Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Labioplasti İstanbul-Devlet ve özel fiyatları
- Konu Sahibi no-one
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Kasım 2020
- 14
- 4
- 1
- 23
Merhaba devlet hastanelerinde plastik cerrahilerin yapabildiğini biliyorum. Fiyatlar da uygun oluyor maksimum 3000 gibi bir fiyat çıkarılır. Daha üst bir fiyat vermez devlet hastanesi tabi daha uygun da olabilir. Özel fiyatları hakkında bilgim yok fakat sanıyorum ki en az 6000 ile başlayan fiyatlar vardır. Estetik sektörü aldı başını gidiyor
Ben de kadın doğuma mı yoksa plastik cerrahiye mi gitsem diye düşünüyorumMerhaba devlet hastanelerinde plastik cerrahilerin yapabildiğini biliyorum. Fiyatlar da uygun oluyor maksimum 3000 gibi bir fiyat çıkarılır. Daha üst bir fiyat vermez devlet hastanesi tabi daha uygun da olabilir. Özel fiyatları hakkında bilgim yok fakat sanıyorum ki en az 6000 ile başlayan fiyatlar vardır. Estetik sektörü aldı başını gidiyor
Defne Erkara’ya sordum 4500 dedi
- 12 Kasım 2020
- 14
- 4
- 1
- 23
Siz yaptırdınız mı?ikisi de işin uzmanı bilemedim ama estetik cerrahi bir tık daha estetiğe önem verir gibi geldi bana.. daha iyi olur sanki
- 12 Kasım 2020
- 14
- 4
- 1
- 23
Hayır fakat bir dönem kafaya takıp araştırma yapmıştım. benim de size bir sorum olacak aslında ben de şu an burun ve çene estetiği yaptıracağım. Devlet hastanesi düşünüyorum ve iki hafta önce gittiğimde bana estetik işlemlerin durduğunu pandemi dolayısıyla nisan mayıs gibi ancak olabileceğimi söyledi. Sanırım tüm devlet hastanelerinde geçerli bu durum. Bilginiz var mı? Eğer öyleyse sizin de aksar. Ya beklemek ya özelde yaptırmak durumundayız sanırsam bu süreçte
- 10 Aralık 2020
- 17
- 1
- 1
- 26
Bu konuyla ilgili bilgi edinebildin mi ben de devlette yaptırmak istiyorum uygun diyeMerhabalar.Ben İstanbul'da labioplasti ameliyatı olmak istiyorum.Fiyatlar çok uçuk olduğundan eğer devlette olma imkanım varsa devleti tercih ederim.Olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim.Özelde olup memnun kalan varsa da doktor ve fiyat hakkında bilgilendirebilir.
ikisi de işin uzmanı bilemedim ama estetik cerrahi bir tık daha estetiğe önem verir gibi geldi bana.. daha iyi olur sa
Ben özel klinikte yaptırdım 4000 tl ye adana dan yazıyorum bu arada dr. Adı fatih adanacıoğluBu konuyla ilgili bilgi edinebildin mi ben de devlette yaptırmak istiyorum uygun diye
- 13 Ocak 2021
- 67
- 8
- 6
- 24
Merhaba ben de olmak istiyorum.Araştırmalarım henüz yeni. Ben de istanbuldayım.Ameliyat oldunuz mu ? Şuan ki durumunuz hakkında bilgi verir misiniz ?Merhabalar.Ben İstanbul'da labioplasti ameliyatı olmak istiyorum.Fiyatlar çok uçuk olduğundan eğer devlette olma imkanım varsa devleti tercih ederim.Olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim.Özelde olup memnun kalan varsa da doktor ve fiyat hakkında bilgilendirebilir.
- 13 Ocak 2021
- 67
- 8
- 6
- 24
Oldunuz mu ameliyat ?Ben de kadın doğuma mı yoksa plastik cerrahiye mi gitsem diye düşünüyorum
- 10 Şubat 2021
- 9
- 0
- 1
- 27
Gecmis olsun Ben bugun muayene oldum doktor normal dedi ic dudaklarim icin ama ben memnun degilim ic dudaklarim sarkik ve kararmis uclari. Devlet hastanesinde kadin dogumda labioplastiyi ücretli mi?
Ben de kadın doğuma mı yoksa plastik cerrahiye mi gitsem diye düşünüyorum
- 10 Şubat 2021
- 9
- 0
- 1
- 27
Hayır fakat bir dönem kafaya takıp araştırma yapmıştım. benim de size bir sorum olacak aslında ben de şu an burun ve çene estetiği yaptıracağım. Devlet hastanesi düşünüyorum ve iki hafta önce gittiğimde bana estetik işlemlerin durduğunu pandemi dolayısıyla nisan mayıs gibi ancak olabileceğimi söyledi. Sanırım tüm devlet hastanelerinde geçerli bu durum. Bilginiz var mı? Eğer öyleyse sizin de aksar. Ya beklemek ya özelde yaptırmak durumundayız sanırsam bu süreçte
Gecmis olsun Ben bugun muayene oldum doktor normal dedi ic dudaklarim icin ama ben memnun degilim ic dudaklarim sarkik ve kararmis uclari. Devlet hastanesinde kadin dogumda labioplastiyi ücretli mi?Hayır fakat bir dönem kafaya takıp araştırma yapmıştım. benim de size bir sorum olacak aslında ben de şu an burun ve çene estetiği yaptıracağım. Devlet hastanesi düşünüyorum ve iki hafta önce gittiğimde bana estetik işlemlerin durduğunu pandemi dolayısıyla nisan mayıs gibi ancak olabileceğimi söyledi. Sanırım tüm devlet hastanelerinde geçerli bu durum. Bilginiz var mı? Eğer öyleyse sizin de aksar. Ya beklemek ya özelde yaptırmak durumundayız sanırsam bu süreçte
- 10 Şubat 2021
- 9
- 0
- 1
- 27
Gecmis olsun Ben bugun muayene oldum doktor normal dedi ic dudaklarim icin ama ben memnun degilim ic dudaklarim sarkik ve kararmis uclari. Devlet hastanesinde kadin dogumda labioplastiyi ücretli mi?Merhaba devlet hastanelerinde plastik cerrahilerin yapabildiğini biliyorum. Fiyatlar da uygun oluyor maksimum 3000 gibi bir fiyat çıkarılır. Daha üst bir fiyat vermez devlet hastanesi tabi daha uygun da olabilir. Özel fiyatları hakkında bilgim yok fakat sanıyorum ki en az 6000 ile başlayan fiyatlar vardır. Estetik sektörü aldı başını gidiyor