Labioplasti oldum korkulacak hiçbir şey yok :)

su3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
3
1
40
Labioplasti oldum korkulacak hiçbir şey yok :) arkadaşlar o kadar çok araştırma yaptım ki anlatamam burada olan gerçek kişi yorumlarını da okudum tabiki bazıları korkuttu bazıları yanlış bilgi verdi benim gibi hala araştırma yapıp karar verememiş olanlar için üye oldum ve yazıyorum inanın çok kolay bir operasyon kesinlikle dayanılmaz bir ağrı yok kaşıntı batma vs bunların hiç biri sizi korkutmasın ayın 18 inde oldum ben ilk gün biraz kanamam oldu doktorum normal dedi ara ara buz uygulaması yapıp dinlendim üç gün boyunca böyle devam ettim iki adet krem yazmıştı birbirlerine karıştırıp sürdüm sonra gazlı bez içinde pamukla kapattım enfeksiyon kapmadım antibiyotik verdi sabah akşam onu içtim 4 gün kontrole gittim herşey yolunda dedi doktorum buzu bırakmamı söyledi kremler ve antibiyotike devam bi 4 gün sonra yine kontrole gittim hiç bir problemim yoktu kremleride bıraktım antibiyotiki bitene kadar içtim gayet iyiyim ilk günden itibaren idrar yapmakta asla sıkıntı olmuyor sadece klozet kullandım bilginiz olsun üç gün hep yattım ara ara oturdum sadece 4. Günden sonra gezdim dolaştım çarşı pazar yürüdüm normal hayata döndüm lütfen korkmayın utanarak yaşamaktan çok çok iyi 7 bin tl ye oldum ben sorusu olan varsa seveseve cevaplarım

Geçmiş olsun.. benim şuan tam bir hafta oldu yeni yeni ayaklandım. Kişiden kişiye değişiyor sanırım..

Merhaba geçmiş olsun öncelikle doktorunuz kimdi acaba
Dr Zerrin Çelik
Geçmiş olsun.. benim şuan tam bir hafta oldu yeni yeni ayaklandım. Kişiden kişiye değişiyor sanır
Geçmiş olsun.. benim şuan tam bir hafta oldu yeni yeni ayaklandım. Kişiden kişiye değişiyor sanırım..
Merhaba inanın çok korkmuştum operasyonu olmadan önce özellikle burada ki yorumları okuduktan sonra ama ne olursa olsun olacağım dedim ve oldum bu kadar kolay olduğunu keşke birileri yazsaydı dedim ve ben yazdım sizede çok geçmiş olsun inşallah hızlıca toparlanırsın

Dr Zerrin Çelik

Merhaba inanın çok korkmuştum operasyonu olmadan önce özellikle burada ki yorumları okuduktan sonra ama ne olursa olsun olacağım dedim ve oldum bu kadar kolay olduğunu keşke birileri yazsaydı dedim ve ben yazdım sizede çok geçmiş olsun inşallah hızlıca toparlanırsın
Teşekkürler inşallah 🙏 benim ilk gün kötüydü baya 😊 sizin ne kadar süre oldu

X