Kızlar bu sefer farklı bir konu ile geldim. Bekarlığımdan beri rahatsız olduğum birşey aslında. Ben iç çamaşırlarımı biraz büyük ve beli popoyu kavrayacak şekilde tercih ediyorum ama bu durum bazen iç dudağın sıkışmasında ve canımın yanmasına neden oluyordu . Çok yukarı çekiyorum galiba
Bazen iç dudak acısı da çekerdim. Evlendim hiç sorun ağrı vs yaşamadım . Bir ara eşime bundan rahatsız olduğumu dile getirdim oda sorun teşkil etmediğini söyledi zaten sorun benim için ediyor dedim senin değil .
Neyse o zamanlar tabi ben böyle bir estetik ameliyat olduğunu bilmiyordum araştırmadımda açıkçası. Yaklaşık 1-2 ay önce burda gördüm ve sonradan enfeksiyon geçirdim ama akıntım yemyeşil ve iç dudaklarım inanılmaz ağrıyordu. Ben uyumadan mutlaka bedenimi yıkar öyle uyurum sabah duş almış olsam bile . Acaba sürekli yıkandığım için bilmeden temiz olayım diye çok mu çitiledim diye düşünmedim değillll
velhasıl kelam enfeksiyonum geçti ve 1-2 gündür yine iç dudak ağrısı çekiyorum. 1 hafta önce öylesine ilişki oldu öldüm dirildim böyle bir ağrı yok . ondan sonra yine çok ama çok canım yanmaya başladı ve eşimden kaçıyorum resmen . Doktorum izne çıkmış gidemedim de . Başka doktora da gitmek istemiyorum. ama Orda bir fazlalık var ve canımı çok yakıyor .
Bu ameliyatı olan arkadaşlar durumunuz süreciniz nedir merak ediyorum. Normal hayatınıza dönebildiniz mi ? İyileşme durumu nasıl sürecinizi benimle paylaşırmısınız çünkü bu durumdan son derece mutsuzum