Labioplasti / Genital Estetik / Antalya

odin07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
52
9
Merhabalar. Ben uzun yıllardır iç dudak estetiği düşünüyorum, çok araştırma yaptım hala yapıyorum. Ama hala kararsızım ve artık olup kurtulmak istiyorum, estetik görünümü bi yana iç çamaşırında rahatsızlık, spor yaparken sürtünme cinsel ilişki sırasında da ağrı yasıyorum. Tabii görüntü olarak da cinsel hayatımda olumsuz etkiliyor. Ve sanki zaman geçtikçe sarkma artıyor gibi. Ayrıca klitoris üzerinde de deri katlantısı var. Antalya'da yaşıyorum. Antalya ve çevresinde bu operasyonu geçiren arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

2 gün önce bu operasyonu oldum kliniğe gidip muayene olduktan bir gün sonra bi cesaretle olmaya karar verdim. Kararım doğru mu yanlış mı zamanla göreceğim. Doktor labialarımın çok çok büyük olmadığını klitorise müdahale etmeyi doğru bulmadığını orda geri dönüşü olmayan hissizlik olabilme riski olduğunu söyledi, benim en büyük korkum fazla doku alınmasıydı. Öyle bir sorun yaşamayacağımı doğal olacağını söyledi. Operasyon sonrası hemen ayağa kalktım hiç acı hissetmedim diyenlere inanamıyorum ki acı eşiğim yüksektir. Özellikle ilk gün operasyondan sonra (ağrı kesici iğne yapıldı) etkisi geçmeye başlayınca fena bir acı ve yanma başladı. Yarımşar saat arayla 3 ağrı kesici alarak uyuyabildim. Ertesi gün azalmakla birlikte sızı devam etti tek ağrı kesiciyle atlattım. Bu arada çok şiddetli olmasa da kanama oldu. Buz koydum 2 gün boyunca. Bugün 3. günüm daha iyiye gidiyor gibi. Henüz bakmaya korkuyorum ve hareket etmemeye çalışıyorum. Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim.

Geçmiş olsun. umarım en kısa süre de iyileşirsiniz. Doktorunuz kim? Ben de bir süredir antalya da doktor araştırıyorum. Ünal yirmibeş'e önümüz de ki hafta görüşmeye gidicem. Ünal bey iyi bir kadın doğumcu ama genital estetik için yapılmış hiç bir yoruma rastlamadım. Aklım da bşr de funda yazıcı Erol var

Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz benim 1ay oldu çok pişmanım keşke yaptırmasaydım.günlerce ağladım hayatımı neredeyse ikiye ayırdım öncesi ve sonrası diye..benim çok bişey yoktu asimetri vardı ben sadece ameliyatla o asimeteinin gideceğini sanarken baya bi doku alınmış ve çok zor iyileşiyorum hala..çok iyi araştırmadım sanırım çok övgü olunca dr hakkında..kadın doğumculara kesinlikle ameliyat olmamak gerekiyor.kesip biçiyolar..şimdiki aklım olsa ne istediğimi detaylıca anlatır bi kaç doktorla görüşürdüm

Hangi doktora oldunuz ameliyati

Çok teşekkürler bugün 1 hafta oldu çok gerekmedikçe ağrı kesici almıyorum. Şekli pek hoş görünmüyor ve korkmaya başladım açıkçası, sanki çok fazla doku alınmış gibi ve klitoris dudaklar tamamen gidince daha çok ortaya çıkmış gibi bir görüntü var. Henüz erken tabii ama pek iyi hissetmiyorum. Bu operasyonun revizyonu çok zormuş umarım gerek kalmaz. Haftaya kontrolüm var. Ben Manavgat'ta jinekolog Cem Özel'e oldum.

Çok geçmiş olsun, kesinlikle anlatılan gibi kolay bir operasyon değil çok sabır gerektiriyor ve hekim seçerken bir sürü reklam içerikli yorum yüzünden yanlış yönlendirilebiliyoruz. Sizin dokularınız tamamen mi alındı? Galiba bende de ona benzer bir sıkıntı var ve hala bakamıyorum sakıncası yoksa özelden dr ismini paylaşırsanız çok sevinirim.

Benim sorunum genital bölgem çok büyük hiç dar kot giyemiyorum şişman değilim ama büyük görüyor küçüklügümden beri herkes orama bakiyormus gibi hissediyorum yağ alımı yaptırılabilir mi bilen var mi

Merhaba . Ben ameliyattan memnunum şuanda. Yani böyle anormal büyüklükte iç dudaklarım yoktu fakat biri diğerine göre fazla uzundu. Doktorumda iki dudağımı aldı , çünkü ikisini denklemeye çalışırsa çok asimetrik duracağını düşündü sanırım. Çünkü yamuk duracaktı biri illa ki. Tabiki tamamen almadı iç dudakları tepeye kadar. Klitorisimin yanlarında duruyor dudaklarım yalan olmasın 4 cm kadar var yani hala. Aşağıda ki yoğunluğu almış. 23 temmuzda ameliyat oldum bende ilk gün ölmek istedim çok acı çektim. Sonraki 4-5 günde cehennem fragmanı gibiydi . Şimdi bile sızım var ama azalıyor çok şükür. Ödem ve şişliklerim mevcut fakat onlarda azalmaya başladı. Evet biraz yavaş iyileşiyorum sanki ama asla iyileşmiyorda değilim. Ama doktorum oturabilirsin tamamen popo üstü demesine rağmen oturamıyorum asla çünkü dehşet canım yanıyor. Daha dikişlerim düşmedi sanırım perşembe kontrole gideceğim baktıracağım. Acı eşiğim yüksektir oysaki 2 kere ağır ayak ameliyatı geçirdim ben pilatin takıldı bana ama böyle bir acı şekli yaşamadım asla ameliyat sonrası yani ay yok hiç acımıyor diyenler sanırım uzaylı. Ya da sadece 2 cm et kestiriyorlar. Çünkü benim hala yürürken canım yanıyor. Don giymiyorum zaten . Sürekli evdeyim allah yardımcımız olsun canım. Ama tekrar belirteyim ben şişliğe ve ödeme rağmen şeklinden mutluyum :) umarım bir an önce iyileşiriz

Çok geçmiş olsun size de benim artık ödemin kaldığını düşünmüyorum 4 ay oldu. O kadar pişmanım ki anlatamam şu an hiç labiam yok tamamını kesmiş ve klitorise dokunmadığı için orası olduğundan da büyük görünüyor. Klitoris derisiyle birleşim yeri havada gibi. Dr ufak bir müdahale daha yaparız dedi ama güvenemiyorum açıkçası. Cinsel deneyimim olmadı bu yüzden hissizlik var mı bilmiyorum ama mutlaka vardır tamamını aldığı için. Çünkü labialar da cinsel hazza etki ediyor bir sürü sinir olan bir bölge. Başka bir başlıkta aynı durumu yaşayan bir arkadaş netten örnek foto paylaşmıştı. Aşağı yukarı görseldeki gibi sonuç çok büyük bir anormallik yoksa asla tavsiye etmiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-30-11-46-10-73.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 1.016
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…