Labioplasti ameliyatı olmak istiyorum.İstanbulda doktor arıyorum.olanlar olmak isteyenler tecrübelerini,dikkat edilmesi gerekilenleri,önerileri bu konu altında paylaşırlarsa çok sevaba girersiniz.Lütfen yardımcı olun.
Labioplasti ameliyatı olmak istiyorum.İstanbulda doktor arıyorum.olanlar olmak isteyenler tecrübelerini,dikkat edilmesi gerekilenleri,önerileri bu konu altında paylaşırlarsa çok sevaba girersiniz.Lütfen yardımcı olun.
Ben de 3 gun once oldum bu operasyonu. 1 yıldır araştırıyorum burda yazılanları gorunce korkmuştum. Ağrı acı oluyor dıye. Ben plastık cerrahiye oldum. Bılmıyorum erken mi bunları soylemek ama ne bir ağrı ne bır sızı yaşamadım. Genelde kadın doğuma yaptırıyorlar bu işlemi. Ben estetık doktorunun daha ince çalışacağını düşündüm. Ilk gun ağrı kesıcı kullandım ama korktuğum için ağrım olmasın dıye. Sonra hıç kullanmadım bıle. Çalışmıyorum ama çalışsaydım işe de gıdebılırdım. Çok oturunca dikişler biraz batıyor sadece. Ikı üç gun yıne de ıstirahat edersınz. Göruntuye gelınce doktor zaten soyluyor 2 ay sonra şişlıkler iner aldanmayın 2 ay once gorunuşe dıye. Şu an şiş evet. Ama bakmamaya çalışıyorum Ben lokal anestezi ile yaptırdım. Sadece iğne yaparken çok acıdı. Sonrasında bişi hissetmedım. Sormak istediğinz bişi olursa cvp verırım. Ben ıstanbulda yaptırmadım. O yuzden doktor ismi vermeme gerek yokAma bence labıoplasti yapan bi plastık cerraha olmanız daha iyi.
İstanbula geliyor doktorum ama orda degil muayenesi Ankarada.Onerim oncelikle bol bol dinlen yaninda refakatci olsun aci cekip cekmemen tamamen vucut yapina bagli ben ilk ay cok zorlandim.Sonucta en hassas bolge ve kesiliyor.Dipten kesildiginde iyilesmiyor biraz yanaklarin kalsin.İlk hafta yat mumkunse biri kesin yardimci olsun ve en onemi temizlik cidden dikkat edilmeli.