birinin baska biri icin bu kadar zahmeti cekecegini dusunmuyorum herkes kendini nasil iyi hissediyorsa nasil gormek istiyorsa onun icin yapabilir ki asil oncelik zaten saglik ve doktorlar bile diyor dudaklar buyuk olunca enfeksiyon oluyor diye yoksa sadcee baska birj icin niye bu kadar zahmet ve aciyi cekelim ki mantiksiz degil mi sizce de
Birden fazla sebebi var ilk sebebi tabiki görüntüsü. Aynada kendine bakınca bile beğenmemek kötü birşey ve özgüveni etkiliyor. İkinci sebebi ise sağlık çünkü içi ıslak kalıyor terliyor yada zor kuruyor sürekli nemli olması bakteri oluşturuyor mantara sebep oluyordu bende mesela. Ve kıyafet seçimi kot pantolon ne zaman giysem ortadaki dikişi canımı acıtırdı. Bikini tayt giyince de kötü görünüyor bence. Kimse kendi halinden memnunken sanmıyorum kocası için orasından ameliyat olsun yani. Önce insan kendi için yapıyor.
Tabiki kendim için yaptırdım. Şu an kendimi daha çok beğeniyorum. Sık sık mantar oluyordum o şikayetim geçti. Daraltma olduğundan kendime olan özgüven arttı eşimle cinsel hayatım daha da canlandı