Labioplasti 12. Günüm :)

kızlar kesınlıkle korkmayın ve kendınızı SULEYMAN ESERDAG A teslım edın,bende 16 temmuzda vajınoplastı,labıoplastı,hudoplastı,perıneplostı operasyonu oldum ve su anda hıc bır sorunum yok:)) zaten bu konuda yenı bır sayfa acıp tecrubelerımı paylasıcam fakat yorum yapmadanda duramadım :)) bu ısın duayenı kendısı.benım gıbı korkarak yıllarınızı bosuna gecırmıs olmayın :)

Gecmis olsun suan nasilsiniz? Benim 3. Gunum biraz kanamam oldu sabah. Sol tarafim cok sis sag biraz iyi ama. Kremlerimi de sürüyorum ustten bakinca iyi ama alttan bakinca korkunc yani sekli belli degil ve kocaman sizinki de boyleydi dimi sanki hic geçmeyecekmiş gibi stres icindeyim

Şişlikler ve kanamalar geçiyor korkmayın düzelicek

merhabaaa benimde bugün 3 cü günüm. Ağrı yok ilaç alıyorum birde gazlı bez ve krem kullanıyorum. Hatta bugün duş bile aldım. Oturup kalkarken hafif bi batma var. Bide biraz morarma.. Bende 10 yıl erteledim keşke çok önce olsaymışım

Suan nasılsınız tamamen gecti bitti değil mi bende oldum 9.gunumdeyım hala acı yanma devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…