Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aylin hanımı aradınmı keşke ona sorsaydın bende ona bu hafta ameliyat olucaktım şimdi içime bi kuşku düştü
Ben de bir ay önce yaptırdım benim de hala kalan dikişler var, doktorum iplerin geç eriyeceğini söylemişti,normal bir durum yavaş yavaş düşer merak etmeyin
Bu ameliyatı olan ve başarılı geçen biri olarak oranın tam olarak toparlaması kişiye bağlı olarak 3 aya kadar zaman alıyor benım 1.nci ayda tamamen erimişti ama sankı arada pırtlak gıbı etler vardı doktoruma soyledıgımde onlarda gececektır daha cok erken dedi ve gerçekten de oyle oldu 3 ayın bıtımınde tamamen yenı ve estetik goruntume kavuşmuş oldum...
merhaba darkblue
bende yeni oldum ama sanki eskisinden daha kotu gibi gelio...sisliktenmi bilmiorum ama 3 ayda toparladı demissin...ilk yapıldıgı gunle sonraki aylar arasında farklar oluyormu gercekten...yardım edersen cok sevinirim...
Sana oyle geliyordur canım sadece hijyenine cok dikkat mikrop kaptırmamaya çalış zaten doktorun senı tekrar kontrole çağıracaktır... Bende pekde belirgin bir şişlik olmamıştı ama havluya sarıp jel poşet buzlar var onlardan koyabilirsin şişlerini alması ıcın normalde 1 haftada ustune oturabılıyor acın gecıyor ama tam olarak şeklinin oturması 3 ayı buluyor...
Bu ameliyatı olan ve başarılı geçen biri olarak oranın tam olarak toparlaması kişiye bağlı olarak 3 aya kadar zaman alıyor benım 1.nci ayda tamamen erimişti ama sankı arada pırtlak gıbı etler vardı doktoruma soyledıgımde onlarda gececektır daha cok erken dedi ve gerçekten de oyle oldu 3 ayın bıtımınde tamamen yenı ve estetik goruntume kavuşmuş oldum...
Merhaba benim de 12 gün oldu o pırtlak tabir ettiğiniz boğumlar bende de var çok korkuyorum gitmicek diye. doktorum gidicek dedi ama sizden duyunca daha rahatladı içimBu ameliyatı olan ve başarılı geçen biri olarak oranın tam olarak toparlaması kişiye bağlı olarak 3 aya kadar zaman alıyor benım 1.nci ayda tamamen erimişti ama sankı arada pırtlak gıbı etler vardı doktoruma soyledıgımde onlarda gececektır daha cok erken dedi ve gerçekten de oyle oldu 3 ayın bıtımınde tamamen yenı ve estetik goruntume kavuşmuş oldum...