- 4 Ağustos 2016
- 50
- 4
- 30
-
- Konu Sahibi Cemilemhayat
Kime oldunuz???Ben yaptırdım ve çok pişmanım. Doktor swçimini iyi yapın. Şu anki durunu eskisinden de kötü
Birde zamanla oturuyo iki ay bakmak yasakmışş şuan sis mor kötü durması normalBen yaptırdım ve çok pişmanım. Doktor swçimini iyi yapın. Şu anki durunu eskisinden de kötü
Cemilemhayat ben pişmanım ama lütfen iyi araştır doktorunu ve olabildiğince çok soru sor. Eski operasyon resimlerine bak birde kadın doğumcu yerine plastik cerraha ol.Arkadaşlar lütfen rica ediyorum ne olur tecrübelerini paylaşın..hiç pişman oldunuz mu yoksa iyi ki yaptırdım dediniz mi??
Kime oldunuz siz.. Bn süleyman eserdağa olucamCemilemhayat ben pişmanım ama lütfen iyi araştır doktorunu ve olabildiğince çok soru sor. Eski operasyon resimlerine bak birde kadın doğumcu yerine plastik cerraha ol.
Merhaba.tam 2 ay önce ankarada mümtaz yüce ye oldum. Pişman değil aşırı memnun ve mutluyummmmHiç mi yok yaptıran
Ben oldum 4-5 ay oldu. Kesinlikle iyiki olmuşum diyorum.Arkadaşlar lütfen rica ediyorum ne olur tecrübelerini paylaşın..hiç pişman oldunuz mu yoksa iyi ki yaptırdım dediniz mi??
Merhaba geçmiş olsun. Wedge yöntemi ile mi yapıldı acaba?Ben oldum 4-5 ay oldu. Kesinlikle iyiki olmuşum diyorum.
Bende hafif bir asimetri var acaba labioplasti yapmam gerekir miKizlar parayi falan dusunmeyin.iyi arastirin..yoksa doktorun maymunu oluyorsunuz benim gibi..aynisini kendisine de yapmak var !!
Canım sen oldun mu ameliyatınıKime oldunuz siz.. Bn süleyman eserdağa olucam
Ben memnun kaldım canım işlemi yapyıralı hayli zaman geçti. Esra çabuk cömert e yaptırdım ameliyatımı. İlk ay zorlanabilirsin ama sonradan düzlüğe çıkıyosun.Korkulcak bişey yok temizliğine ve uyarılara uyarsan sorun yaşamazsın.Arkadaşlar lütfen rica ediyorum ne olur tecrübelerini paylaşın..hiç pişman oldunuz mu yoksa iyi ki yaptırdım dediniz mi??
Şu anda kaç paraÇok pahalı yapıyor süleyman bey ya, 6 bin nedir simetrik de yapmamış