- 9 Mart 2025
- 3
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi gulucuk taS
Arkadaşlar size labioplasti sürecimi paylaşacam belki yardımcı olurum . Ankara Keçiören araştırma Hastanesi'nde oldum. Öncelikle bekarım .1 gün önce akşam yatış işlemim oldu (ben yatış olmaz sanıyordum ) sadece damar yolum açıldı sabah direk ameliyata alındım bel aşağısı uyuşturuldu verilen antibiyotik iğne bulantı yaptı ameliyatta kustum(tabi bu bende olan birşey) ameliyatım 3 saate yakın sürdü ( 1 saatlik işlem sanıyordum ) ekstra doktor hudloplasti de yapmış üst kısımdan da biraz deri almış (sorulmamıştı ama iyi olmuş)3 saat tabi o sağukta beklediğimden zor geçti .(Bir çıkınca kendime gerek varmıydı dedirtti)ödem çok fazla olmuş o gün de hastanede yattım ağrım sızım hiç olmadı buz koydum hep .ertesi gün ayağa çok rahat kalktım sondayı çıkarttılar ödemimde biraz azaldı.akşam taburcu oldum ilk 2 gün çok kolaydı (ameliyatım zordu sonrası hastanede tek acım sonda çıkarılırken oldu
) 3.gün çok rahattım tuvelette hiç sorun yaşamadım ben sadece kurşun suyuyla arada pansuman yaptım sürekli hava aldı kuru tutmaya çalıştım dedim baya yürüyorum kalkıyorum uzun oturuş yapıyorum iç çamaşır giymeden bol pijamayla kısa süreliğine dışarı bile çıktım dedikleri kadar birşey yokmuş derken 4. Gün akşam yanmam başladı (pişik gibi) sızlama ağrı yatışa geçtim 5.gündeyim adet oldum
ikisi birden yüklendi ağrı kesici baya azaltıyor şükür (size tavsiyem adet önemli değil demişti doktor ama kesinlikle adet sonrası yaptırın ped takamıyorum yanması artar diye yıkayamıyorsun zaten su değdirmek yok iç çamaşır da giymiyorsun derken adet önemli. daha sonra ki süreci de size aktaracam . Pişman mıyım ?muhtemelen bi 20 gün sonra hiç değilim diyecem. (3 4 güne işe giderim diyordum )1 hafta kesinlikle yatılmalı birşey giyilmeden zaten bir pantolon giymek düzgün yürümek mümkün değil .yaptıracaksanız mutlaka kışın yaptırın yazın sıcakta hiç çekilmez bu .(Çok rahatsızsanız halinizden .abartacak birşey yok (ama tabiki ortada bir kesik ve çokca dikiş var) 10 gün rahatsızlığı göze alın özel hastaneye de hiç gerek yok bence şimdiden gayet düzgün yapmışlar gibi duruyor tabi net birşey demek için erken .hoşçakalın