Labioplasti Devlet Hasanesi (kaşıntı sorunu)

Theseaanchor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
1.781
1.808
Kızlar merhaba bende herkes gini bu forumdan faydalandım araştırmalar yaptım aklımda olan birşeydi ve yaptırdım sadece butun forumlar da kaşıntıya çok az değinilmiş iste kaşıntı var inş gecer denilmiş bu kadar basit bi sorun mu sizced 13 temmuz da ameliyat oldum ve 4 gun sonrasindan bu yana efsane bir kaşıntı sabahlara kadar uyuyamiyorum ve insan uykusundan kaşıntıya uyanır mı tüm forumlar da ufak ufak değinilmiş ama ben resmen kafayı yemek üzereyim kaşımamak elde degil saatlerfe afedersiniz elim şeyimde kasiniyorum böyle bi eziyet boyle bi iskenc boyle bi cile olamaz bu arada doktorumun bu durum icin yazdigi ekstra kremi de kulaniyorum ama hiç faydasi yok regl oldum ustune ve ped kullqnamadim bi an elimden gelse koparip atacagim o derece şuan bile şuayip gibi yazarken halimi gormeniz lazım 14 gun oldu ve ben disari sadece dün çıktım ondadq çıkmaz olaydim gittiğim yerde oraya burayasurtunme durumundq kaldim rezillikti tekrar deginmek istiyorum forumu altina ustune getirdim buraya zaten yillardir takip ediyorum ama baska bir konu icin uye olmuştum bu sorunuda geçer diye paylaşmadım hayalet uye modundaydim ama artik deliricem ve paylasmak istedim çünkü konu aralarinda kasinti vardi vs çok az ve ustunde durulmamis yorumlardı benim resmen ameilyatimda aklimda kalacak tek sey bu durum digerlerini ezri gecti sizde kasiyor muydunuz bu kadar uzun uzun kasindiniz mi benim gibi sabaha kadar kasinmaktan uyuyamadijiz veya artik yorgunluktan bayildiginiz ve 1 2 saat sonra tekrat kasintiya uyandiniz mi buz uyguluyordum sislikler inmisti dunden bugune gene sisti beni bi aydınlatın

Merhaba geçmiş olsun. Kaşıntı bende çok fazla yaşamıştım doktoruma söylediğimde kaşıntı için bi hap yazmıştı o rahatlattı. Mutlaka doktorunuzla görüşün tekrar

Merhaba öncelikle teşekkür ederim şikayetimi doktoruma ilettigimde bana sadece krem verdi oda dedigim gibi bi ise yaramıyor ve cidden anlatılmaz yaşanır aglayabilirim günlerdir uyuyamiyorum yürürken gta daki kadınlar gibi yürüyorum yarın kontrolum var ben önümüzdeki hafta giderim diyordum çünkü baska doktor randevum var artı kanamam başladı hiçbirşey degilde ağrı sızı su kaşıntı beni mahvetti

Evet çok zor oluyor ama kaşıntı çoğu kişide oluyor diye belki bu derece ciddi kaşıntı olduğunu düşünmemiştir doktorunuz. İnşallah yarın hap olarak ilaç verir de rahatlarsınız

Kızlar merhaba bende herkes gini bu forumdan faydalandım araştırmalar yaptım aklımda olan birşeydi ve yaptırdım sadece butun forumlar da kaşıntıya çok az değinilmiş iste kaşıntı var inş gecer denilmiş bu kadar basit bi sorun mu sizced 13 temmuz da ameliyat oldum ve 4 gun sonrasindan bu yana efsane bir kaşıntı sabahlara kadar uyuyamiyorum ve insan uykusundan kaşıntıya uyanır mı tüm forumlar da ufak ufak değinilmiş ama ben resmen kafayı yemek üzereyim kaşımamak elde degil saatlerfe afedersiniz elim şeyimde kasiniyorum böyle bi eziyet boyle bi iskenc boyle bi cile olamaz bu arada doktorumun bu durum icin yazdigi ekstra kremi de kulaniyorum ama hiç faydasi yok regl oldum ustune ve ped kullqnamadim bi an elimden gelse koparip atacagim o derece şuan bile şuayip gibi yazarken halimi gormeniz lazım 14 gun oldu ve ben disari sadece dün çıktım ondadq çıkmaz olaydim gittiğim yerde oraya burayasurtunme durumundq kaldim rezillikti tekrar deginmek istiyorum forumu altina ustune getirdim buraya zaten yillardir takip ediyorum ama baska bir konu icin uye olmuştum bu sorunuda geçer diye paylaşmadım hayalet uye modundaydim ama artik deliricem ve paylasmak istedim çünkü konu aralarinda kasinti vardi vs çok az ve ustunde durulmamis yorumlardı benim resmen ameilyatimda aklimda kalacak tek sey bu durum digerlerini ezri gecti sizde kasiyor muydunuz bu kadar uzun uzun kasindiniz mi benim gibi sabaha kadar kasinmaktan uyuyamadijiz veya artik yorgunluktan bayildiginiz ve 1 2 saat sonra tekrat kasintiya uyandiniz mi buz uyguluyordum sislikler inmisti dunden bugune gene sisti beni bi aydınlatın
Merhaba ben şey soracaktim sizinde baktığınızda bir dudak digerinden daha uzun gibi duruyor mu dikiş yerleri hala var zamanla geçer mi acaba

Aynen bi tanesi diğerinden daha uzun duruyor daha dün kontrole gittim ve doktorum odem oldugunu geçeceğini soyledi boyle burusukluk givi degisik bi duruşu vardi onunda kendi derim gibi dumduz olacagini söyledi

Aynen bi tanesi diğerinden daha uzun duruyor daha dün kontrole gittim ve doktorum odem oldugunu geçeceğini soyledi boyle burusukluk givi degisik bi duruşu vardi onunda kendi derim gibi dumduz olacagini söyledi
Umarım benimkide düzelir😔 zamanla çünkü sol iç dudak yok gibi sağdaki şişik buruşuk ve uzun dikişler ayağa kalkınca sağlamını görebiliyorum

Bende tam anlamıyla aynı problemleri yaşıyorum şuan. Doktorum kaşıntım için avil krem önerdi ama hiç bir işe yaramıyor. Geceleri uykularımdan uyanıyorum kaşıntı yüzünden. Hatta o kadar kendimden geçerek kaşınıyorum ki 2 dikişim o sebeb den patlattım. Ağustosun 5 inde ameliyat oldum. 16. Günümdeyim buqun lütfen bana da yardımcı olun ne zaman geçecek bu kaşıntı. Ameliyat sonrası hiç bir ağrı yaşamadım bir tane bile ağrı kesici tablet dahi kullanmadım ama kaşıntı beni resmen olduğum ameliyata pişman etmiş durumda

Bende tam anlamıyla aynı problemleri yaşıyorum şuan. Doktorum kaşıntım için avil krem önerdi ama hiç bir işe yaramıyor. Geceleri uykularımdan uyanıyorum kaşıntı yüzünden. Hatta o kadar kendimden geçerek kaşınıyorum ki 2 dikişim o sebeb den patlattım. Ağustosun 5 inde ameliyat oldum. 16. Günümdeyim buqun lütfen bana da yardımcı olun ne zaman geçecek bu kaşıntı. Ameliyat sonrası hiç bir ağrı yaşamadım bir tane bile ağrı kesici tablet dahi kullanmadım ama kaşıntı beni resmen olduğum ameliyata pişman etmiş durumda
Askm bende doktoruma gittim kremler kullandım ilac kullandim ama fayda etmedi 1 ay sonra knedilginden geçti

Ama ben geberdim ağlayacaktım resmen elimi attım kasıyordum cok üzücüydü dikisleri bende oyle oyle attım vs dikisler gitti rahatladim

Uzun uzun anlatmam gerekirse ameliyatin acısı dikisleri beni kaşıntısinin yanında 0 etkiledi ben forumda hep okudum ama kaşıntı ile ilgili cok üzerinde durulmamis genelde surecler simetri sekil ile alakaliydi siteye uye olmadan da ameliyat olmadan da zaten tek tek surekli hep çevirip çevirip okudum bütün konulari benim 3. 4. Gunde kasintilarim başladı ustune regl oldum zaten ped bile kullanamadim surekli camasir degistirdim günlük nevresim yıkadım sunnetli cocuklar gibi gezdim pantolon giyemedim sadece elbise giyiyordum evde camasir giymiyordum rglden sonra ve ben gece sabaha karsi sürekli kasintiya uyaniyordum kremde kullandim doktoruma ayrica 2 kez bu konuyu söyledim ilac verdi ama ne yazıkki surec tamamlanmadan benden girmedi en son artik dikisler elime gele gele 1 ay dan sonra bitti ben 13 temmuzda ameliyat oldum ve 40 gunden önce doktorum bana hersey serbest normale dönebilirsin bundan 1 ay sonra tekrar gwl ve tam seklini gorelim izlerim icin krem yazdi ve bazi sorunlarimi dile getirdim kaşıntı haric bunalrın hepsinin geçeceğini soyledi kaşıntı surecte beni en zorlayan nokta oldu suan gecti ama yasayan bilir.

Benimde 5.günüm abartılacak kadar değil ama ufak ufak kaşıntılarım var şişliklerim de azaldı çok şükür sizin anlattığınız gibi sıkıntılarım olmadı ama yorumları okurken de korkmadım desem yalan olur. 5.günüm bitti şikayetlerim olsa şimdiye kadar olurdu sanırım demi. Kendimi de iyi hissediyorumama.Sizlerin neden böyle olmuş anlamadım gerçekten

Son düzenleme:
Bilmiyorum canım benim sürecim böyleydi son kontrolum eylul 19 suan okeyim zaten
Merhaba benim 10 cu gunum kasintim ilk 4 cu gun cok oldu sonra bi ilac kullandim ve azaldim ama klitorisimde asiri hassasiyet var ve apse gibi beyaz bir şeyde var anlam veremedim cok hassas ic camasiri bile giyemiyorum

Merhaba benim 10 cu gunum kasintim ilk 4 cu gun cok oldu sonra bi ilac kullandim ve azaldim ama klitorisimde asiri hassasiyet var ve apse gibi beyaz bir şeyde var anlam veremedim cok hassas ic camasiri bile giyemiyorum
1 aya kadar bu ameliyatı böyle çekmek zorundayız kontrole gittiğiniz zaman doktorunuza söyleyin bende hiç iç çamaşırı giymedim

1 ay mı 😒 ben ic camasiri giyiyorum 10 gundür pamuğun uzerine gazli bez koyarak dolaniyorum ic camasiri giymezsem enfeksiyon riski olmazmi?
Ben iç çamaşırı giymemiştim gazlı bezde kullanmadım doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse öyle yapın :) kontrole gittiğiniz de 15 gün kontrolleri olur dile getirin bu şikayetlerinizi

X