Merhabalar öncelikle ben yazıma su şekilde başlamak istiyorum.. Ben 162 boyunda 63 kiloyum ve Rabbime şükürler olsun ki sağlık problemim yok, Rabbim çok güzel bir şekilde de yaratmış beni.. Fakat çok takıntılıyim.. yüzüm de şükürler olsun ki tek sorunum yok. Fzigimde balık etli olmama rağmen gayet iyi. Ama bn aklıma takılan herşeyi sorun ediyorum. Mesela burnumda sıkıntı yok ama genede bn büyük mü küçük mu dıe sorun ediyorum kndimce.. bekarım.. ben bu yıl içinde dikkat ettim bnm sol küçük ve büyük dudak birazcık uzun. Normalde olması gereken, bi bayan ayakta bacakları kapalı iken iç dudakların, dış dudakların arasında olmasıymış.. bn ayakta bacaklarım kapalı iken sadece çok az bisi dsari taşıyor buda bni sinir ediyor.. bn bu yil farkına vardım her bayanda aynı sanıyordum.. bu yıl her bayanın iç ve dış dudağının farklı olduğunu öğrendim. %80 kadınlarda bu sorun varmış.. bu sorun zayıf çıtı pıtı kızlarda da olabilick bi drummu yoksa balik etlilerde mı oluo.. bunu takınti etmemin tek sebebi kendim. İlerde eşim sorun eder su olur bu olur DİE düşünmüyorumm. Esimin düşüncesi çokta önemli olmaz çünkü ilerde birgün doğum yapınca vs gene bozulma olucak.. labioplasti ameliyatından memnun olanda var olmayanda kafam karıştı.. bnmki asimetrik şekilde bozuk. Sol iç ve dış dudak biraz uzun iç dudak dış dudağının dışına taşıyor.. demem o ki szce bunu çok sorun etmeli miyim. her bayanda olur mu?? Zayıf çıtı pıtı kadınlarda da olur mu bu durum.. lütfen yardımcı olun. Takıntı etmemin sebebi şu, dış görünüş olarak çok güzel bi kızım Rabbime şükürler olsun ama bu iç ve dış dudak meselesi tum özgüvenimi yok edio
Tamamen kndm için sorun ediorum ilerde esim açısından felan değil.. lütfen bi çare...