Labioplasti Bursa

ogretmenhanimmmmm

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
247
233
303
Bursa
Arkadaşlar merhaba,27 yaşındayım yakında nişanlanacağım. Erkek arkadaşımla da bu konuyu konuştuk kendisi nasıl mutlu hissedeceksen onu yap diyor ama asla yaptırma demedi çünkü yakınlaşmalarımızda hep tedirgin mutsuz olduğumun farkında. Ergenliğimden beri hep dert ettiğim konu bu dudakların büyük dışarıda olması çevremde kimsede böyle olduğunu duymadım görmedim nette karşıma bir sürü bu sorunu yaşayan kadın çıksa da. Ben de bu labioplasti ameliyatını olmak istiyorum Bursada güvenilir daha önce gittiğiniz bildiğiniz bir doktor var mı maddi açıdan da aşırı zorlamayacak. Evlendiğimde ne yapacağımı bilmiyorum özgüvensiz mutsuz bir ilişkiye girmek istemiyorum. Sonrasındaki süreç nasıl olacak öğretmenim yaz tatilinde yaptırmak daha mı mantıklı? Zorlandığınız şeyler nelerdi tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba sevgili meslektaşım Siz yazınca merak edip ne olduğunu araştırdım. Bir çok insanın bundan dolayı ameliyat olduğunu ve memnun kaldığını okudum. Sizi rahatsız ediyorsa yaz tatilinde olup kurtulun ya da Nisan tatilinde olup 1 hafta da rapor alabilirsiniz.

Merhaba hocam süreçten çok korkuyorum doktora bile gitmekten korkuyorum açıkçası. Maddiyatını da düşünüyor tabii insan.

Ergenliğimden beri hep dert ettiğim konu bu dudakların büyük dışarıda olması çevremde kimsede böyle olduğunu duymadım görmedim
Çevrenizle bunu konuşuyor musunuz sahiden? Ya da nasıl görebilirsiniz ki? Ben burada açılan labioplasti konularını gördükten sonra bunun bir kusur olduğunu öğrendim mesela.

Bu ameliyatı olan çok kişi varmış. İşin uzmanı birine gidip hallettiriver Belli ki seni rahatsız ediyor. Cinsel ilişki için 6-8 hafta beklemek gerekiyormuş. Zamanını ona göre ayarla. Millet poposuna platin koyduruyor da uzun süre oturamıyor bile güzellik için Korkman çok doğal. Ben de bıçak altına yatmaktan korkanlardanım. Olmazsan takılacaksın bu mevzuya sen

Çevrenizle bunu konuşuyor musunuz sahiden? Ya da nasıl görebilirsiniz ki? Ben burada açılan labioplasti konularını gördükten sonra bunun bir kusur olduğunu öğrendim mesela.
Evet annemle arkadaşlarımla konuşmuştum çok fazla dert edindiğim için. Annem de doğumumda da bu şekilde olduğunu ama biraz kilo alınca toparladığını söylemişti kilo alıp verdikçe tekrar böyle oldu maalesef

Yaz tatili için düşüneceğim nişanımdan sonra yoksa okulda ne için izin isteyeceğim vs onu bile dert ederim ben teşekkür ederim desteğin için.♥

Merhaba, 11 gün önce labioplasti ve vajinoplasti operasyonu oldum. Öncelikle şunu söyleyeyim bu tür konular konuşulmaması gereken tü, kaka şeyler değil. Sizi rahatsız eden bir şey belliki. Çaresine bakmanız çok normal. Sonuçta cinsellik belirli bir yaşa kadar hayatımızda olacak, neden utana sıkıla, tadına varamadan yaşayasınız ki? Bu açıdan yaptırın derim. Ancak zamanlama açısından bence de yazı bekleyin. Ben de öğretmenim, 15 tatili bekledim operasyon için. Ancak keşke yazı bekleseydim. 15 gün bile bence yeterli olmayacak. Tabi çok rahat geçiren de var bu süreci ama benim sürecim yavaş ilerliyor maalesef. Normal doğumdan sonra kesi yapılan yerdeki dikişlerim atmıştı ve çok kötü kaynamıştı, belki bu yüzden ben aşırı hassas davranıyor olabilirim. Ağrı, sızı ilk 2 gün hafif oldu. Sonrasında hiç ağrım olmadı ama ödem çok oldu bende. Bu yüzden hala doğru düzgün oturamıyorum. Perine bölgesinde dikiş olmasa eminim çok daha rahat geçirirdim. Siz sadece labioplasti olacağınız için sanırım daha rahat geçirirsiniz. Son olarak ben Adana’da ameliyat oldum bu konuda yardımcı olamayacağım. Sonuç itibari ile doğru dr bulup yazın yaptırın, rahatlayın derim. İstanbul’da yaşıyor olsam kesinlikle bu forumda adı geçen ünlü doktora yaptırırdım ama yol konusunu gözüm kesmedi benim. Sevgiler.

Vakit ayırıp süreci anlattığınız için öncelikle teşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyorum hayatım boyunca bu sorunu yaşayacağıma en fazla 1 ay çekip kurtulurum. Bu yüzden doktor arayışlarına girdim. Size de çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşip toparlamanız dileğimle.

Merhaba, ben de vajinoplasti ameliyatı istiyorum fakat ücret çok fazla geldi bana 40 bin normal bir ücret mi bu ameliyat için? Yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi rica etsem

Merhabalar, Bursa’da op.dr Barış Korkmaz var bu konu üzerine baya operasyon yapıyor, isterseniz bir görüşün yakın zamanda bende düşünüyorum kendisiyle iletişime geçtim, lazerle veya ameliyat olarakta yapıldığını söyledi bana 1 ay cinsellik yasak dedi, yüz yüze görüşmeye çağırdı gitmedim henüz fiyatı hakkında bir fikrim yok

Ben 2 sene önce gittim kendisine vajinoplasti ameliyatı oldum hic memnun kalmadım şimdi tekrar doktor araştırıyorum olmak için darlık yeterli seviyede değil ve giriş bölgesini konuşmadık diye daraltmamis aslında istemiştim bir daha düşünün derim

Merhaba, ben de vajinoplasti ameliyatı istiyorum fakat ücret çok fazla geldi bana 40 bin normal bir ücret mi bu ameliyat için? Yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi rica etsem
40000 sadece vajinoplasti için fazla gibi geldi bana. Ben labioplasti+vajinoplastiyi 30000 e yaptırdım. Sadece vajinoplasti için 10000-20000 aralığı normal bence.

Kesinlikle 15 gunluk iyilesme surecinin yeterli olmayacagi konusunda size katiliyorum 6.gun ve aci agri kesinlikle dinmedi 5 gunluk rapor yazdilar ki asla yeterli degil en iyi ihtimal bir ay gibi duruyor allah sifamizi versin insallah

Merhaba arkadaşlar hala olamadım maalesef. Bu yaz tatilinde nişan sonrasında düşünüyorum mutlaka evlenmeden önce. Bu yüzden Bursa ve çevre illerde memnun kaldığınız bildiğiniz labioplati ameliyatı yapan doktorları benimle paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…