labioplasti Ameliyatı iç dudak küçültme ACİLLL

• Konu Sahibi Konu Sahibi esozz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esozz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
48
6
86
Arkadaşlar labioplasti iç dudak ameliyatı olmak istiyorum vajinada ki içi kısımlardaki fazlalıklar yani olan arkadaşlar var ise acil yorumlar MERAK ETTİĞİM İLERİDE CİNSEL İLİŞKİ SIKINTI YAŞAR MIYIM TATMİNSİZLİK FİLAN OLUR MU...

Tatminsizlik derken, zevk alamamayı kast ettin herhalde?

İşin ehli bir hekime gitmen durumunda, öyle bir sonuçla karşılaşacağını hiç sanmıyorum. Zaten pek çoğumuz vajinal orgazm olmuyoruz ki, klitoral orgazm oluyoruz. Dılağın yerinde durdukça her türlü tatmin olursun :KK48:

Hiç bir sıkıntı olmaz allahın yarattığını ameliyat bilmemneyle değiştirmeyi gözünüzü seveyim

evlendikten sonra ilişki sırasında zevk tatminsizlik ne ise işte evli olmadığımdan tam o duyguları bilmiyorum sadece o konu sebebiyle evli olupda bu ameliyatı olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum

Oluyo hatta benim klitorisim hissiz her şeyden soğudum. Sakın olma.. Üstelik çok da iyi bir doktora oldum ismi Aylin Bilgin Karabulut. Hayatta verdiğim en gereksiz en saçma ve sonunda hayatımı resmen mahveden bir karardı. Ben çok pişmanım siz bari yaptırmayın.

Seninki talihsizlik olmuş canım.. Ama eğer daha yeniyse hissizlik olabilir.. His zamanla geliyor, ben 5 yıl önce yaptırdım.. yaralar iyileşene kadar sanki banada hissizmiş gibi geliyordu ama sonra iyiki yaptırmışım diyorum.. Pipi gibi klitorisim vardı depresyona giriyordum.. Hiç bir doktor klitorisime ellemek istemedi.. Ben süleyman eserdağa ameliyat oldum ve bu işi en iyi bilen doktor kesinlikle o bence.. Sende ara konuş, danış.. Eminim yardımcı olacaktır.. Belki yapacak birşeyler vardır

Kıtap yurdu en kısa suredr cevapları beklıyoruz
Kıme oldun kaca oldun

1500 tl ye oldum, Hataylıyım burda estetik doktoruna yaptırdım, ama henüz şiş olduğu için sonuç için birşey diyemeyecem

Oluyo hatta benim klitorisim hissiz her şeyden soğudum. Sakın olma.. Üstelik çok da iyi bir doktora oldum ismi Aylin Bilgin Karabulut. Hayatta verdiğim en gereksiz en saçma ve sonunda hayatımı resmen mahveden bir karardı. Ben çok pişmanım siz bari yaptırmayın.
siz klitorise müdahale ettirdiniz mi hala mı hissizsiniz ve hangi dr doktor yaptı canım

Back