 2,5 ayı geçmek üzere görüntüden işlemden kendisinin ilgisinden çok memnun kaldım tavsiye ederim :KK76::KK49:

Gayet iyiyim şuan. Benim ameliyat gününden sonra hiç ağrım sızım kaşıntım olmadı yani aslında o anlamda bi iyileşme konusunda bişey diyemem ama. Bacak kapalı Yürümeyi oturmayı 10 gün sonra başarabilmiştim. Dikişlerin tamamen bitmesi 1.5 ayı buldu. Yani özet olarak 1-1.5 ay sonra hiç ameliyat olmamısım gibi rahatlığa kavusmustum şahsen.
Ben çabuk döktüm dikişleri sanırım 25 günde hepsini attı vücut şükür bende çok iyiyim bu arada sevindim adınıza :)Benim ilk 4 gün ağrım oldu hassasiyet vücudun tepkisi sanırım ama şuan çok iyiyim:)

Esra hanım özenli bir doktor mesleğine aşık zaten anlayabiliyorsunuz görüşünce.Takip konusunda da diğer merak ettiklerinizi gidermede memnun kalacağınızı düşünüyorum.Güler yüzlü sevecen ve hani tedirginliğinizi anlıyor.Durumum çok iyi 25 günde dikişlerim döküldü normal hayatıma 1 ayda geçtim diyebilirim.

Iste bu yoruma cok şaşırdım.insnilmaz egolu muaye sırasında 4 parmagini sokmaya calisip tombala gibi karistirdi hayatımda böyle igrenc hoyrat bi tavra maruz kalmadım ben
Ayrica bana birsuru foto göstermesinin ardindan talep bile etmeden üstelik ben bu sekilde fotoğraflanmak istemiyorum dedigimde ters ters siz bunlar kime ait biliyomusunuz taniyomusunuz,ee onlarda fotoya bakip sizi tanımayacak dolayisiyla konusucak birsey yok demesinmi piskin piskin migdem bulandı kadindan resmen. hanimlar haberiniz varmi acabs izniniz dışında iyilesme surecinde gönderdiğiniz ozel bölgelerinizin ulu orta gosterildiginden??? Ama neyse endise etmeyin sonucda o hanginizinki bilmiyoruz konusacak birseyde yok yani😬

X