Labiaplasti ve hudoplasti yaptırıp gerçekten memnun olan var mı

edaked

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
129
14
arkadaşlar Labioplasti ve özellikle hudoplasti yaptırıp gerçekten memnun olan var mı
Lütfen reklam amaçlı yazmayın
ben ameliyatlara bakıyorum bi türlü karar veremedim
sanki tam olmamış gibi geliyor
yada yeni ameliyat oldukları için mi öyle duruyorlar
yıllardır yaptırmak istiyorum
cesaret edemiyorum
sonuçları beğensem hemen yaptırıcam
şu an sahilde bir yerlerde ev kiraladık
herkes havuza denize giriyor
belli oluyomuş gibi geldiği için girmek bile istemiyorum
giyersemde etekli mayo falan giyiyorum
kafayı yedim iyice psikolojimi bozdu

özellikle hudoplasti hakkında
çünkü sadece labia küçültme çok zor değil gibi
hudoplasti çok karışık gibi
klitorisin üzerinde ki deriyi kesip yeniden dikiyorlar falan
iyileşince nasıl oluyor
barbie vajina diye video izledim
o kadar çok kestiler ki
bişey kalmadı
öyle olsun istemiyorum
doğal olmalı

özellikle hudoplasti hakkında
çünkü sadece labia küçültme çok zor değil gibi
hudoplasti çok karışık gibi
klitorisin üzerinde ki deriyi kesip yeniden dikiyorlar falan
iyileşince nasıl oluyor
barbie vajina diye video izledim
o kadar çok kestiler ki
bişey kalmadı
öyle olsun istemiyorum
doğal olmalı
Merhaba ben haziranda oldum. Hudoplasti perineplasti ve labioplasti. İnanın klitorist kısmında hiç zorlanmadım acı ağrı vs olmadı ancak herkeste farklı sanırım benim dikişim açıldı labio kısmında o beni zorladı. Onun harici iyiydi.

Merhaba ben haziranda oldum. Hudoplasti perineplasti ve labioplasti. İnanın klitorist kısmında hiç zorlanmadım acı ağrı vs olmadı ancak herkeste farklı sanırım benim dikişim açıldı labio kısmında o beni zorladı. Onun harici iyiydi.
merhaba
ameliyat sonrası hudoplasti sonrası
klitoris görünümü nasıl oldu
bazı arkadaşlar dışarda kaldı diye yazmışlarda forumda
dışarda kaldı derken
sanırım klitorisin üzerinde ki deri kesilince
klitoris dışarda kaldı demek istiyorlar sanırım

merhaba
ameliyat sonrası hudoplasti sonrası
klitoris görünümü nasıl oldu
bazı arkadaşlar dışarda kaldı diye yazmışlarda forumda
dışarda kaldı derken
sanırım klitorisin üzerinde ki deri kesilince
klitoris dışarda kaldı demek istiyorlar sanırım
Benim kötü bir görüntü oluşmadı

sonuçtan memnun olan birini görmek beni mutlu etti
doktorunuz kim acaba
bi de ne kadar fiyata yaptırdınız

hudoplasti ve labiaplasti yi hangi teknikle yaptı doktorunuz
labiaları ucundan mı kesti
yoksa aradan fazlalıkları kesip vajina içine mi dikti
bende tam anlatamıyorum söylemek istedikleri mi :)

Merhaba ben oldum :) 22 ağustosta Saynur hanıma. Kurtköy'de kendisinin kliniği. Hastane tercih ettik. Benim yapıma lokal olmazmış benim de tercihim hastane olacaktı zaten. Ben de deneyimlerimi anlatmak istiyorum forumda. Çünkü ben çok araştırdım ve dönüşü zor bi operasyon biliyorsunuz. Kim ne kadar bildiklerini anlatırsa o kadar birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum.

Doktorum Kadın Hastalıkları Uzmanı. Ben plastik cerrah ve Kadın Doğum arasında çok kararsız kaldım. Sağlık için oldum bu arada ama elbette estetik bir sonucu da istedim, devlet hastanesine tekrarlayan enfeksiyon ve mantar için 3. Kez gitmiştim. Doktor hanım imkanınız varsa dudakları küçültün ben tekrar tekrar ilaç yazsam da enfeksiyon mantar şikayetiniz yazın devam edebilir dedi. Bunu lafın arasında söyledi ama kazındı aklıma. Öylesine araştırmaya başladım. İşin açığı ben genitalimin yapısını bu yaşa kadar hiç incelememistim. Anadoludayim. Süreci kolay yönetebilmek için bu yakadaki doktorları araştırdım, görüştüm. Saynur Yılmaz hanımla da görüştüm. 15 dk içinde gelecek hafta için hastaneden gün aldık :)

Deli cesareti mi? Evet.. Hiç pişman değilim. Bugün 3. Günüm. Ağrım acım gerçekten çok az. Şuan için güzel bi süreç geçiriyorum. Gün gün video çekiyorum sonucu da beğeniyorum 🙈 emeklerine sağlık doktorumun ve ekibinin.. marifet iltifata tabiidir. Yakın arkadaşlarıma anlatıyorum sürecimi onlar da merak ediyor. Tamamen iyilestikten sonra mesela seneye bu kadar heyecanla buraya gelip anlatamayabilirim hatta belki üşenirim vazgeçerim. O yüzden süreç tazeyken ve dinlenme sürecinde vaktim de varken konu açıp acısıyla tatlısıyla gün gün güncellemeyi düşünüyorum süreci. Ordan da takip edebilirsiniz 🌸

Merhaba şuanki durmunuz nasıl peki, denize girebildiniz mi yada ilişki durumunuz oldu mu acaba?

Merhaba ben oldum :) 22 ağustosta Saynur hanıma. Kurtköy'de kendisinin kliniği. Hastane tercih ettik. Benim yapıma lokal olmazmış benim de tercihim hastane olacaktı zaten. Ben de deneyimlerimi anlatmak istiyorum forumda. Çünkü ben çok araştırdım ve dönüşü zor bi operasyon biliyorsunuz. Kim ne kadar bildiklerini anlatırsa o kadar birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum.

Doktorum Kadın Hastalıkları Uzmanı. Ben plastik cerrah ve Kadın Doğum arasında çok kararsız kaldım. Sağlık için oldum bu arada ama elbette estetik bir sonucu da istedim, devlet hastanesine tekrarlayan enfeksiyon ve mantar için 3. Kez gitmiştim. Doktor hanım imkanınız varsa dudakları küçültün ben tekrar tekrar ilaç yazsam da enfeksiyon mantar şikayetiniz yazın devam edebilir dedi. Bunu lafın arasında söyledi ama kazındı aklıma. Öylesine araştırmaya başladım. İşin açığı ben genitalimin yapısını bu yaşa kadar hiç incelememistim. Anadoludayim. Süreci kolay yönetebilmek için bu yakadaki doktorları araştırdım, görüştüm. Saynur Yılmaz hanımla da görüştüm. 15 dk içinde gelecek hafta için hastaneden gün aldık :)

Deli cesareti mi? Evet.. Hiç pişman değilim. Bugün 3. Günüm. Ağrım acım gerçekten çok az. Şuan için güzel bi süreç geçiriyorum. Gün gün video çekiyorum sonucu da beğeniyorum 🙈 emeklerine sağlık doktorumun ve ekibinin.. marifet iltifata tabiidir. Yakın arkadaşlarıma anlatıyorum sürecimi onlar da merak ediyor. Tamamen iyilestikten sonra mesela seneye bu kadar heyecanla buraya gelip anlatamayabilirim hatta belki üşenirim vazgeçerim. O yüzden süreç tazeyken ve dinlenme sürecinde vaktim de varken konu açıp acısıyla tatlısıyla gün gün güncellemeyi düşünüyorum süreci. Ordan da takip edebilirsiniz 🌸
tam olarak hangi işlemler yapıldı

hudoplasti dikişleriniz sert oldumu sizinde benim ki hem yara olmuş gibi hem kabuk sepsert şuanda ve ödemlerimde hala var klitoristimde şuan 37. günüm
Merhaba benimde aynı hudoplasti oldum bende ama klitorisim aşırı şiş daha 1. Haftam doktor zamanla geçeceğini söylüyor sizin böyle oldu mu

X