Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Labioplastı
- Konu Sahibi jusstymyy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Aralık 2024
- 56
- 17
- 3
- 47
Geçmiş olsun ben vajinoplasti ve labioplasti ameliyatı oldum 2023 mayıs ayında bir buçuk yıl oldu benim sorunumda ilişkide canım yanıyor labio operasyonundan problemim yokMerhaba arkadaşlar labioplastı 5 ay önce oldum barbie estetiği olarak ve hala hasasiyetim geçmedi 1 yılda biter diye umut ederek geçiriyorum sizin bu kadar uzun sürdü mu
Merhaba benim 6 ay sonrasında azalmıştı bir yıla hiçbir şey kalmamıştı umarım sizinde hemen geçerMerhaba arkadaşlar labioplastı 5 ay önce oldum barbie estetiği olarak ve hala hasasiyetim geçmedi 1 yılda biter diye umut ederek geçiriyorum sizin bu kadar uzun sürdü mu
Bir de herkesin cilt yapısı farklı sizin hassasiyetiniz ondan kaynaklı da olabilir ama merak etmeyin zamanla gerçekten geçiyor ben de geçmez sanıyordum başlarda. Ve rahat şeyler giymeye çalışın dar bir şey asla giymeyinKılo verince orada değişiklik olurmu benim boyum 170kilom 76 10 kilo verirsem hasasiyetlik geçer belki diye düşündüm bide klirotis de küçülüt sarkmaz
Teşekkür ederim aynen ben eskiden beri çok kilo alıp verdim ondan kaynaklı sarkmıştı ve olabildiğince alın dedim doktor doğal yapalım demişti belki de fazla alındı diye öyle hasastı sizin konuşmadınızdan dolayı rahatladım sizinde geç iyileşmiş onun için çok teşekkür ederim kilomda bacaklarım da var ağırlık azalınca geçer diye düşündüm bide hasas noktam eskiden kapalıydı ameliyat olduktan sonra benim çok sarkık olduğu için hasass bölgede biraz oyleydi öz guvenım düşmüştü hep sağlıksız olucam kalıcam diye ama geçer diye ümit ettim dar gitmiycem bide ihtimali spreyi almışım onu sıkıyorum iyi geliyor cilt inceltmez o sprey de umarım