Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz benim 1ay oldu çok pişmanım keşke yaptırmasaydım.günlerce ağladım hayatımı neredeyse ikiye ayırdım öncesi ve sonrası diye..benim çok bişey yoktu asimetri vardı ben sadece ameliyatla o asimeteinin gideceğini sanarken baya bi doku alınmış ve çok zor iyileşiyorum hala..çok iyi araştırmadım sanırım çok övgü olunca dr hakkında..kadın doğumculara kesinlikle ameliyat olmamak gerekiyor.kesip biçiyolar..şimdiki aklım olsa ne istediğimi detaylıca anlatır bi kaç doktorla görüşürdüm..Ve estetik cerraha olurdum çok üzüldüm yürümem yeni düzeliyo kabus gibiydi..buradan bu ameliyatı olacaklara kesinlikle tavsiye etmiyorum o kadar fikirlerim değişti ki estetiğe dair..hepimiz farklıyız hepimiz güzeliz ve bu uzuvlar gerekli olduğu için var hiçbir kadının vajinası mükemmel değil az yada çok önmeli olan temiz ve bakımlı olmak ve hayatın tadını çıkarmak..ah kafam ah
Hangi doktora oldunuz ameliyatiUmarım en kısa sürede iyileşirsiniz benim 1ay oldu çok pişmanım keşke yaptırmasaydım.günlerce ağladım hayatımı neredeyse ikiye ayırdım öncesi ve sonrası diye..benim çok bişey yoktu asimetri vardı ben sadece ameliyatla o asimeteinin gideceğini sanarken baya bi doku alınmış ve çok zor iyileşiyorum hala..çok iyi araştırmadım sanırım çok övgü olunca dr hakkında..kadın doğumculara kesinlikle ameliyat olmamak gerekiyor.kesip biçiyolar..şimdiki aklım olsa ne istediğimi detaylıca anlatır bi kaç doktorla görüşürdüm
Ozelden yazarmisiniz kime ameliyat oldunuz?İsmini vermek istemiyorum.kadın doğumcu
Ankarada Süleyman EserdağHangi doktora oldunuz ameliyati
Süleyman EserdağOzelden yazarmisiniz kime ameliyat oldunuz?
Merhaba . Ben ameliyattan memnunum şuanda. Yani böyle anormal büyüklükte iç dudaklarım yoktu fakat biri diğerine göre fazla uzundu. Doktorumda iki dudağımı aldı , çünkü ikisini denklemeye çalışırsa çok asimetrik duracağını düşündü sanırım. Çünkü yamuk duracaktı biri illa ki. Tabiki tamamen almadı iç dudakları tepeye kadar. Klitorisimin yanlarında duruyor dudaklarım yalan olmasın 4 cm kadar var yani hala. Aşağıda ki yoğunluğu almış. 23 temmuzda ameliyat oldum bende ilk gün ölmek istedim çok acı çektim. Sonraki 4-5 günde cehennem fragmanı gibiydi . Şimdi bile sızım var ama azalıyor çok şükür. Ödem ve şişliklerim mevcut fakat onlarda azalmaya başladı. Evet biraz yavaş iyileşiyorum sanki ama asla iyileşmiyorda değilim. Ama doktorum oturabilirsin tamamen popo üstü demesine rağmen oturamıyorum asla çünkü dehşet canım yanıyor. Daha dikişlerim düşmedi sanırım perşembe kontrole gideceğim baktıracağım. Acı eşiğim yüksektir oysaki 2 kere ağır ayak ameliyatı geçirdim ben pilatin takıldı bana ama böyle bir acı şekli yaşamadım asla ameliyat sonrasıUmarım en kısa sürede iyileşirsiniz benim 1ay oldu çok pişmanım keşke yaptırmasaydım.günlerce ağladım hayatımı neredeyse ikiye ayırdım öncesi ve sonrası diye..benim çok bişey yoktu asimetri vardı ben sadece ameliyatla o asimeteinin gideceğini sanarken baya bi doku alınmış ve çok zor iyileşiyorum hala..çok iyi araştırmadım sanırım çok övgü olunca dr hakkında..kadın doğumculara kesinlikle ameliyat olmamak gerekiyor.kesip biçiyolar..şimdiki aklım olsa ne istediğimi detaylıca anlatır bi kaç doktorla görüşürdüm