Labioplasti ameliyatı olup farklı komplikasyonlar yaşayanlar neler yaşadığını sorunları anlatabilir mi lütfen

Seyda3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
65
9
Labioplasti ameliyatı olup farklı komplikasyonlar yaşayanlar neler yaşadığını sorunları anlatabilir mi lütfen

Son düzenleme:
Merhaba ben 31 agustosta labioplasti olmustum. Ilk 10 gun gerginlik , batma, odemlerden oturu hareket kisirlamasi oluyor. Herkes de oldugu gibi. Bu sureci titiz davranarak ve cok zorlamadan hayata devam ederek kolaylikla atlatabilirsiniz. Ancak benim soyle bir problemim oldu. Dikislerim erimedi uzunca sure. Ayrica cinsel iliskiye 3 ayi geckin bir aure giremedim. Cunku bolge de batma ve yirtilma gibi bir his oluyordu. Cok can acitan ve iliskiye girmeyi imkansi hale getiren bir durumdu. Iki-uc gundur mucizevi bir sekilde bu acidan kurtuldum. Ancak 1 seneye yakin benzer aci ceken yazistigim labioplasti ameliyati gecirmis kisiler var. Perine bolgesi yani vajinanin popo kisminda kalan yerlerindeki kesilerin kaynamasi ve iliskiye girerken gerilip yirtiliyomus gibi acimasi sik rastlanilan bir durum. Cozumume de sadece zaman deniyor...

Dikisleriniz 1 ayi gectiyse ve hala erimediyse kesinlikle drunuza gidip deri kaynadiysa aldirin. Cunku deride uzunca sure deriye temas eden siki ipliklerden oturu firfirli bi goruntu olusabiliyor.

Ancak zamanindan once de evde kendiniz dikislerle oynamayin. Ben bunu da yaptim ve biliyorum. O zaman derinin kusursuz bi sekilde kaynamasini onleyip estetik gorunmemesi ihtimalini dogurursunuz.

Benim ameliyatimda estetik cok guzel. Orantili. Ic dudaklar dogal gorunecek sekilde kesilmis ayarlanmis. Klitoris duzeltilmis. Cok hafif dikislerim belli. dikislerimin dusmemesi ve de bazilarini benim erkenden tutup cekmem yuzunden..Hangi tarz ameliyat oldugumu bilmiyorum. Soranlara yardimci olamiyorum maalesef ki. Ancak perine bolgesindeki yirtilma seklindeki aciyi 3 ay kadar yasadim ve cok zorluk cektim. Cokca bu problemi yasayip cozum bulamayanlarla da konustum.Bu konuda herkesin bilincli olmasini ve dr una bundan bahsederek bu acinin olusmasina sebep olan seylerden ameliyat esnasinda kacinmasini talep etmesini isterim.
snda

Merhabalar canım ben ameliyatımin 4. Günümdeyim tuvalet beni çok zorladı ve aşırı ama aşırı şişme oldu ödemden patliyicaktik.dikisler acilicak sandım bugün neyseki bir iki saat sonra hafifledi. Asla zorlamamak gerek tuvalette hatta tam oturmayın bence baskı olmasın. Konuda açtım detayli yazdım herşeyi bakabilirsiniz

Merhaba ben kalça yanı yağ enjeksiyonu yola oldum 1 hafta önce bilmiyorum kombine oldugum için mi orada hiç agrı olmadı şişlik çok az oldu dikişler imin 2 si düştü şuan görüntü 3.günden beri süper batma kaşıntıda cok cok hafif var belki kombine olup oraya odaklanmadıgım içindir bilmiyorum persiyel rezeksiyon seklınde kesildi benım klitoris mudahale olmadı orası duzgundu 3 gun batıkon ve antibiyotıklı krem uyguladım doktor bırakabılırsın cok temız dedı evet gerçekten oyle bnde baktım ha bıde İlk 3 gun hafif idrar yaparken yanma olmuştu. İlişki için zamanım var o nasıl olur bilmiyorum şuan için hersey guzel

Arkadaşlar yorumlarınızı paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Benim bir sorum daha olucak. Bazı doktorlar kan tahlili vb birsuru tahlil aldiktan sonra ameliyata başlarken, bazı doktorlar hiçbir tahlil yapmadan direk ameliyata alıyor bu normal mi sizce? Bana pek normal gelmedi de. Yani kişinin sağlığına tahliller yaparak sonuçlara bakarak ameliyata alması daha mantıklı gibi geldi sizce ?

Benim elim kolum biryerimi yanlışlıkla kesildiğinde, yada bir yarayı koparmaya çalıştığımda mesela birkeresinde dilimi ısırdım ve kanamaya başlamıştı bunlar olduğunda direk midem bulanıyor başım dönüyor ve 3-5 saniyelik baygınlık yaşıyorum kan mi tutuyor acaba sizce labioplasti ameliyatını kaldırabilir miyim ?

X