Labioplasti agrım var

Gizemaygul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2022
14
0
1
24
Merhabalar lobioplasti ameliyatı oldum normalde evdeyken falan iyiyim. ama ne zaman dışarı çıksam yürüyüş falan yapsam ağrım oluyor. 23. Günümdeyim sizce normal mi?

Merhabalar lobioplasti ameliyatı oldum normalde evdeyken falan iyiyim. ama ne zaman dışarı çıksam yürüyüş falan yapsam ağrım oluyor. 23. Günümdeyim sizce normal mi?
Merhaba sizin durumunuz nasıl oldu bende 13 Nisan'da vajinoplasti oldum nerdeyse bir ay olacak fakat hala iyilesemedim sürekli ağrı var acıyor oturamiyorum siz ne yaptınız

Merhaba sizin durumunuz nasıl oldu bende 13 Nisan'da vajinoplasti oldum nerdeyse bir ay olacak fakat hala iyilesemedim sürekli ağrı var acıyor oturamiyorum siz ne yaptınız
Bende aynı durumdayım 33 gün oldu bir ay doldu yani ama hala agrım var bende sizin gibi oturamıyorum oturunca ağrım oluyor.

Valla hala iyileşemedim ya oralarım acıyor ağrıyor geçmiyor ne olacak bu halimiz bir ayı geçti hala aynıyım siz nasıl durumdasınız siz kime oldunuz hayatım mahvoldu

merhaba bende oldum 10 gun oluyor az az oturuyorum. siz kac gunde oturdunuz. ve 9. gunde kabizlik yashadim baya kan geldi sonradan kesildi ne oldu acaba bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…