- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
-
- Konu Sahibi Theseaanchor
Merhaba ben şey soracaktim sizinde baktığınızda bir dudak digerinden daha uzun gibi duruyor mu dikiş yerleri hala var zamanla geçer mi acabaKızlar merhaba bende herkes gini bu forumdan faydalandım araştırmalar yaptım aklımda olan birşeydi ve yaptırdım sadece butun forumlar da kaşıntıya çok az değinilmiş iste kaşıntı var inş gecer denilmiş bu kadar basit bi sorun mu sizced 13 temmuz da ameliyat oldum ve 4 gun sonrasindan bu yana efsane bir kaşıntı sabahlara kadar uyuyamiyorum ve insan uykusundan kaşıntıya uyanır mı tüm forumlar da ufak ufak değinilmiş ama ben resmen kafayı yemek üzereyim kaşımamak elde degil saatlerfe afedersiniz elim şeyimde kasiniyorum böyle bi eziyet boyle bi iskenc boyle bi cile olamaz bu arada doktorumun bu durum icin yazdigi ekstra kremi de kulaniyorum ama hiç faydasi yok regl oldum ustune ve ped kullqnamadim bi an elimden gelse koparip atacagim o derece şuan bile şuayip gibi yazarken halimi gormeniz lazım 14 gun oldu ve ben disari sadece dün çıktım ondadq çıkmaz olaydim gittiğim yerde oraya burayasurtunme durumundq kaldim rezillikti tekrar deginmek istiyorum forumu altina ustune getirdim buraya zaten yillardir takip ediyorum ama baska bir konu icin uye olmuştum bu sorunuda geçer diye paylaşmadım hayalet uye modundaydim ama artik deliricem ve paylasmak istedim çünkü konu aralarinda kasinti vardi vs çok az ve ustunde durulmamis yorumlardı benim resmen ameilyatimda aklimda kalacak tek sey bu durum digerlerini ezri gecti sizde kasiyor muydunuz bu kadar uzun uzun kasindiniz mi benim gibi sabaha kadar kasinmaktan uyuyamadijiz veya artik yorgunluktan bayildiginiz ve 1 2 saat sonra tekrat kasintiya uyandiniz mi buz uyguluyordum sislikler inmisti dunden bugune gene sisti beni bi aydınlatın
Umarım benimkide düzelirAynen bi tanesi diğerinden daha uzun duruyor daha dün kontrole gittim ve doktorum odem oldugunu geçeceğini soyledi boyle burusukluk givi degisik bi duruşu vardi onunda kendi derim gibi dumduz olacagini söyledi
Bende tam anlamıyla aynı problemleri yaşıyorum şuan. Doktorum kaşıntım için avil krem önerdi ama hiç bir işe yaramıyor. Geceleri uykularımdan uyanıyorum kaşıntı yüzünden. Hatta o kadar kendimden geçerek kaşınıyorum ki 2 dikişim o sebeb den patlattım. Ağustosun 5 inde ameliyat oldum. 16. Günümdeyim buqun lütfen bana da yardımcı olun ne zaman geçecek bu kaşıntı. Ameliyat sonrası hiç bir ağrı yaşamadım bir tane bile ağrı kesici tablet dahi kullanmadım ama kaşıntı beni resmen olduğum ameliyata pişman etmiş durumdaKızlar merhaba bende herkes gini bu forumdan faydalandım araştırmalar yaptım aklımda olan birşeydi ve yaptırdım sadece butun forumlar da kaşıntıya çok az değinilmiş iste kaşıntı var inş gecer denilmiş bu kadar basit bi sorun mu sizced 13 temmuz da ameliyat oldum ve 4 gun sonrasindan bu yana efsane bir kaşıntı sabahlara kadar uyuyamiyorum ve insan uykusundan kaşıntıya uyanır mı tüm forumlar da ufak ufak değinilmiş ama ben resmen kafayı yemek üzereyim kaşımamak elde degil saatlerfe afedersiniz elim şeyimde kasiniyorum böyle bi eziyet boyle bi iskenc boyle bi cile olamaz bu arada doktorumun bu durum icin yazdigi ekstra kremi de kulaniyorum ama hiç faydasi yok regl oldum ustune ve ped kullqnamadim bi an elimden gelse koparip atacagim o derece şuan bile şuayip gibi yazarken halimi gormeniz lazım 14 gun oldu ve ben disari sadece dün çıktım ondadq çıkmaz olaydim gittiğim yerde oraya burayasurtunme durumundq kaldim rezillikti tekrar deginmek istiyorum forumu altina ustune getirdim buraya zaten yillardir takip ediyorum ama baska bir konu icin uye olmuştum bu sorunuda geçer diye paylaşmadım hayalet uye modundaydim ama artik deliricem ve paylasmak istedim çünkü konu aralarinda kasinti vardi vs çok az ve ustunde durulmamis yorumlardı benim resmen ameilyatimda aklimda kalacak tek sey bu durum digerlerini ezri gecti sizde kasiyor muydunuz bu kadar uzun uzun kasindiniz mi benim gibi sabaha kadar kasinmaktan uyuyamadijiz veya artik yorgunluktan bayildiginiz ve 1 2 saat sonra tekrat kasintiya uyandiniz mi buz uyguluyordum sislikler inmisti dunden bugune gene sisti beni bi aydınlatın
Askm bende doktoruma gittim kremler kullandım ilac kullandim ama fayda etmedi 1 ay sonra knedilginden geçtiBende tam anlamıyla aynı problemleri yaşıyorum şuan. Doktorum kaşıntım için avil krem önerdi ama hiç bir işe yaramıyor. Geceleri uykularımdan uyanıyorum kaşıntı yüzünden. Hatta o kadar kendimden geçerek kaşınıyorum ki 2 dikişim o sebeb den patlattım. Ağustosun 5 inde ameliyat oldum. 16. Günümdeyim buqun lütfen bana da yardımcı olun ne zaman geçecek bu kaşıntı. Ameliyat sonrası hiç bir ağrı yaşamadım bir tane bile ağrı kesici tablet dahi kullanmadım ama kaşıntı beni resmen olduğum ameliyata pişman etmiş durumda
Merhaba benim 10 cu gunum kasintim ilk 4 cu gun cok oldu sonra bi ilac kullandim ve azaldim ama klitorisimde asiri hassasiyet var ve apse gibi beyaz bir şeyde var anlam veremedim cok hassas ic camasiri bile giyemiyorumBilmiyorum canım benim sürecim böyleydi son kontrolum eylul 19 suan okeyim zaten
1 aya kadar bu ameliyatı böyle çekmek zorundayız kontrole gittiğiniz zaman doktorunuza söyleyin bende hiç iç çamaşırı giymedimMerhaba benim 10 cu gunum kasintim ilk 4 cu gun cok oldu sonra bi ilac kullandim ve azaldim ama klitorisimde asiri hassasiyet var ve apse gibi beyaz bir şeyde var anlam veremedim cok hassas ic camasiri bile giyemiyorum
1 ay mı1 aya kadar bu ameliyatı böyle çekmek zorundayız kontrole gittiğiniz zaman doktorunuza söyleyin bende hiç iç çamaşırı giymedim
Ben iç çamaşırı giymemiştim gazlı bezde kullanmadım doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse öyle yapın :) kontrole gittiğiniz de 15 gün kontrolleri olur dile getirin bu şikayetlerinizi1 ay mıben ic camasiri giyiyorum 10 gundür pamuğun uzerine gazli bez koyarak dolaniyorum ic camasiri giymezsem enfeksiyon riski olmazmi?