- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
- Konu Sahibi Theseaanchor
Kızlar merhaba bende herkes gini bu forumdan faydalandım araştırmalar yaptım aklımda olan birşeydi ve yaptırdım sadece butun forumlar da kaşıntıya çok az değinilmiş iste kaşıntı var inş gecer denilmiş bu kadar basit bi sorun mu sizced 13 temmuz da ameliyat oldum ve 4 gun sonrasindan bu yana efsane bir kaşıntı sabahlara kadar uyuyamiyorum ve insan uykusundan kaşıntıya uyanır mı tüm forumlar da ufak ufak değinilmiş ama ben resmen kafayı yemek üzereyim kaşımamak elde degil saatlerfe afedersiniz elim şeyimde kasiniyorum böyle bi eziyet boyle bi iskenc boyle bi cile olamaz bu arada doktorumun bu durum icin yazdigi ekstra kremi de kulaniyorum ama hiç faydasi yok regl oldum ustune ve ped kullqnamadim bi an elimden gelse koparip atacagim o derece şuan bile şuayip gibi yazarken halimi gormeniz lazım 14 gun oldu ve ben disari sadece dün çıktım ondadq çıkmaz olaydim gittiğim yerde oraya burayasurtunme durumundq kaldim rezillikti tekrar deginmek istiyorum forumu altina ustune getirdim buraya zaten yillardir takip ediyorum ama baska bir konu icin uye olmuştum bu sorunuda geçer diye paylaşmadım hayalet uye modundaydim ama artik deliricem ve paylasmak istedim çünkü konu aralarinda kasinti vardi vs çok az ve ustunde durulmamis yorumlardı benim resmen ameilyatimda aklimda kalacak tek sey bu durum digerlerini ezri gecti sizde kasiyor muydunuz bu kadar uzun uzun kasindiniz mi benim gibi sabaha kadar kasinmaktan uyuyamadijiz veya artik yorgunluktan bayildiginiz ve 1 2 saat sonra tekrat kasintiya uyandiniz mi buz uyguluyordum sislikler inmisti dunden bugune gene sisti beni bi aydınlatın