Özel de mi oldunuz ücret ne kadar ödediniz acaba?Merhaba gecmiş olsun. Bende yıllardır ertelediğim durumdan dün itibari ile kurtuldum ve ameliyat oldum. Ben en büyük sorunum idare yaparken bacaklarıma ve popoma akışın değmesi idi. Fakat ben bundan kurtulamadım ameliyattan sonra geçecek zannederken suçu dudaklara bulurken onlardan kurtulmama rağmen geçmedi ve dün gece ilk idrar çıktığımda yine eskisi gibi durumu yaşadım. Doktorum zamanla düzelir desede bu duruma aşırı üzüldüm çünkü doktoruma da aşırı güvenmiştim o sorunun ortadan hemen kalkacagını hayal etmiştim. Size sorum sizinde böyle bir şikayeti biz varmıydı ameliyat sonrası gevtinş
Şu an benim de öyle. Sislikten dolayı bence. Sorun etmeyin.Merhaba gecmiş olsun. Bende yıllardır ertelediğim durumdan dün itibari ile kurtuldum ve ameliyat oldum. Ben en büyük sorunum idare yaparken bacaklarıma ve popoma akışın değmesi idi. Fakat ben bundan kurtulamadım ameliyattan sonra geçecek zannederken suçu dudaklara bulurken onlardan kurtulmama rağmen geçmedi ve dün gece ilk idrar çıktığımda yine eskisi gibi durumu yaşadım. Doktorum zamanla düzelir desede bu duruma aşırı üzüldüm çünkü doktoruma da aşırı güvenmiştim o sorunun ortadan hemen kalkacagını hayal etmiştim. Size sorum sizinde böyle bir şikayeti biz varmıydı ameliyat sonrası gevtinş
Merhaba geçmiş olsun. Bende o durum olmadı umarım en kısa sürede geçer. Bugün işe başladım ama oturmak bana hala sıkıntı kalan 6 dikişten dolayı rahat edemiyorum. Birde hala oğlumun deyimiyle penguen gibi yürüyorum. Bende üniveriste ücreti ne kadar acaba. Arkadaşımda bu sürece girecek ben özelde oldumGeçmiş olsun Merhaba ben de labioplasti oldum. Eve bu gün geçtim. Ben plastik cerrahide üniversitede oldum. Gayet iyiyim tek sorun idrar yaparken yanmasi.
Merhaba geçmiş olsun. Bende o durum olmadı umarım en kısa sürede geçer. Bugün işe başladım ama oturmak bana hala sıkıntı kalan 6 dikişten dolayı rahat edemiyorum. Birde hala oğlumun deyimiyle penguen gibi yürüyorum. Bende üniveriste ücreti ne kadar acaba. Arkadaşımda bu sürece girecek
Özel hastanede oldum. 40 bin lira devlet hastanesinede gittim burdan okuduğum kadarıyla ücretsiz yapılıyordu fakat aynı ücret orda da çıktı. O yüzden özeli tercih ettim dağa konforlu olacagı içinÖzel de mi oldunuz ücret ne kadar ödediniz acaba?
Tekrar merhaba. Çanakkae onsekiz mart üniversitesinde oldum. Ücret herşey dahil 22 bin ödedim. Bir gece yatisli ve spinal anestezi. Doktorum Mustafa akyürek. Plastik cerrahı bölümünden. Ameliyatın kısa sürdü hiç bişey anlamadım. Şu an ödem olmasına rağmen herşey süper. Hiç bir rahatsız edici durum kalmamış. Bugün 4. Günümdü. Sadece oturup kalkarken biraz rahatsızlık var. Bir de iyileşme başladı sanırım acımadan çok kaşınma var.Merhaba geçmiş olsun. Bende o durum olmadı umarım en kısa sürede geçer. Bugün işe başladım ama oturmak bana hala sıkıntı kalan 6 dikişten dolayı rahat edemiyorum. Birde hala oğlumun deyimiyle penguen gibi yürüyorum. Bende üniveriste ücreti ne kadar acaba. Arkadaşımda bu sürece girecek ben özelde oldum
Merhabalar bende 4 Kasım'da aynı ameliyatı oldum herşey Yolunda ama dediğiniz gibi idrarda hafif catallama oluyor bende siz gibi öncesinde dudaklara buluyordum suçu ama şimdi diyorum acaba zamanla gecermi yoksa kalirmi daha iki hafta oldu ameliyatı olalıMerhaba gecmiş olsun. Bende yıllardır ertelediğim durumdan dün itibari ile kurtuldum ve ameliyat oldum. Ben en büyük sorunum idare yaparken bacaklarıma ve popoma akışın değmesi idi. Fakat ben bundan kurtulamadım ameliyattan sonra geçecek zannederken suçu dudaklara bulurken onlardan kurtulmama rağmen geçmedi ve dün gece ilk idrar çıktığımda yine eskisi gibi durumu yaşadım. Doktorum zamanla düzelir desede bu duruma aşırı üzüldüm çünkü doktoruma da aşırı güvenmiştim o sorunun ortadan hemen kalkacagını hayal etmiştim. Size sorum sizinde böyle bir şikayeti biz varmıydı ameliyat sonrası gevtinş
Merhabalar bende 4 Kasım'da aynı ameliyatı oldum herşey Yolunda ama dediğiniz gibi idrarda hafif catallama oluyor bende siz gibi öncesinde dudaklara buluyordum suçu ama şimdi diyorum acaba zamanla gecermi yoksa kalirmi daha iki hafta oldu ameliyatı g
Geçmiş olsun. Malesef benimde hala geçmedi regl döneminde başladı ve daha da arttı bahsettiğim durum. Umarım ödem gittiği zaman normale döneriz. Sizde özel hastanede mi oldunuzMerhabalar bende 4 Kasım'da aynı ameliyatı oldum herşey Yolunda ama dediğiniz gibi idrarda hafif catallama oluyor bende siz gibi öncesinde dudaklara buluyordum suçu ama şimdi diyorum acaba zamanla gecermi yoksa kalirmi daha iki hafta oldu ameliyatı olalı
Evet özelde oldumGeçmiş olsun. Malesef benimde hala geçmedi regl döneminde başladı ve daha da arttı bahsettiğim durum. Umarım ödem gittiği zaman normale döneriz. Sizde özel hastanede mi oldunuz