Labioplasti doktor tavsiyesi

Hanim99

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
17
0
25
Merhaba labioplasti ameliyati olmak istiyorum istanbul da iyi bir doktor varmı? Uygun fiyata yapan. Ve yapmak isteyen birisi varmı birlikde yaptırırsak belki indirim olur.

Ben istanbuldayim suleyman eserdag var cok iyi bir doktor ama cok pahali iki kisiye indirim yapacaklarını sanmıyorum

Merhaba labioplasti ameliyati olmak istiyorum istanbul da iyi bir doktor varmı? Uygun fiyata yapan. Ve yapmak isteyen birisi varmı birlikde yaptırırsak belki indirim olur.
Merhaba,
Ben 2 hafta önce oldum. Ertesi gün ayağa kalktım. Hiç bir ağrım olmadı. Doktorum Özgür Kartal. Yeri İstanbulda. Fiyatı yüksek gelebilir ama mutlaka bir muayene olmaya gidin derim. Kendisini instagramdan da takip edebilirsiniz. Bir çok sorunuza cevap bulacaksınız. Herkese tavsiye ediyorum :-)

Iyi düşün biraz araştır fiat araştırması yap ben kayseri aci badem elif çınar 12 bin tl oldum vulva ve perine estetigi oldum yanlız öyle hemen ayağa kalktım diyenler yorumlara çok ciddiye alma ben 4 haftam gitti 5 haftada yürümem düzeldi ciddi bir operasyon dışardan insanların anlatıldığı gibi basit bir şey deyil toplam.6 hafta da iyileşme gerçekle leşiyor kafanıza takılan bir durum olursa lütfen cekinmeyin cvb la

Merhabalar;
22 yaşındayım ve yaklaşık 4-5 senedir iç dudaklarımın görüntüsünden rahatsızdım. Pantolon vs giyerken aşırı sıkışık bir hissiyat, psikolojik olarak çekinme, ve yaz aylarında aşırı derecede kaşınmalarım oluyordu. Uzun süre doktor araştırmalarımın sonucunda dr.Süleyman Eserdağ’ın kliniğini buldum; Hera klinik. İlk muayeneye gitmem ile beraber, operasyon randevusu almam bir oldu😌 o kadar huzurlu, güvenilir ve profesyonel bir ekipki🥰 operasyonum esnasında ve sonrasında hiç bir ağrı ve sancı hissetmedim. Yaklaşık 1,5 saatlik bir işlemdi ve 1,5 saat boyunca Süleyman bey ve hemşireleri ile birlikte sohbet edip güldük. Günümüzde aşırı korku ve çekince ile rastlanılan bir durum bence, fakat doğru bir hekim yardımı ile 1,5 saatte kusursuz bir görüntüye kavuşuyorsunuz. Şu an tam 3 ay oldu ve kendime özgüvenim yerine geldi. Aşırı mutluyum. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim Süleyman beyi.

Merhaba, Labioplasti ile ilgili çok mesaj geliyor, önerir misiniz diye..
Kendinizi sevin. Bu gerekli bir ameliyat değil. Tıbbi zorunluluk dışında asla bu işe girmeyin. Ben çok araştırmadan yaptırdım. Hata ettim. Kesinlikle estetik kaygılarla yaptırmayın. !!Psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir ama Emin olun önceki psikolojinizi ararsınız yolunda gitmezse..
İyileşme süreci , ağrı olayına girmiyorum. Dikişler 20 günde falan düşmüyor. Sürekli sızlama ve yabancılık hissi var. Simetrik değil. His kaybı ve kuruluk oluyor. Benden söylemesi. İyi bir tarafı yok mu? Bence yok. Yaptırmak için can atanlar 2 kere değil 2000 kere düşünsün derim.

X